Home » , » Οταν η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μιμείται τις τακτικές του Πινιέρα (Βίντεο)

Οταν η κυβέρνηση του Μητσοτάκη μιμείται τις τακτικές του Πινιέρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 | 2:29 π.μ.

Με δυο λέξεις που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο f/b, η αγωνίστρια δικηγόρος Αννυ Παπαρρούσου, η οποία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή των πρόσφατων γεγονότων, μας παρουσιάζει το καθεστώς που επικρατεί στα Εξάρχεια, 

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη τις μεταμεσονύχιες ώρες σήμερα στα Εξάρχεια, αφού τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στα καθεστωτικά ΜΜΕ μας θυμίζουν δελτία τύπου της ασφάλειας.
Σύμφωνα μ' αυτά, πάντως, ομάδα αγνώστων επιτέθηκε, στη συμβολή των οδών Μεθώνης και Τρικούπη, κατά αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στην περιοχή, με πέτρες και μολότοφ. Οι αστυνομικοί, από την πλευρά τους, έκαναν ρίψη χημικών.

Χρήστες του twitter κάνουν λόγω για δυο μηχανές της ΔΙΑΣ που κάηκαν και τον ελαφρύ τραυματισμό δυο ΜΑΤατζήδων.
Επίσης μιλάνε για συλλήψεις στον σωρό και άσκηση τυφλής σωματικής βίας σε άσχετους πολίτες από τους μπάτσους. 

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην ΓΑΔΑ βρίσκεται ένας νεαρός που έχει συλληφθεί -δεν γνωρίζουμε τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται- και άλλοι 15 προσαχθέντες.

Το παρακάτω βιντεάκι ανάρτησε στο διαδίκτυο η Αναρχική Ομάδα Ελευθεριακής Ανάβασης, και η λεζάντα που το συνοδεύει γράφει;

Έκατσαν έξω απ'τά μαγαζιά, πέταγαν τραπέζια, καρέκλες μπουκαλάκια σε κόσμο. Τραυματίστηκαν 2 κοπέλες στο κεφάλι. Ήθελαν να μπούνε μέσα στα μαγαζιά, ήταν έξω από ένα συγκεκριμένο αρκετή ώρα και υπήρχε ένταση με τον κόσμο μέσα. Ο κόσμος που ήταν γύρω έφυγε.


Οι χρήστες του διαδικτύου μας ενημερώνουν:




Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger