Home » , , » Αχαριστία της Ολγας Τρέμη

Αχαριστία της Ολγας Τρέμη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 | 9:17 μ.μ.


Ηταν απαράδεκτη, διαπράττοντας μεγάλη απρέπεια απέναντι στην κυβέρνηση -"ευεργέτη" της η δημοσιογράφος Ολγα Τρέμη, στην εκπομπή που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

Μα είναι δυνατόν να παρουσιάζει 4ο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην ιεράρχηση που έκανε για τα 10 πρόσωπα που διακρίθηκαν το 2019 σε διεθνές επίπεδο;

Η έγκυρη δημοσιογράφος η οποία έχει διαπρέψει και σαν επιχειρηματίας -Ηταν αντιπρόεδρος της Quattro της εταιρείας δηλαδή  που έχει αναλάβει την προώθηση των στόχων της πολεμικής βιομηχανίας EADS, δηλαδή των Εurofighter, στην Ελλάδα- θεωρούμε ότι υπέπεσε σε μεγάλο ατόπημα.

Το να σε διορίζει η κυβέρνηση σε ένα κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, προσφέροντας σου 6.000 ευρώ καθαρό μισθό κάθε μήνα, να χορηγεί την μηδαμινή τηλεθέαση σου εκπομπή, η εταιρεία της γυναίκας του πρωθυπουργού, και εσύ να βγάζεις τέταρτο σαν διεθνή προσωπικότητα του 2019, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το λες και αχαριστία.

Για να προσπαθήσει να μετριάσει τα αποτελέσματα αυτής της αστοχίας της, προτείνουμε την Ολγα Τρέμη να καλέσει σε συνέντευξη τον πρωθυπουργό. Ενα καλό λιβάνισμα πάντα έχει αποτελέσματα.
Ας ρωτήσει και τον Ν. Χατζηνικολάου που έχει περισσότερη εμπειρία σ' αυτό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger