Home » , , » "Γίνε ένας ρουφιάνος μπορείς".

"Γίνε ένας ρουφιάνος μπορείς".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 | 7:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν καπνίζω, αλλά σκέφτομαι να τ' αρχίσω. Είναι τόσο γελοία αυτά που λένε οι νεογιδοκράτες, που σου 'ρχεται να ανάψεις τσιγάρο. Τι τσιγάρο; Τσιγαριλίκι! Μπάφο! Γάρο! Νταφού! Σαν αυτό που πίνουν και νομίζουν πως τους μύριζε και στου Μαξίμου!

Πρέπει να το κάνουν επίτηδες. Να μας κάνουν όλους καπνιστές, να μας χαρατσώσουν! Ρε Κούλη, αφού δεν το θες το τσιγάρο, γιατί αφήνεις να το πουλάνε και να το καλλιεργούν; Ίσως επειδή απασχολούνται 360.000 από το χωράφι ως το τασάκι. Και βγάζουν κάμποσα εκατομμύρια από τους φόρους. Οπότε για πια Υγεία μιλάνε οι υποκριτές;

Αλλά έχει και χειρότερα. "Εκτός από τον διάσημο αριθμό της αντιτρομοκρατικής, χωρίς αναγνώριση κλήσεων, όπου ο κάθε παράφρων ή κακεντρεχής, μπορεί να τηλεφωνεί, λέει, ανώνυμα, να βγάζει χολή και να καταγγέλλει τον όποιον δεν γουστάρει ως "τρομοκράτη", τώρα έρχεται και νέος τριψήφιος αριθμός, για να καταγγέλουμε τους καπνιστές!!!"

Δεν ήταν πολλά τηλέφωνα επί εποχής Πάγκαλου, αλλιώς θα έβαζαν τριψήφιο να καρφώνουν πια φοράει μίνι! 

Τι είναι αυτοί ρε; Τρεις μήνες και ήδη ξεπέρασαν σε γελοιότητα τον Παττακό! Κι ο Παττακός έχει πάρει χρυσό μεταλλείο στη βλακεία. Αυτοί πάνε για το ρεκόρ.

Κι άντε ρε Κούλη, τον έδωσαν οι Μπογδάνοι, τον καπνιστή. Μέχρι να έρθουν οι μπάτσοι, θα το χει πετάξει το τσιγάρο. Τι θα κάνουν; Θα τον μυρίσουν στο στόμα! Ε ρε γέλια, που έχουμε να ρίξουμε! "Κάνε ααα! Ωχ, τζατζίκι! Διπλό πρόστιμο"!

Πράγματι σε κάθε χούντα γελάμε. Και με τους προηγούμενους γέλιο έπεφτε. Γι αυτό νόμιζαν πως όλοι ήταν χαρούμενοι. Να σας δώσω ένα παράδειγμα. Στο indymedia έχει κατάλογο με βιβλία που απαγόρευε η χούντα. 
Αν δείτε δεν απαγόρευε μόνο κομμουνιστές συγγραφείς. Απαγόρευε και τον Κολοκοτρώνη, ή τον Τρικούπη! «ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ» ΧΑΡ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ Ο επιμελητής της εκδόσεως Βασ. ΒΑΝΔΩΡΟΣ είναι Κομ/στής (!!!). «ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΒΟΥΡΝΑΣ ΤΑΣΣΟΣ Ανθελληνικού περιεχομένου. (!!!) Τα απομνημονεύματα του Κολοκοτρώνη! Ανθελληνικά!!!
Κι οι φασίστες που έδωσαν την Κύπρο πατριώτες!

Ο Μητσοτάκης είναι συνεχεία του Παπαδόπουλου. Ή μάλλον του Παττακού. Και φυσικά σε κάθε δικτατορία οι καταδότες κάνουν χρυσές δουλειές.
Ο Ρούφουλας αξίζει 1000 πτυχία. Κι αυτό σου λένε: Μάθε να καρφώνεις, να προδίδεις. Έτσι ώστε όταν προδώσουν πάλι τη χώρα να μην κάνει εντύπωση. Γιατί νομίζετε, έβγαλαν το σκασμό όλοι οι νεοδημοκράτες, που τους πούλησε ο Μητσοτάκης. Γιατί τέτοιοι δοσίλογοι είναι κι αυτοί. Καταλαβαίνουν. Άλλωστε γι αυτό διάλεξαν τα μπάσταρδα των SS για αρχηγούς. Όλα τα τσογλάνια που πρόδωσαν, οι μαυραγορίτες, οι κουκούλες, οι σπιούνοι, στη ΝΔ βρήκαν στέγη.
Που τότε λέγονταν Εθνικόφρονες, έπειτα Συναγερμός και μετά ΕΡΕ. Σόι πάει η ρουφιανιά.

Αλλά δεν θα τους περάσει. Είμαι φανατικός αντικαπνιστής, όμως αν αντιληφθώ χαφιέ, θα χρειαστεί κι άλλο ένα τριψήφιο: το 166.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger