Home » , , » Μήπως να χρωστάμε χάρη στα υποπροϊόντα του Χίτλερ της Νάουσας που δηλώνουν ότι δεν ΕΣΦΑΞΑΝ πρόσφυγες ενώ μπορούσαν; (Βίντεο)

Μήπως να χρωστάμε χάρη στα υποπροϊόντα του Χίτλερ της Νάουσας που δηλώνουν ότι δεν ΕΣΦΑΞΑΝ πρόσφυγες ενώ μπορούσαν; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 | 4:52 π.μ.

Μπροστά στον πληθυσμό της Νάουσας που ξεπερνάει τους 20.000 κατοίκους μπορεί να είναι μια ασήμαντη μειοψηφία που δεν υπερβαίνει τα 30-40 άτομα. Αποτελείται από κάποια θλιβερά ανθρωπάκια που το μικρόβιο του ρατσισμού και της απανθρωπιάς έχει σαπίσει κάθε πτυχή του εσωτερικού τους κόσμου.

Και εκτός αυτού, τα υποπροϊόντα του Χίτλερ που καθοδηγούν αυτά τα υποκείμενα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δηλώνουν δημοσίως ότι δεν ΕΣΦΑΞΑΝ τους μετανάστες όταν "επισκέφτηκαν" τα ξενοδοχεία που μένουν,  λόγω "σεβασμού", αλλά την δεύτερη φορά που θα τα επισκεφτούν δεν θα υπάρχει ο ανάλογος σεβασμός!

Αφού, λοιπόν δώσαμε περιθώριο σ' αυτά τα κοινωνικά κατακάθια να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, τώρα θα 'λουζόμαστε" και τα εμέσματά τους.

Ακούστε τι λέει ένας από τους "επικεφαλής" των "πατριωτών" στο παρακάτω βίντεο, μιλώντας σε συγκεντρωμένους ομοϊδεάτες του της Νάουσας και αναφερόμενος στο μπουκάρισμα που έκανε αυτός ο ρατσιστικός συμφερτός σε δυο ξενοδοχεία της που φιλοξενούν μετανάστες και πρόσφυγες:

«Αυτοί -σ.σ το δημοτικό συμβούλιο της πόλης- θα έχουν την ευθύνη για ότι προκύψει. Η δεύτερη επίσκεψη στα ξενοδοχεία, παιδιά, δεν θα είναι ο σεβασμός που δείξαμε. Σεβασμό δείξαμε στον εχθρό. Αν καταλάβατε καλά αδρανήσαμε πολύ. Πάρα πολύ.
Το λέω αυτό γιατί εχτές όταν κινητοποιηθήκαμε και πήγαμε "Αστέρα" και "Αμπελώνα" -σ.σ δυο ξενοδοχεία της περιοχής που μένουν πρόσφυγες- ο "Αμπελώνας" ήταν ξέφραγο αμπέλι. (εννοεί προφανώς ότι δεν υπήρχε αστυνομική δύναμη). Μπορούσαμε να τους ΣΦΑΞΟΥΜΕ -σ.σ του μετανάστες-. Και όμως τους δείξαμε απόλυτο σεβασμό».

Αυτόν τον "απόλυτο σεβασμό" δεν θα τον επαναλάβουν και  δεύτερη επίσκεψη στα ξενοδοχεία, παιδιά, δεν θα είναι ο σεβασμός που δείξαμε", μας λέει ο ανεκδιήγητος αυτός φασίστας.
Δηλαδή τι εννοεί; Οταν "ξαναεπισκεφτούν" το ξενοδοχείο θα ΣΦΑΞΟΥΝ τους μετανάστες - πρόσφυγες που μένουν σ' αυτό;

Τώρα το πώς εκφράστηκε ο "σεβασμός" τους με την παρέμβαση τους στο ένα ξενοδοχείο τον "Αστέρα" το παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Επίσης για το πώς έδειξαν "σεβασμό" στους μετανάστες - πρόσφυγες που μένουν στο άλλο ξενοδοχείο "Αμπελώνας" και τους οποίους είχαν την δυνατότητα να ΣΦΑΞΟΥΝ και δεν το έκαναν  το πληροφορούμαστε από την χρήστη του twitter olga.

Τελικά τα πράγματα στη Νάουσα δεν ήταν τόσο ...γελοία, όπως φάνηκαν... άλλα πολύ σοβαρά.
Μαζεύτηκαν κάποιοι ... ελληνάρες έξω από το ένα ξενοδοχείο, (το οποίο είναι ισόγειο κι έχει γύρω του κήπο), έσπασαν την εξωτερική πόρτα κ μπούκαραν μέσα.

Ακολούθως, έσπασαν την πόρτα ενός δωματίου, όπου μέσα ήταν μια 23χρονη κοπέλα με τα δυο μωρά της, και της επιτέθηκαν.
Το ένα παιδάκι, έπαθε για πρώτη φορά επιληψία και η κοπέλα είναι ακόμη σε σοκ, όπως και οι υπόλοιποι πρόσφυγες, (οι οποίοι είναι όλου Σύριοι) και η πλειοψηφία είναι γυναίκες και παιδιά.

Την άλλη μέρα στάλθηκε από τη δομή της Βέροιας ψυχολόγος και διερμηνέας και το παιδάκι ρωτούσε αν υπάρχει κι εδώ πόλεμος!

Ο τοπικός τύπος δεν έχει γράψει τίποτε, εγώ το έμαθα από πολύ δικό μου άτομο, που παραβρέθηκε στα γεγονότα,ως προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ντρέπομαι και λυπάμαι αφάνταστα που συμβαίνουν αυτά στην πόλη μου, στη χώρα μου... Δεν ήξερα πόσο ρατσισμό κρύβανε οι συμπατριώτες μου...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

6 Νοεμβρίου 2019 στις 8:45 π.μ.

Οι καλοι χριστιανοι
Οι καλοι πατριωτες
Οι καλοι οικογενειαρχες
Και οι καλοι κυρ παντεληδες.

7 Νοεμβρίου 2019 στις 7:14 μ.μ.

Το video δυστυχώς, δεν υπάρχει...

7 Νοεμβρίου 2019 στις 8:02 μ.μ.

Μας το κατέβασε το youtube γιατί λέει περιέχει ρητορική μίσους

9 Νοεμβρίου 2019 στις 7:06 π.μ.

ανεβαστε το σε αλλη πλατφορμα (vimeo, reddit, liveleak) για να κυκλοφορησει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger