Home » , » Αρμαγεδδών, που λέγεται Κούλης

Αρμαγεδδών, που λέγεται Κούλης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 | 1:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.
Για να έχουμε την υγειά μας και για να είμαστε ευτυχισμένοι, δεν πρέπει να έχουμε κηφήνες να κάθονται στο σβέρκο μας και να παρασιτούν.

Ρωτάω τώρα τους Συριζαίους, και όχι μόνο, που κοροϊδεύουν τις διακοπές του κατσικοπόδαρου ακαταλληλότερου:
Είστε σίγουροι, πως θέλετε να εργάζεται ο κινούμενος Αρμαγεδδών, που λέγεται Κούλης Μητσοτάκης;
Και μόνο που θα εμφανιστεί κάπου θα γίνει χαλασμός! Ο τύπος το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα καταστρέψει!

Το πρόβλημα δεν είναι πως κάνει ένα μήνα διακοπές στο εξάμηνο, αλλά πως τους πέντε μήνες διαλύει συστηματικά ή ξεπουλά τις ελάχιστες υποδομές που απέμειναν, καταπατά τις ελευθερίες και όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ η διαφθορά γιγαντώνεται καθώς τα γαλάζια λαμόγια ξεσαλώνουν.

Ευτυχώς είναι σε διακοπές κι έτσι θα γλυτώσουμε κάμποσες νίλες. Τι θέλετε δηλαδή; Να κάνουμε Πρωτοχρονιά με κάμποσα νησιά λιγότερα;
Άλλωστε τα πάντα λειτουργούν χωρίς αυτόν.

Το κράτος εξακολουθεί να χαρατσώνει αγρίως. Όσοι δεν προλάβουν να πληρώσουν, θα αρχίσουν τη νέα δίσεκτη χρονιά με πρόστιμα. Όσο για τις αυξήσεις και τα αναδρομικά στις συντάξεις; Last year!

Φέτος δεν προβλέπονται εκλογές. Το είπε κι ο Μπουμπούκος. “Μην καλλιεργούμε προσδοκίες”. Εμείς, Άδωνι, ξέρουμε τι κάνουν οι ανθρωποφάγοι. Στις φυλλάδες σας και τα κανάλια πες τα.
Το ρουσφέτι δε σταματά ποτέ. Ούτε η ρουφιανιά.

Ξανά η Νουδού, η χούντα γυρνά.
Κανάλια αλυχτούν, δεξιά κυβερνά.
Ο καταδότης πάλι θα 'ρθει.
Το ξύλο πολύ, κι ο αριστερός,
τους μπάτσους θα βρει, στην πόρτα του εμπρός.

Ο καταδότης πάλι θα 'ρθει.
Σε βλέπει όταν κοιμάσαι, στο σπίτι στη δουλειά.
Ακόμα και στο μπάνιο, ντροπή ειν' η ρουφιανιά.
Ξανά η Νουδού, η χούντα γυρνά.
Κανάλια αλυχτούν, δεξιά κυβερνά.
Ο Καταδότης πάλι θα 'ρθει.

Επίσης ποτέ δε σταματούν οι μπάτσοι. Εκτός, αν τα ασπόνδυλα πάρουν εντολή. “Μην ρίχνετε ξύλο ημέρες εορτών, έχετε όλες τις άλλες μέρες να δείρετε, να μπουκάρετε σε σπίτια και να κατασκευάσετε ενόχους”. Είναι που είναι άφραγκοι, να τους βαράτε κι από πάνω;

Τους νεοδημοκράτες όμως να τους σπάσετε στο ξύλο! Αυτό ψήφισαν, κι αν δεν το κάνετε, θα παρεξηγηθούν. Μην ακούτε τον δεξιό σκηνοθέτη. Κατά βάθος το ευχαριστήθηκε κι αυτός το ξυλίκι. Με τόσους μπάτσους στο σπίτι του αισθάνθηκε μεγάλη ασφάλεια. Τι “όχι”;

Γι αυτό σας λέω: Το πρόβλημα δεν είναι οι διακοπές του Δρακουμέλ. Αλλά πως να λείψει περισσότερο μπας και αποφύγουμε καμιά νίλα.
Γιατί δεν είναι τώρα εποχές για επιστράτευση. Με Ζηνοβία; Θα πουντιάσουμε! Βέβαια κάθε άλλο παρά κακοκαιρία έχει έξω, αλλά η Ζηνοβία είναι για τη Συρία, δεν είναι για το Αιγαίο. Αν και στο τέλος βρέθηκε Ιταλία...

Κούλη, ο Κρόνος αυτή την εποχή είναι υπέροχος. Μπαίνεις σε ένα διαστημόπλοιο, να μας αδειάσεις τη γωνιά; Πες στο φίλο σου τον εξωγήινο του Υμηττού να ρθει να σε πάρει.
Γιατί, αν δεν προλάβει αυτός, θα σε πάρει ο διάολος με αυτά που κάνεις στον κόσμο...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger