Home » , » Από τα "τάματα" της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, που πραγματοποιούνται, στα ψιλοπροβλήματα της επέλασης των "αρίστων".

Από τα "τάματα" της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, που πραγματοποιούνται, στα ψιλοπροβλήματα της επέλασης των "αρίστων".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 | 6:27 π.μ.


Αν δεχτούμε όσα διαβάζουμε στο διαδίκτυο η νεοδημοκρατική "αριστεία" παρελαύνει ακάθεκτη, στο να αλώσει το "κράτος-λάφυρο" της, συναντώντας όμως κάποια ψιλοπροβλήματα.

Ας δούμε κάποιες ειδήσεις που έρχονται σήμερα στην δημοσιότητα.

Σε ένα τουιτάρισμα διαβάζουμε κάτι γνωστό ... κατά το ήμισυ.
Οτι δηλαδή η βαφτισιμιά του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου, ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, τα έχει καλά και με τον Θεό.
Αν θυμάστε πριν καιρό εξομολογήθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι «Εκανα τάμα και είπα υγεία και θέλω να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Και ο καλός Θεός μου τον έστειλε». 

Τα νταλαβέρια, λοιπόν που έχει με τον μεγαλοδύναμο το πορφυρογέννητο στέλεχος της Ν.Δ., είναι γνωστά. Αυτό που μας ήταν άγνωστο και το μαθαίνουμε τώρα -αν ισχύει το δημοσίευμα- είναι ότι ο Υψιστος ανταποκρίθηκε σε άλλη μια επιθυμία της "πιστής δούλης" του.
Οπως διαβάζουμε:"Έκανε τάμα η Άννα Μισέλ και διορίστηκε ο πρώτος της ξάδερφος ως πρόεδρος της ΕΒΕΤΑΜ, εταιρείας του ευρύτερου Δημόσιου τομέα που πιστοποιεί βιομηχανικά & καταναλωτικά προιόντα, εγκαταστάσεις συστήματα διαχείρiσης".
Μάλιστα ο χρήστης του διαδικτύου που μας γνωστοποιεί την είδηση μας φέρνει σε δύσκολη θέση απευθύνοντας μας την ερώτηση: "Τι έχουν να πουν τώρα οι άθεοι αριστεροί;".

Οι θαμώνες στα επουράνια όμως δεν πρέπει να δείχνουν την ίδια "αδυναμία" για το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ  Κωνσταντίνο Τυρηνόπουλο. που ο Κικίλιας είχε διορίσει αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Θήβας. Ο τύπος αυτός που δεν έχει καμιά σχέση με τον κλάδο της Υγείας, -είναι αρχιτέκτονας-, αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτηση του αφού σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αποκαλύφτηκε ότι  δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα που προέβλεπε η προκήρυξη για την θέση.

Εδώ θέλουμε να κάνουμε μια επισήμανση. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει το "κοκαλάκι της νύχτας" για να συμβαίνουν τόσα "μαγικά" προς όφελός της.

Προφανώς θυμάστε την περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη που ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να απολύσει.
Μπορείτε να υποθέσετε ποια θα ήταν η αντιμετώπιση των ΜΜΕ, αν είχε αποκαλυφθεί ότι ένα στέλεχος του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ είχε διαπράξει μια τέτοια απατεωνιά; Τον Πορτοσάλτε και τον Πρετεντέρη στα "καλύτερά" τους θα είχαμε ....

Αλλά πέρα απ' αυτό. Εδώ και μέρες η εφημερίδα της ομογένειας στην Αμερική "Καλάμι" αφήνει απίστευτα υπονοούμενα, αλλά και ανοιχτές κατηγορίες σε βάρος του Α. Διαματάρη. 
Κατανοητό είναι η κυβέρνηση και ο πρώην υφυπουργός να μην απαντούν. Για μας αυτό είναι "ένοχη σιωπή". 

Ας μας απαντήσει όμως κάποιος: Γιατί κανένα ΜΜΕ, ακόμα και της αντιπολίτευσης, δεν αναδημοσιεύει το παραμικρό; Τόσο ανούσια θεωρούν δημοσιεύματα που αποδίδουν ξεκάθαρες μομφές στο πρώην κυβερνητικό στέλεχος όπως το παρακάτω;:

"Ο εγωπαθής νάρκισσος και αλαζών που ακούει στο όνομα Διαματάρης νόμιζε ότι στην πολιτική ζωή της Ελλάδας θα έκανε τα ίδια καμώματα που περνάνε στο ομογενειακό «γκέτο».. 
Τι να πρωτοθυμηθούμε όλοι μας από τη διαχρονική προσωποποίηση της διαφθοράς που αποτελούσε ο Διαματάρης… 
Ο κύριος αυτός κάποτε θα πρέπει να απαντήσει το περίφημο ερώτημα «Πόθεν Εσχες» – το οποίο επιφυλάσσαμε για τους πολιτικούς… Και όταν αυτό απαντηθεί θα αποκαλυφθεί ολόγυμνος ο ρόλος του… Να απαντήσει πώς ό «φτωχός» νέος που δεν είχε λεφτά να τελειώσει το κολλέγιο, μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια βρέθηκε με ιδιόκτητο κτίριο για την εφημερίδα και με διαμέρισμα αξίας εκατομμυρίων στην Park Avenue… Ολοι ξέρουμε πως παρέλαβε ένα χρεοκοπημένο Εθνικό Κήρυκα – και έχει αποδείξει εμπράκτως την ανικανότητά του… Από μια ελλειμματική εφημερίδα πλούτισε;".

Προφανώς ρητορικό το ερώτημα. Οι κυβερνώντες πέρα από αδίστακτοι, και ασύδοτοι μας έχουν συνδέσει όλους κανονικά και αν υπάρξει μαζική κατακραυγή σε βάρος τους και αναγκαστούν να απαντήσουν μας βγάζουν όλους τρελούς όπως έκανε πρόσφατα ο υπουργός μπάτσων και καταστολής. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Δεκεμβρίου 2019 στις 2:21 μ.μ.

2 βαθυ κοκκινο υπαρχουν????? Τι γινεται με αλλο που βγηκε και περιρχει αλλα θεματα?????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger