Home » , » Απ’ το Μητρώο των …«συνταξιούχων» πολιτευτών στο «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη.

Απ’ το Μητρώο των …«συνταξιούχων» πολιτευτών στο «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 | 7:59 μ.μ.

Κρατώντας την υπόσχεση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθημερινά μας δείχνει πώς εννοεί την επιδίωξη της κυβέρνησής του να φτιάξει ένα σύγχρονο, ανανεωμένο «επιτελικό κράτος».

Οπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα larissanet, στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Πατέρα, ο οποίος διάγει την 9η δεκαετία της ζωής του, βρέθηκε το κατάλληλο άτομο που διαθέτει εμπειρία και όρεξη για δουλειά ώστε να διοικήσει το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο "άριστος" 80άρης νέος διοικητής του νοσοκομείου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρξε μόνιμος υποψήφιος πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ, ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος με την επιστροφή του στο «γαλάζιο» μαντρί, έλαβε και την υπόσχεση από τον Κούλη ότι είχε καπαρώσει και το συγκεκριμένο πόστο.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα εμείς παρά μόνο το σημείο του δημοσιεύματος που υπογραμμίζει ότι "η επιβράβευση του μόνιμου πολιτευτή προκάλεσε φαρμακερά σχόλια στην τοπική της Νέας Δημοκρατίας... Η επιλογή Πατέρα εξέθεσε και καμιά πενηνταριά  νέους επιστήμονες με περγαμηνές που κατέθεσαν αιτήσεις και βιογραφικά για τη θέση!".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Νοεμβρίου 2019 στις 6:39 μ.μ.

https://menshouse.gr/extras/119275/ayta-einai-ta-nea-epaggelmata-toy-80chronoy-dioikiti-nosokomeioy-meta-tin-paraitisi-toy-pics
Πάει το βαφτιστήρι, έφυγε στο άνθος της τρίτης ηλικίας του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger