Home » , » Θα ξαναθυμηθούμε εποχές ΕΡΕ;

Θα ξαναθυμηθούμε εποχές ΕΡΕ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 | 3:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ο Κούλης μαγειρεύει νοθεία. Αυτά που λεν οι παπαγάλοι του, πως δήθεν θέλουν να ψηφίζουν όλοι, κι αυτοί που έφυγαν εξ αιτίας της κρίσης, είναι μπούρδες. Θέλει μέσω των επιστολικών ψήφων, να πάρει 25% παραπάνω από το πραγματικό του ποσοστό.

Να θυμίσω στους γαλάζιους βλάκες με περικεφαλαία τι λένε για τους μετανάστες."Ότι θα έπρεπε να μείνουν στις πατρίδες τους και να αγωνιστούν εκεί". Φυσικά εμείς δεν είμαστε αυτής της ηλίθιας άποψης.
Ζητάμε όμως εγγυήσεις ότι αυτοί που θα μαυρίσουν τη ΝΔ, επειδή τους έδιωξε από την Ελλάδα, θα μετρηθούν σωστά και δεν θα προστεθούν στα γαλάζια γίδια.

Υπάρχει κι ένα άλλο θέμα. Οι μετανάστες που ζουν και εργάζονται στη χωρά προσφέρουν πάρα πολλά. Για μας είναι αδιανόητο ο δισεκατομμυριούχος, που μένει μόνιμα στο εξωτερικό, που έχει έξω τα λεφτά του, να ψηφίζει, γιατί ο παππούς του ήταν Έλληνας, ενώ ο εργαζόμενος και σκληρά φορολογούμενος μετανάστης, να μην έχει λόγο τι γίνεται στη χώρα, που μένει αυτός και η οικογένειά του. Υπενθυμίζω, πως οι Έλληνες μετανάστες ψηφίζουν και στο εξωτερικό.

Και τώρα ας τους γλεντήσουμε λίγο. Επειδή μιλάνε για Έλληνες, να καταστήσουμε σαφές πως δεν θεωρούμε καθόλου Έλληνες τους εφοπλιστές που έχουν στα καράβια τους σημαία της Λιβερίας. Λιβεριανούς μάλιστα. Ας πάνε να ψηφίσουν εκεί. Θα προτείναμε λοιπόν να χάσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, όσοι δεν έχουν στα καράβια τους τη Γαλανόλευκη.
Νομίζω πως είναι αρκετά πατριωτικό αυτό που λέω. Για σκεφτείτε. Αυτοί δεν δίνουν από το περίσσευμα τους μια δεκάρα στο κράτος. Στην πρώτη δυσκολία θα την κάνουν στο εξωτερικό. Και η ΝΔ μας ζητάει να πεθάνουμε για τα συμφέροντα τους!
Να πάνε να πνιγούν και οι πολιτικοί και τα αφεντικά τους. Όποιος θεωρείται περισσότερο Έλληνας να φέρει τα χρήματά του εδώ, να τα χαρατσώσει ο Κούλης.

Ακόμη πόσοι πλούσιοι του εξωτερικού έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους; Αν είναι κάνας αντιρρησίας συνείδησης, τον πάνε μέσα!
Να υπηρετήσουν στο στρατό, να δουν τη γλύκα και μετά να αποφασίσουν. Αλλιώς να καταργήσουν τη στρατιωτική θητεία, που είναι για όλους χάσιμο χρόνου. Με τα νερά τους πάμε. Αυτά είναι λογικά αποτελέσματα των όσων λένε. Γιατί δηλαδή εκείνος που ψηφίζει Τραμπάκουλα στην Αμερική και δεν έχει ιδέα τι γίνεται στην Ελλάδα, να ψηφίζει κι εδώ κι εκεί, και να μην ψηφίζουμε κι εμείς για Πρόεδρο των ΗΠΑ; 

Ούτως η άλλως περισσότερο βοηθήσαμε εμείς τις ΗΠΑ παρά οι Αμερικανοί εμάς. Αυτοί έδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους, εμείς δίνουμε μισθούς και συντάξεις, για να μην κλείσουν τα εργοστάσια όπλων τους. Κι ούτε μια ψήφο στις Αμερικανικές εκλογές; Αδικία, διαμαρτυρόμαστε! 

Θέλω να μαυρίσω τον Τραμπ. Γιατί να πάω Αμερική και να μην το κάνω με e-mail; Άλλωστε κι ο Τραμπ με e-mail και twitter κυβερνά. Εξελίσσεται ο κόσμος. Και η νοθεία.

Τονίζουμε τέλος πως δεν θα αποδεχθούμε κανένα αποτέλεσμα νοθείας. Η ΝΔ έχει κάνει νοθεία στο παρελθόν ως ΕΡΕ και το ίδιο κάνει όποτε της δίνεται ευκαιρία. Το θέμα λοιπόν δεν είναι μόνο το ποιοι ψηφίζουν αλλά το ΠΩΣ. Γιατί η μόνη ελπίδα του Μητσοτάκη μετά τη λεηλασία που ετοιμάζει είναι η νοθεία.
Αλλά μη φάει, έχουμε σούπα γλάρου. Ωραιότατη!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger