Home » , » Απίστευτες εικόνες μας έρχονται τώρα από την Χιλή. - Λαϊκή βία και καταστολή (Βίντεο)

Απίστευτες εικόνες μας έρχονται τώρα από την Χιλή. - Λαϊκή βία και καταστολή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 | 10:16 π.μ.

Είναι στην κυριολεξία απίστευτες οι εικόνες που μας έρχονται αυτές τις ώρες από την Χιλή. Και είναι εντυπωσιακό ότι κανένα Ελληνικό ΜΜΕ δεν αναφέρει το παραμικρό.
Δυστυχώς το μόνο που μπορεί να κάνουμε εμείς είναι συρραφή σκηνών από βίντεο που κυκλοφορούν στο twitter και να σας παραθέσουμε το αποτέλεσμα. (Δεν έχουμε την δυνατότητα να μεταφράσουμε τα σχετικά κείμενα).

Πάντως και από το παρακάτω οπτικό υλικό που αναρτούμε βλέπουμε ότι στην χώρα αυτή έχει φουντώσει μια λαϊκή εξέγερση. Παρακολουθούμε φοβερές ενέργειες λαϊκής αντιβίας.

Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην χώρα μας αν αυτοκίνητο ανέπτυσσε ταχύτητα και έπεφτε πάνω σε διμοιρία ΜΑΤ, παίρνοντας παραμάζωμα τους μπάτσους,  όπως παρακολουθούμε στο παρακάτω βιντεάκι;

Τι θα είχε συμβεί αν ο λαός πυρπολούσε πολυτελή κτίρια και λεηλατούσε σούπερ μάρκετ όπως γίνεται αυτές τις ώρες στην Χιλή;
Προφανώς αντιλαμβάνεστε. Οτι ακριβώς συμβαίνει κι αυτή την ώρα σ' αυτή την χώρα. Οι δυνάμεις καταστολής πυροβολούν στο ψαχνό και οι δρόμοι του Σαντιάγο έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Ολα τα παραπάνω που αναφέραμε προσπαθήσαμε να τα "χωρέσουμε" στο παρακάτω βίντεο.

Και μια υπενθύμιση πριν το βίντεο για τα πρότυπα των στελεχών της κυβέρνησης του Κούλη:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger