Home » , » Δήμιοι με γραβάτα ντυμένοι στην τρίχα.

Δήμιοι με γραβάτα ντυμένοι στην τρίχα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 | 3:19 π.μ.

Γράφει ο mtsos175

Οι κόλακες συνηθίζουν να λένε ανοησίες στην προσπάθεια τους να γίνουν αρεστοί στους ισχυρούς, ώστε να τους πετάξουν κάνα κόκκαλο να το ροκανίσουν. Γλοιώδεις, αδίστακτοι και κουτοπόνηροι, γίνονται συνεχώς ρεζίλι από τις σαχλαμάρες που ξεστομίζουν.

“Είναι καλός ο Κούλης, γιατί ντύνεται κομψά” (!) μας είπε ο Σαββόπουλος και δεν είναι ο μοναδικός που παπαγαλίζει τέτοιες βλακείες. 
Η κομματική γραμμή αυτή είναι. Αφού δεν υπάρχει εξυπνάδα, εντιμότητα, ήθος, ικανότητα... να βρουν κάτι θετικό, έστω κι αν είναι ρούχα.
Τα ράσα κάνουν τον παπά; Ο λαός λέει όχι, η ΝΔ λέει ναι.

Δεν θα επιχειρηματολογήσω εγώ, θα βάλω κάποιον άλλο να πει την αλήθεια.
“Τι βγήκατε να δείτε στην έρημο; Ένα καλάμι που πάει πέρα δώθε ο άνεμος; Ή μήπως βγήκατε να δείτε κανέναν ντυμένο με πολυτελή ρούχα; Όσοι φοράνε λαμπρά ρούχα και ζουν με απολαύσεις βρίσκονται στα παλάτια. Τι βγήκατε λοιπόν να δείτε; Έναν προφήτη;... Σας βεβαιώνω πως μάνα δε γέννησε ως τώρα προφήτη πιο μεγάλο από τον Ιωάννη το Βαπτιστή”.
Τα λόγια είναι φυσικά του Ιησού και αναφέρονται στον Ιωάννη τον Πρόδρομο. Ο οποίος δεν ντύνονταν καθόλου καλά. Φορούσε ένα μάλλινο ένδυμα "από τρίχες καμήλου και ζώνη δερμάτινη περί την οσφύ του".

Αν υπήρχαν τότε νεοδημοκράτες, θα τον κατηγορούσαν και θα τον λοιδορούσαν για την εμφάνισή του. Το κήρυγμα του συντρόφου Ιωάννη ήταν κατά της διεφθαρμένης εξουσίας. Συγκεκριμένα κατά του τετράρχη της Γαλιλαίας και Περαίας Ηρώδη Αντίπα, ο οποίος ως άρχοντας ντύνονταν με την τελευταία λέξη της μόδας της εποχής. Σήμερα οι χριστιανοί προσκυνούν τον Ιωάννη το Βαπτιστή και αναθεματίζουν τον Ηρώδη.

Είναι λοιπόν απορίας άξιο πως χριστιανοί λένε τέτοια πράγματα για το ντύσιμο. Όταν μάλιστα ο ίδιος ο Χριστός αναφέρθηκε σε όσους ντύνονται καλά πολύ απαξιωτικά. Πρότεινε όποιος έχει δυο χιτώνες να δίνει τον ένα στο γυμνό, αλλά, καθώς φαίνεται, οι κομμουνιστές είναι πιο κοντά στο Θεό από τους δεξιούς. Κι ας μην πιστεύουν σε μεταφυσικές δοξασίες.

Ενώ ο Ιησούς μίλησε για μοίρασμα του πλούτου, για απλότητα, αλληλεγγύη κλπ, καλοντυμένα τομάρια ντύνονται με τα λεφτά που κλέβουν από τους φτωχούς.

Ξέρετε πχ πως ο υποκριτής και ψεύτης Κυμπουρόπουλος δικαιούται Κοινωνικό Μέρισμα μετά τις νέες τροποποιήσεις; Που κι αυτές έγιναν, αφού τους έκραξαν οι πάντες, καθώς άφησαν τους φτωχούς ΑΜΕΑ πάνω των 25 ετών χωρίς δεκάρα.
Κάποιος άνεργος με μηδέν (0) εισόδημα δεν παίρνει απολύτως τίποτα αν είναι μόνος του! Κι ας έχει ΚΕΑ! Οπότε αυτός δεν έχει να φάει, όχι να πάρει καλά ρούχα. “Ευτυχώς έφυγαν οι άθεοι και ήρθαν οι πιστοί”!

Ο Χριστός ξανασταυρώνεται. Γιατί να μη σταυρωθεί; Ένα χιτώνα είχε όλο κι όλο. Κι αυτόν τον πήραν και τον έπαιξαν στα ζάρια. Αυτοκράτορες όπως ο Καλιγούλας, ο Νέρωνας και άλλοι είχαν να φορέσουν καλά ρούχα.
Ήταν καλοί αυτοκράτορες; Σαν τον Κούλη.

Δήμιοι με γραβάτα ντυμένοι στην τρίχα. Μας παιδεύουν, αλλά τουλάχιστο ξέρουν να ντύνονται. Και να λεηλατούν έχουν πολλά προσόντα. Βασικά μόνο μακριά γλώσσα και η ευλύγιστη μέση Επίσης έχουν πολύ θράσος και αδιαντροπιά, αλλά αυτά αξίζουν για δέκα πτυχία, που θα 'λεγε και  Μπουμπούκος
Και το καλό ρούχο για μεταπτυχιακό.

Κι εγώ σκοτώθηκα στο διάβασμα! Δεν πήγαινα σε καμιά μπουτίκ να σπουδάσω...
Νεοδημοκράτες, ότι πιο γελοίο, πιο άχρηστο και επικίνδυνο.

Θέλει να προσθέσει κάτι κι ο Γκάντι; Άλλος που δεν ήξερε να ντυθεί. Όχι όπως ο Μητσοτάκης.
“Μ’ αρέσει ο Χριστός σας. Δεν μ’ αρέσουν οι χριστιανοί σας. Οι χριστιανοί σας είναι τόσο διαφορετικοί από τον Χριστό”. Συμφωνώ απόλυτα.

Και ο Διογένης ο Κυνικός; Μα όλοι οι κακοντυμένοι;
“Των μεν αγρίων θηρίων κάκιστα δάκνει συκοφάντης, των δε ημέρων κόλαξ”.

Η ΝΔ έχει και από τα δύο είδη. Αλλά ξέρουν να ντύνονται. Μας γδέρνουν και φοράνε τα δέρματα μας...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:14 μ.μ.

ΚΑΤΑΘΛΙΨΑΡΑ

16 Δεκεμβρίου 2019 στις 11:01 μ.μ.

Πολύ σωστά τα ψέλνειs στο ΣΥΡΙΖΑ που τους ξέπλυνε και τους ξαναέφερε στην κυβέρνηση ασκώντας την πολιτική τους. Μπράβο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger