Home » , » Διαστροφές

Διαστροφές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 | 5:19 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Σύλλογος Καταδοτών (ΣΥΚΑ) απαιτεί από όλες τις σατυρικές εκπομπές να σταματήσουν να διασύρουν τους χαφιέδες, τους σπιούνους, τους καταδότες και τους ρούφουλες, αποκαλώντας τους “Μπογδάνους”.
“Ρουφιάνοι μπορεί, αλλά όχι και Μπογδάνοι! Έχει κι ο κατήφορος όρια”, τόνισαν εξοργισμένοι. Εμείς να ζητήσουμε συγνώμη, αν κάναμε τέτοιο σαρδάμ.

Ο ναζί Πρόεδρος της Βραζιλίας δήλωσε πως κάνει σεξ με τη πρίζα του γραφείου του. Σε ερώτηση γιατί επέλεξε ως ταίρι μια πρίζα, απάντησε πως σιχαίνεται τους ανθρώπους, ενώ οι τρύπες τις πρίζας χωράνε ακριβώς το μικροσκοπικό του “πουλάκι”.
“Αν μάλιστα ξεχάσω ανοικτό το Γενικό, ο οργασμός είναι απίστευτος” δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος στα ΜΜΕ της χώρας, καπνίζοντας ένα κλαδί από το δάσος του Αμαζόνιου. 
Οι επιστήμονες πάλι προειδοποιούν πως σεξ με πρίζες χωρίς προφυλάξεις είναι επικίνδυνο (καίγονται μεταξύ άλλων και εγκεφαλικά κύτταρα), ενώ πληρώνεται ακριβά, ειδικά, αν έχεις υπουργό το Χατζηδάκη.

Ο Χανς ο Γκεσταπίτης αποκάλυψε το μυστικό των χρυσών αυγών. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ΔΕΝ πρόκειται για τα ομώνυμα αυγά, που πουλιούνται στα σούπερ μάρκετ, αλλά για τα επίσης γνωστά αυγά, στα οποία εκκολάπτονται τα ναζιστικά κοτόπουλα.
Ο Χανς αποκάλυψε πως είναι κίτρινα, γιατί αφού ζευγάρωνε με δοσίλογες κότες στην Κατοχή, έπειτα ουρούσε μέσα τους. Το έκανε καθώς οι συνάδερφοι του του έλεγαν “μη πηδάς τόσο, ρε Χανς, κατούρα και λίγο”.

Ένα δισεκατομμύριο τοις εκατό είμαστε ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση. Κάνει αναμφισβήτητα τις καλύτερες κωλοτούμπες, ενώ ταυτόχρονα μας σφάζει χωρίς καν να το καταλάβουμε.
Έτσι, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Ελληνικός λαός αποτελείται από ηλίθιους μαζοχιστές χωρίς μνήμη και με IQ ραδικιού.
Πως να εξηγήσεις επιστημονικά το αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων όπου οι περισσότεροι γουστάρουν να έχουν ραμολιμέντα και λαμόγια σε καίριες θέσεις όπως διευθύνσεις νοσοκομείων;

Πως όμως να μην έχει ο Κικίλιας περισσότερες θετικές από αρνητικές γνώμες μετά το κατόρθωμα του ΕΣΥ να στείλει στον άλλο κόσμο νεότατους και γερούς ανθρώπους; 
Πως να μην είμαστε ευχαριστημένοι πχ με το Χατζηδάκη, που μας αλλάζει καθημερινά τα φώτα στέλνοντας όλο και μεγαλύτερους λογαριασμούς;
Πως να μην πανηγυρίζουμε για την εξωτερική μας πολιτική, όταν μας πηδάει κι η Λιβύη; Όχι όλη, μέρος της.

Θα διώξουμε τον πρέσβη της Λιβύης, αυτής της κυβέρνησης που στηρίζουμε μαζί με Αμερικάνους και Τούρκους, γιατί έκανε συμφωνία με την Τουρκία. Στον Τούρκο πρέσβη δεν πουλάμε τσαμπουκά, γιατί εκεί μπορεί να γίνει καμιά στραβή και δε μας παίρνει.

Ως η πλέον διεστραμμένη άθλια και προβοκατόρικη ερώτηση σε δημοσκόπηση βραβεύτηκε η εξής: “Με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης εντάχθηκε στο Σύνταγμα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Θεωρείτε αυτή την πρωτοβουλία θετική ή όχι”
Με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης θα μειωθεί το εισόδημα στο μισό, οπότε να πάτε να πνιγείτε κι εσείς, που λέτε ψέματα, η κυβέρνηση και τα κουνουπίδια που δήθεν ρωτήσατε.

Τη δεύτερη θέση της προβοκατόρικης ερώτησης καταλαμβάνει στην ίδια μαϊμού δημοσκόπηση η φράση: “Η Κυβέρνηση κατάργησε το Πανεπιστημιακό Άσυλο. Εσείς θεωρείτε ότι ήταν σωστή επιλογή για να αντιμετωπιστούν καταστάσεις ανομίας και παραβατικών συμπεριφορών στα Πανεπιστήμια ή όχι”; 
Καταστάσεις ανομίας έχουμε από μπάτσους που σπάνε κεφάλια φοιτητών, από καθηγητές που θέλουν ανταλλάγματα για να βάλουν βαθμούς και από τους τραμπούκους της ΔΑΠ.

Με τέτοιες μαγειρεμένες ερωτήσεις ξέρουμε και τι θα σερβιριστεί. Η ΝΔ “που δεν κάνει κράτος δεξιάς” αλλά κράτος Μητσοτάκη προηγείται πολύ του ΣΥΡΙΖΑ και θα προηγείται μέχρι να γίνουν εκλογές. Τότε θα φανούν τα πραγματικά ποσοστά και θα ξεκαρδιστούμε στα γέλια με τα διεστραμμένα νούμερα των δημοσκοπήσεων.

Να υποθέσω πως η “προδοτική συμφωνία των Πρεσπών” του 70% των προηγούμενων γκάλοπ έγινε τώρα καλή και άγια, ενώ ερώτηση για το Κοινωνικό Μέρισμα δεν εμφανίζεται, αφού συρρικνώθηκε στο 4,5% του περσινού!
Οπότε τι να ρωτήσουν; Είστε ευχαριστημένοι όσοι πχ έπαιρναν 100 ευρώ, φέτος να πάρουν 4,5; Καλέ πολύ ευχαριστημένοι. Τόσο που θέλουμε να πηδήξουμε από τη χαρά μας τον Κούλη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger