Home » , » Μια χαρά τα γράφει ο Παύλος Πολάκης

Μια χαρά τα γράφει ο Παύλος Πολάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 | 11:56 μ.μ.


Σύντροφος στον ιστότοπο μας έχει κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση όσο αφορά την πολιτική διαδρομή, αλλά και την υπουργική θητεία του Παύλου Πολάκη. Οπότε κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχουμε θετική γνώμη γι' αυτό το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

 Ο Πολάκης δεν χαρακτηρίζεται από "αστική ευγένεια" κι αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό. Από τον πρώτο καιρό που βρέθηκε στον πολιτικό στίβο, αρκετές φορές έχει πει τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί την συνηθισμένη πολιτικάντικη γλώσσα, γι' αυτό και μόνιμα βρισκόταν στο στόχαστρο των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Οπως, λοιπόν, τον έχουμε "κράξει" ασκώντας του δριμύτατη κριτική από το μπλοκ μας, έτσι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να θεωρήσουμε εύστοχη την τωρινή τοποθέτησή του, για τον Κώστας Σημίτης, έναν πρώην πρωθυπουργός που έμεινε γνωστός σαν "τροχονόμος της μίζας"!

(Το να βγαίνουν στο προσκήνιο τέτοια φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα σαν τον Σημίτη και να μας παριστάνει τον τιμητή της πολιτικής ζωής του τόπου είναι "σημεία των καιρών" που θα έλεγε και ο Λιακόπουλος. Αν λειτουργούσε, κρατώντας έστω τα προσχήματα, το καθεστώς της δικτατορίας των αστών, ο Σημίτης θα έπρεπε να έχει λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του αι όχι να παριστάνει τον "γκουρού" της πολιτικής). 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

16 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:42 π.μ.

Ο λεβέντης ο Πολάκης τα λέει έξω από τα δόντια στον Σημίτη και στον εκσυγχρονισμό του. Το σημιτικό ΠΑΣΟΚ όμως φίλτατε έχει μετακομίσει αυτούσιο στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτούς τους υποδέχθηκε με λουλούδια στα πλαίσια της ανασυγκρότησης. Οπότε τα λεβέντικα και τα έξω από τα δόντια του Πολάκη μόνο ως καλαμπούρι ακούγονται και απευθύνονται σε χάπατα

16 Δεκεμβρίου 2019 στις 12:37 μ.μ.

Το σημιτικό - εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, κατά το μεγαλύτερο τμήμα του, το ενσωμάτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα και ο Πολάκης,
χωρίς να πουν το παραμικρό, ούτε τους πασόκους - εκσυγχρονιστές άκουσα να κάνουν στοιχειώδη αυτοκριτική για το παρελθόν τους
προτού μετακομίσουν στο ΣΥΡΙΖΑ, απλώς είδαν φως και μπήκαν στο νέο μαγαζί όπου τους καλοδέχθηκαν με λουλούδια.
Τώρα τί λέει ο Πολάκης και σε σε ποιούς απευθύνεται...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger