Home » , » Συγκέντρωση αγαθών για πρόσφυγες από το εργατικό κέντρο Νάουσας (Βίντεο)

Συγκέντρωση αγαθών για πρόσφυγες από το εργατικό κέντρο Νάουσας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 | 9:35 μ.μ.

Με αφορμή την ανάρτησή μας την οποία τιτλοφορούσαμε "Μήπως να χρωστάμε χάρη στα υποπροϊόντα του Χίτλερ της Νάουσας που δηλώνουν ότι δεν ΕΣΦΑΞΑΝ πρόσφυγες ενώ μπορούσαν;", αναγνώστρια από την Νάουσα μας έστειλε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα για να μας παρουσιάσει την πραγματική εικόνα που επικρατεί στην πόλη.

Μας αναφέρει το ποιόν των ατόμων που πρωτοστάτησαν σε ρατσιστικές ενέργειες -"επειδή είναι κλειστή κοινωνία και όλοι γνωριζόμαστε", όπως γράφει χαρακτηριστικά- και τονίζει την πολιτική τους καταγωγή καθώς και κάποιες περασμένες δραστηριότητες μερικών απ' αυτά τα άτομα. (Δεν θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε τέτοιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την επιστολογράφο μας, την πραγματική εικόνα της Νάουσας την απεικονίζουν όσα λέει ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, Σάκης Τσίτσης, στο βίντεο που μας επισυνάπτει και το οποίο παραθέτουμε.

Σ' αυτό ακούμε απ' τον εργάτη συνδικαλιστική τις αληθινές αιτίες του μεταναστευτικού - προσφυγικού προβλήματος και ταυτόχρονα μας γνωστοποιεί τις ενέργειες που κάνει το Ε.Κ της πόλης για να σταθεί δίπλα και να βοηθήσει τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων.

Υ.Γ: Ευχαριστούμε την αναγνώστρια μας για το μήνυμα της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger