Home » , » Σημερινές "ειδησούλες" στα πλαίσια της επιστροφής στην "κανονικότητα" των "αρίστων" (Βίντεο)

Σημερινές "ειδησούλες" στα πλαίσια της επιστροφής στην "κανονικότητα" των "αρίστων" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 | 11:21 μ.μ.


Η Βάλια Μπαζού, είναι μια δημοσιογράφος  με μακρά διαδρομή σ' αυτό τον χώρο με την αξιοπιστία της να μην μπορεί να αμφισβητηθεί.
Η παρέμβασή της, που κάνει σήμερα με τουιτάρισμα, δεν μας γνωστοποιεί κάτι άγνωστο. Αλλωστε παρόμοιο ρεπορτάζ συνοδευόμενο από βίντεο είχε η εφημερίδα "Εθνος".   
"Δίπλα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, διακινητές ναρκωτικών έχουν μετατρέψει τον πεζόδρομο της οδού Αντωνιάδου σε στέκι αγοραπωλησίας απαγορευμένων ψυχοτρόπων ουσιών", ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Και αυτό το σκηνικό που εντάσσεται στην πορεία προς την νεοδημοκρατική "κανονικότητα", το συναρτούμε με άλλες δυο σημερινές "ειδησούλες".

Η πρώτη αφορά μια παράμετρο του καινούργιου "τάματος" της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου που υλοποιήθηκε. Ο πρώτος ξάδερφος της ευρωβουλευτή, Νίκος Σοφιανός, που διορίστηκε στο δημόσιο και θα σιτίζεται από τον δημόσιο κορβανά, είναι ένα πρόσωπο που πέρα από δραστήριο κομματικό μέλος τυγχάνει να είναι φίλος και υποστηρικτής του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη. Αριστος δηλαδή με τόνο!

Η δεύτερη "ειδησούλα" ίσως δίνει μια "εξήγηση" γιατί επικρατεί η "εικόνα" που μας αναφέρει η Βάλια Μπαζού.
Τα "όργανα της τάξεως", πιθανόν να είναι πολύ κουρασμένα από το καθήκον που τους είχε ανατεθεί από φυσικούς και πολιτικούς προϊσταμένους τους και τώρα δεν έχουν δυνάμεις να ενδιαφερθούν για τους διακινητές ναρκωτικών.
Μπορείτε να αντιληφθείτε πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώσει οι άντρες του "υπερήφανου σώματος της αστυνομίας" -σύμφωνα με τον Χρυσοχοϊδη- για να ξυλοκοπούν άγρια άσχετους πολίτες.

Το παρακάτω βιντεάκι που ανέβασε στο διαδίκτυο χρήστης του twitter μας δίνει να καταλάβουμε πόσο κοπιαστική είναι η δουλειά των "υπηρετών του νόμου" και να αντιληφθούμε γιατί δεν έχουν περαιτέρω δυνάμεις να διαθέσουν για την πάταξη της εμπορίας ναρκωτικών.



Το βίντεο μας έπεσε θύματα λογοκρισία του youtube. Μπορείτε να το δείτε στο teitter
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger