Home » , » Διαγωνισμός καραγκιόζηδων

Διαγωνισμός καραγκιόζηδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 9:50 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Διαγωνισμό κάνουν οι κηφήνες της Βουλής για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης.  (Απρέπεια να παραλληλίζουμε τον λαϊκό ήρωα που μας χάρισε γέλιο, λαϊκή σοφία, καταπληκτικές ατάκες, με τους ασπόνδυλους υπαλληλίσκους των πλουτοκρατών, αλλά εδώ μιλάμε για ιμιτασιόν καραγκιόζηδες)

Ο Μπογδάνος ως τώρα συγκέντρωνε τα περισσότερα μόρια, αφού ήδη έχει κερδίσει τον τίτλο του εθνικού μας ρουφιάνου και το αργυρό μετάλλιο (μετά το Μητσοτάκη) στο διαγωνισμό του ξεχασιάρη, αφού ξέχασε όλα αυτά τα χρόνια, να δηλώσει πόθεν έσχες, αν και υποχρεωνόταν από το νόμο.

Η προσπάθεια δικαιολόγησης του ντου των μπάτσων στο κινηματογράφο, για να πιάσουν ανήλικα, που βλέπουν ταινία, του εξασφαλίζει την πρωτιά.
  Ή μήπως όχι;

Γιατί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημαγωγίας, Άδωνης Μπουμπούκος Γεωργιάδης, προηγούμενος κάτοχος του τίτλου του μεγαλύτερου καραγκιόζη, βλέποντας να κινδυνεύει η θέση του πρωταθλητή από το νέο τεφαρίκι έκανε ρελάνς λέγοντας πως Τσίπρας και Πολάκης τα έπαιρναν από τη Novartis, χωρίς φυσικά να προσκομίσει κανένα στοιχείο.
Συκοφάντης; Ας το πει ο δικαστής.
Όμως ξεχάσαμε. Έχει ασυλία.

Αλλά χρυσό διεκδικεί με αξιώσεις κι ο Ηρώδης Κικίλιας για τη συμπεριφορά του απέναντι στην υπόθεση του μικρού Παναγιώτη.
Αφού αρνήθηκε να στείλει το παιδί για θεραπεία, κι αφού μαζεύτηκαν τα χρήματα, προσπάθησε να ξεπλύνει την αμαρτωλή Novartis καπελώνοντας ταυτόχρονα χωρίς ίχνος ντροπής την φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη του κόσμου.

Τα χρέη του Χατζηνικολάου, που ο Κούλης λέει σε μας να τα πληρώσουμε κοστίζουν 3 τέτοιες θεραπείες.

Οπωσδήποτε ο συναγωνισμός είναι μεγάλος αλλά στη ΝΔ πιστεύουν βάσιμα πως θα σαρώσουν όλα τα μετάλλια. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πάλι διαμαρτύρονται και υποστηρίζουν, πως, αν δεν αποκλείονταν από τη Βουλή, κι επομένως από το διαγωνισμό, σίγουρα θα έπαιρναν αυτοί τον τίτλο του μεγαλύτερου καραγκιόζη.

Ο Παππάς μάλιστα θα κατέρριπτε το ρεκόρ κουταμάρας, λέγοντας στο δικαστήριο πως ο ναζιστικός χαιρετισμός κάνει καλό φενγκ σούι!
Να το πει αυτό στους νεκρούς Γερμανούς του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Να υποθέσουμε πως στο Στάλινγκραντ, το Κουρσκ, το Ελ Αλαμέιν, το Βερολίνο και αλλού, όπου τον ήπιανε, δεν χαιρετούσαν φασιστικά;

Φυσικά υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες από ΣΥΡΙΖΑ, Βελόπουλο, ΜΕΡΑ 25... αλλά εδώ ασχολούμαστε με όσους προηγούνται μέχρι στιγμής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ που τα προηγούμενα χρόνια είχε διαπρέψει στο άθλημα της κουταμάρας, φέτος δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Ίσως επειδή δεν μιλάει καθόλου. Το κάνει, γιατί διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. Επιθυμεί να μπει VAR στη Βουλή, ώστε να αποφασίζεται αμέσως ποιος είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης.
Τα υπόλοιπα κόμματα που συμμετέχουν στο διαγωνισμό (πλην του ΚΚΕ που απέχει συνειδητά) εξετάζουν την πρόταση.

Πάντοτε υπήρχαν καραγκιόζηδες, βλάκες, απατεώνες, ακόμα και καθάρματα, εγκληματίες, δολοφόνοι. Όταν όμως δίνεται εξουσία σε διεφθαρμένους, φαύλους, ανίκανους ή άρπαγες, τότε έχουμε τα σημερινά χάλια. Μια χρεοκοπημένη χώρα που πάει από το κακό στο χειρότερο. Μια χώρα γερασμένη, κουρασμένη, μια χώρα που σταδιακά σβήνει και εξαφανίζεται. Είμαστε αναμφισβήτητα σε περίοδο μεγάλη παρακμής.

Σε όλες τις χώρες μετά την καταστροφή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι προδότες, αλλού λιγότερο κι αλλού περισσότερο, τιμωρήθηκαν.
Πλην της Ελλάδας εξ αιτίας των αστικών μετεμφυλιακών κυβερνήσεων.

Η πλαστή ανάπτυξη των προηγούμενων δεκαετιών οδήγησε στην πρόσφατη χρεοκοπία και την υποδούλωσή μας στους τοκογλύφους των αγορών.

Υπάρχει μόνο μια δυνατότητα ανάκαμψης. Περνάει όμως μέσα από την ολοκληρωτική σύγκρουση με το παλιό, μέσα από την Επανάσταση. Είμαστε λοιπόν στο σημείο να διαλέξουμε τι θέλουμε. Θέλουμε τους γελοίους, τους ψεύτες, τους απατεώνες, τους φασίστες ή θέλουμε να καθαρίσει η σαπίλα; Δεν είναι εύκολο, αν όμως δεν γίνει, τότε αντίο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger