Home » , » Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 | 7:01 μ.μ.

Αφού είχε γίνει πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καλλιθέα, για το όργιο αστυνομικής καταστολής που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, ακολούθησε μια συμβολική κίνηση με το να ριχτούν κάποια σχετικά τρικάκια στην περιοχή που βρίσκεται το σπίτι του "φυτευτού" -δεν έχει εκλεγεί, αλλά έχει διοριστεί- υπουργού ΠροΠο Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Λογικά δεν θα άξιζε καν αναφορά αυτό το γεγονός. Δεν μπορείς όμως να το προσπεράσεις όταν ακούς σωρεία κυβερνητικών στελεχών να το σχολιάζουν και να γρονθοκοπούν την λογική σου.  «Καταδρομική ενέργεια» χαρακτήρισε η Ολγα Κεφαλογιάννη, το ότι πετάχτηκαν κάποια χαρτάκια συμπληρώνοντας πως «η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται,  δεν υποχωρεί. Ας το γνωρίζουν οι αρνητές της».

Από κοντά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας έκανε λόγο για «αντιδημοκρατικές ενέργειες και τραμπούκικες συμπεριφορές οι οποίες δεν πτοούν την κυβέρνηση».

Τελικά ληγμένα παίρνουν οι άνθρωποι;

Και τα ισχυρίζονται αυτά την στιγμή που μόλις χτες, αφιονισμένοι ΜΑΤατζήδες, άνοιξαν κεφάλια φοιτητών, στέλνοντας τέσσερις από αυτούς στο νοσοκομείο.

Ξεχειλίσαμε δηλαδή απ' την δημοκρατία τους και έχουμε πρόβλημα από κάποια "τραμπουκικά" τρικάκια.

Τι πίνουν και δεν μας δίνουν;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger