Home » , » Η Τουρκική αεροπορία και ο Στρατός χρησιμοποίησαν βλήματα λευκού φωσφόρου, ναπάλμ, όπως και άλλα χημικά

Η Τουρκική αεροπορία και ο Στρατός χρησιμοποίησαν βλήματα λευκού φωσφόρου, ναπάλμ, όπως και άλλα χημικά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 | 11:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Οι Τουρκικές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιθέσεις στην Ras al-Ayn ενώ βομβαρδίζουν τους Κούρδους στη Βόρεια Συρία παρά τη δήθεν κατάπαυση του πυρός.
Δεκάδες Κούρδοι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς αυτούς κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης κατάπαυσης του πυρός. Με τον Ερντογάν έξαλλο για την αποτυχία των μισθοφόρων του.

Η συμφωνία Τουρκίας - ΗΠΑ δεν είναι παρά ένας ελιγμός. Κύριος στόχος της είναι να μην γίνουν ποτέ οι οικονομικές κυρώσεις από τις ΗΠΑ και την ΕΕ. Είναι σαφέστατα εκβιασμός και απειλή κατά των Κούρδων υπερασπιστών. Ίσως και μια μάταιη προσπάθεια να τους αποκοιμίσουν.
Οι Κούρδοι τις τελευταίες μέρες όχι μόνο κράτησαν, αλλά σε πολλές περιπτώσεις απελευθέρωσαν εδάφη, που είχαν χάσει.

Η είσοδος του Αραβικού Συριακού Στρατού σε Ράκκα, Ιεράπολη, Κομπάνι και άλλες πόλεις ανάγκασε το Σουλτάνο και τους Αμερικανούς συμμάχους του να αναδιατάξουν τις δυνάμεις τους σε κάποια σημεία. Γι αυτό και η προσωρινή ανακωχή.

Οι Τούρκοι βλέπουν τις απώλειες τους να αυξάνονται. Ένα ελικόπτερο τους κατέπεσε σήμερα. Οι Τούρκοι είπαν πως ήταν "τεχνική βλάβη".
Πολλά άρματα τους και ακόμα περισσότερα τεθωρακισμένα οχήματα παρουσίασαν διάφορες "τεχνικές βλάβες", όταν έπεσαν πάνω σε αντιαρματικούς πύραυλους τις προηγούμενες μέρες.

"Τεχνικές βλάβες" έπαθαν και εκατοντάδες μισθοφόροι τους. Τι να πούμε; Δεν φτιάχνουν γενιτσάρους όπως παλιά, χαλάνε αμέσως.

Οι Αμερικάνοι δεν έφυγαν από τη Συρία. Είναι στο Νότο και φυλάνε τις πετρελαιοπηγές. Άλλωστε ο πόλεμος έγινε για το πετρέλαιο. 
Είναι ένας λόγος που δεν θέλω να βρεθεί τίποτε άλλο στο Αιγαίο εκτός από ψάρια. Πετρέλαιο, πλαστικά και άλλα σκουπίδια δεν είναι καλά. Ούτε σε θάλασσα ούτε σε στεριά.

Οι Κούρδοι καλούν σε μποϋκοτάζ των Τουρκικών προϊόντων. 869 είναι το barcode τους. Δεν πρέπει να μπερδεύεται με το 860, που είναι της Σερβίας.

"Οι τουρκικές επιθέσεις σκότωσαν 235 πολίτες, συμπεριλαμβανομένων 22 παιδιών, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά 677. Τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι εκτοπίστηκαν".
Οι Τούρκοι βομβάρδισαν εκκλησίες, τζαμιά, νοσοκομεία, σπίτια, σχολεία και άλλους παρόμοιους "στρατιωτικούς στόχους", αφού ο Ταγίπ λέει πως δεν σκοτώσει αμάχους. Προφανώς εννοεί Αμερικάνους. Πράγματι δεν βομβάρδισε καμία πόλη των ΗΠΑ.

Στο μεταξύ κι ενώ υπάρχουν αποδείξεις πως η Τουρκική αεροπορία και ο Στρατός χρησιμοποίησαν βλήματα λευκού φωσφόρου, ναπάλμ, όπως και άλλα χημικά, ο ΟΗΕ σφυρίζει αδιάφορα. Φυσικά! Οι Αμερικάνοι τους τα πούλησαν.
Άλλωστε όταν τα χρησιμοποίησαν στην Ελλάδα κατά των κομμουνιστών όχι μόνο δεν είπαν να τιμωρηθούν οι δράστες αλλά χειροκροτούσαν!

Οι ατομικές βόμβες που οι ΗΠΑ έριξαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι ήταν "καλές". Αυτές της Βορείου Κορέας είναι σατανικές. Κάτι δεν πάει καλά. Σαν να στράβωσε ο γιαλός.

Οι Κούρδοι αντιστέκονται και θα νικήσουν. Έχουν ήδη νικήσει, αφού διάλεξαν να είναι ελεύθεροι. Και κάποιος που ανέπνευσε τον αέρα της Ελευθερίας θα πολεμήσει ως το τέλος. Μέχρι να νικήσει, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger