Home » , » Ανώμαλος καθηγητής µουσικής του Λιµενικού Σώµατος, ασελγούσε σε μικρά κοριτσάκια και ηδονιζόταν να αυνανίζεται μπροστά τους. Δικάστηκε να πληρώσει ένα χρηματικό πρόστιμο και καθάρισε..

Ανώμαλος καθηγητής µουσικής του Λιµενικού Σώµατος, ασελγούσε σε μικρά κοριτσάκια και ηδονιζόταν να αυνανίζεται μπροστά τους. Δικάστηκε να πληρώσει ένα χρηματικό πρόστιμο και καθάρισε..

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 | 12:44 π.μ.

Οι δικαστές τους, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να στέλνουν στην φυλακή μια δυστυχισμένη γυναίκα που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού της για να βρει δουλειά σαν καθαρίστρια.
Είναι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους να ποινικοποιούν την φτώχεια, οδηγώντας στα κάτεργα που ονομάζουν σωφρονιστηκά ιδρύματα, έναν νεολαίο αναρχικό που έκλεψε  προϊόντα μηδαμινής αξίας από πολυκατάστημα.

Οι ίδιοι όμως οι "λειτουργοί της Θέμιδας", έχουν κάτι "περίεργες ευαισθησίες", όταν καλούνται να δικάσουν εγκληματίες του λευκού κολάρου, καθώς και κάθε είδους αδικήματα από ενστόλους. 
Σέρνουν αυτές τις υποθέσεις στις δικαστικές καλένδες και τελικά όταν τις εκδικάζουν ανακαλύπτουν μια σειρά από ελαφρυντικά, στους κατηγορούμενους και τους αθωώνουν ή τους επιβάλλουν ποινές χάδι.

Αλλη μια τέτοια περίπτωση έρχεται τώρα στην δημοσιότητα. Πρόκειται για έναν ανώμαλο καθηγητή µουσικής του Λιµενικού Σώµατος.
Ο τύπος είχε περίεργα βίτσια. Δεν του έφτανε να φιλάει και να χαϊδεύει 11χρονες μαθήτριες του σε όλα τα σημεία του σώματός τους και να το απολαμβάνει.
Δεν του αρκούσε να υποχρεώνει τα ανήλικα κοριτσάκια να φιλιούνται αναμεταξύ τους στο στόμα και αυτός να τα βλέπει. Το πιο εξωφρενικό απ' όλα είναι ότι ηδονιζόταν να "επιδίδεται σε πράξεις αυτοϊκανοποίηση" και  να έχει απέναντι του τα μικρά κοριτσάκια να τον παρακολουθούν. 

Πάμε τώρα και στην δικαστική αντιμετώπιση που είχε.
Αφού χρειάστηκαν 8 ολόκληρα χρόνια για να τελεσιδικήσει η υπόθεση, το Ε’ Ποινικό Τµήµα του Αρείου Πάγου του αναγνωρίζει τα ελαφρυντικά "του πρότερου έντιµου βίου και της καλής συµπεριφοράς για µεγάλο διάστηµα µετά την τέλεση των πράξεών του". 
Παίρνοντας, οι δικαστές, υπ' όψιν τους, ότι για το "αδίκηµα «της βάναυσης προσβολής της αιδούς άλλου µε ακόλαστη πράξη» έχει επέλθει παραγραφή (5ετής)", η πρωτόδικη ποινή σε κάθειρξη 5,5 ετών, που είχε επιβληθεί στον ανώμαλο αυτόν τύπο, µετατράπηκε σε εξαγοράσιµη προς 5 ευρώ την ηµέρα (συνολικά 10.040 ευρώ).
Πληρώνει το ποσό, ο εγκληματίας καθηγητής, και καθαρίζει χωρίς να βρεθεί ούτε μια μέρα στην φυλακή. 

Εξοχα!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:18 μ.μ.

Ακου προτερος εντιμος βιος και καλης συμπεριφορας
!!! Ρε παμε καλα;;;
Παραγραφη και για τον ΚΥΡΙΟ νικο γεωργιαδη τον γνωστο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger