Home » , » Αφιερωμένο στα δουλάκια του Ράιχ από τη Μεγάλη Βρετανία

Αφιερωμένο στα δουλάκια του Ράιχ από τη Μεγάλη Βρετανία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 | 8:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175
.
“So long, farewell, Auf Wiedersehen, adieu
Adieu, adieu, to you and you and you...” 
(Στίχος τραγουδιού από την ταινία Μελωδία της ευτυχίας).

Κάποιοι είχαν μαρμελάδα στα αυτιά. Κάποιοι έκαναν πως δεν άκουγαν. Έκαναν προπαγάνδα μιλούσαν για καταστροφές, πως τάχα οι Βρετανοί άλλαξαν γνώμη και πως ήθελαν να μείνουν Ευρώπη.
Σε όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους της Γερμανίας απάντησαν οι Εγγλέζοι ακόμα δυνατότερα. “Θέλουμε να Φύγουμε! Τι στο διάολο δεν καταλαβαίνετε”;

Το ποσοστό των Συντηρητικών είναι 43,6% αυξημένο μόλις κατά 1,1%. Δεν το λες και θρίαμβο. Όμως οι έδρες τους είναι 363 αυξημένες κατά 66 (!), εξασφαλίζοντας την απόλυτη πλειοψηφία.
Για να παραφράσουμε μια φράση οι Βρετανοί ψήφισαν το χειρότερο κόμμα με εξαίρεση όλα τα άλλα.

Οι Εργατικοί, πάτος: -42 έδρες με 32,2%. έχασαν 7,8%. Πλήρωσαν τις κουταμάρες που έκαναν. Τα τερτίπια για να μείνει η χώρα τους στην Ευρωπαϊκή παγίδα. Έπαθαν χειρότερα από το Σύριζα, που αγνόησε κι αυτός τη θέληση του κόσμου στο Δημοψήφισμα.

Ολοφάνερα τα αποτελέσματα ήταν επικύρωση του Brexit. Με μικρή ή μεγάλη διαφορά, οι Βρετανοί αποφάσισαν να φύγουν από την ΕΕ. Αυτό έπρεπε να γίνει σεβαστό από όλους.
Τ' ακούς Αλέξη; Το ακούς Κούλη;

Η αντίστοιχη ΝΔ της Βρετανίας, οι Φιλελέρες που θέλουν Ευρώπη, παρά το 11,5% (+4,1%) πήραν μόνο 11 έδρες χάνοντας 10. Οι Σκοτσέζοι Εθνικιστές πήραν 3,9% (+0,9%) αλλά 13 έδρες παραπάνω. 48 από 35. Ακριβώς τα αποτελέσματα του Δημοψηφίσματος.
Οι Πράσινοι 2,7% δηλαδή +1,1% και 1 έδρα. Το κόμμα Brexit 2%, αφού οι οπαδοί του Brexit πήγαν κυρίως τους Συντηρητικούς, ώστε να σχηματιστεί πλειοψηφία. Τα άλλα κόμματα είναι σχεδόν τα ποσοστά τους.

Οι Βρετανοί δεν έκαναν εκλογές, αλλά νέο δημοψήφισμα, που επανέλαβε το αποτέλεσμα του προηγούμενου με άλλο τρόπο.

Τα δουλικά της Γερμανίας κατάπιαν τη γλώσσα τους.
Σύριζα και ΝΔ φοβούνται πως η αποχώρηση της Βρετανίας είναι η αρχή του τέλους της Γερμανικής Αυτοκρατορίας. Το ίδιο φοβούνται σε όλη την Ευρώπη οι δωσίλογοι και οι πουλημένοι. Εμείς πάλι χαιρόμαστε.

Βέβαια ο ηγέτης των Συντηρητικών είναι ο πλέον ανίκανος, ενώ το κόμμα του είναι ότι χειρότερο για τους εργαζόμενους. Όμως οι Εργατικοί, οι δήθεν προοδευτικοί, έδειξαν πως δε σεβάστηκαν τη θέληση της πλειοψηφίας. Κι ο κόσμος τους “περιποιήθηκε” αναλόγως.

Όταν, Αλέξη, μας ρωτάνε και απαντάμε σαφέστατα, παίρνουμε εμείς την ευθύνη για ό,τι συμβεί. Όποιος γράφει τον κόσμο, αγνοεί επιδεκτικά την πλειοψηφία, τσακίζεται και χάνει την εξουσία.

Αφήνω και κάποιους νεοδημοκράτες στην κοσμάρα τους, που πανηγυρίζουν, γιατί βγήκαν οι Συντηρητικοί! Προφανώς δεν ξέρουν τη θέση της ΝΔ και του γαλάζιου τσοπάνη για το Brexit.
Μπορεί ο Κούλης να επαναλάβει τη φράση με την οποία στις 24/1/2016 ξεκίνησε να σχολιάζει το δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία. “Σήμερα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την Ευρώπη...”

Διαφωνούσαμε και διαφωνούμε. Είναι μια ωραία μέρα. Έχει κάποια σύννεφα, αφού βγήκε πρωθυπουργός άλλος Τραμπάκουλας, αλλά οι Άγγλοι αποφάσισαν να μην μείνουν υπό την κατοχή των Γερμανών.
Και στα δικά μας. Μακάρι να φύγουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα από την ΕΕ, να γλυτώσουμε.

Υπάρχει όμως μια μικρή περίπτωση τούμπας του Τζόνσον. Να μην κάνει τελικά το Brexit. Εδώ και τόσα χρόνια περιμένουν να φύγουν, αλλά μένουν μέσα, φυλακισμένοι. Αν ο Μπόρις Τζόνσον αρχίσει τα κολπάκια για να μείνει η Βρετανία στη ΕΕ, θα παρακολουθήσουμε live τον πρώτο σοδομισμό και ανασκολοπισμό Πρωθυπουργού από το εξαγριωμένο πλήθος.
Μετά από τέτοιο αποτέλεσμα όμως οι πιθανότητες να μην προχωρήσουν στο Brexit μειώνονται. Δεν μηδενίζονται, καθώς κάποιοι θέλουν παθιασμένα την Ευρωπαϊκή παγίδα.

Οι Μένουμε (σκλάβοι) στην Ευρώπη σήμερα έχουν πένθος. Μπόλικη βαζελίνη να μειωθεί το τσούξιμο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Δεκεμβρίου 2019 στις 5:50 μ.μ.

Αλεξη και Κουλη οσο εσεις θα επιμενεται σαν δουλοπρεπεις στην ΕΕ τα ποσοστα σας συνεχως
θα μειωνονται για να κατεβουν πολυ πιο χαμηλα απ αυτα των εργατικων της Βρετανιας
Καλη καταβαραθρωση και στους δυο σας καθως και στα κομματα σας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger