Home » , » Τραγέλαφος με τους διορισμούς "γαλάζιων παιδιών". - Από πορτιέρης σε σκυλάδικο, πρόεδρος σε κρατικό ίδρυμα - Μήνυμα του Αλαφούζου στον Μητσοτάκη;

Τραγέλαφος με τους διορισμούς "γαλάζιων παιδιών". - Από πορτιέρης σε σκυλάδικο, πρόεδρος σε κρατικό ίδρυμα - Μήνυμα του Αλαφούζου στον Μητσοτάκη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 | 12:01 μ.μ.

Πριν δυο μέρες αναφερόμενοι σε διορισμούς ημετέρων, σε κρατικούς οργανισμούς με μοναδικό προσόν την γαλάζια κομματική ταυτότητα, τιτλοφορούσαμε ανάρτησή μας "Της κουμπαριάς το κάγκελο"   

Τώρα δυσκολευόμαστε να βρούμε τίτλο για τις νέες αποκαλύψεις που προκύπτουν.

Πραγματικά τέτοιος τραγέλαφος δεν θυμόμαστε να έχει ξαναϋπάρξει. Μπορεί πάντα κάθε νέα κυβέρνηση να βόλευε τα δικά της παιδιά, αλλά ρε διάολε, κρατούσε κάποια προσχήματα. Η κυβέρνηση των "αρίστων" όμως δεν χαμπαριάζει με τίποτα.

Και μάλιστα, αν υποθέτουμε σωστά, πρέπει να αλληλοσφάζονται οι κλίκες που υπάρχουν στο εσωτερικό της Ν.Δ., για το ποια θα έχει το πάνω χέρι σ' αυτούς τους διορισμούς.

Το λέμε αυτό γιατί είναι η μόνη εξήγηση ότι τους νέους απίστευτα προκλητικούς διορισμούς που έκανε στο δημόσιο η Ν.Δ., μας τους γνωστοποιεί ένα επικοινωνιακό φερέφωνο της κυβερνητικής παράταξης. Ο διευθυντής του ραδιοφώνου του Σκάϊ Βασίλης Χιώτης!
Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν στην ιστοσελίδα του Σκάι διαβάσαμε κείμενο του όπου ανάμεσα στα άλλα αναφέρει:

Από πορτιέρης, πρόεδρος!!

Μια από τις κορυφαίες προεκλογικές δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν πως η κυβέρνησή του δεν θα υποκύψει στον πειρασμό  των κομματικών διορισμών, όπως υπέκυψαν όλοι οι προκάτοχοί του.

Πέντε μήνες μετά τη νίκη του στις εκλογές, η προεκλογική αυτή υπόσχεση δείχνει να ξεθωριάζει…

 Το ζήτημα δεν θα ήταν τόσο σοβαρό, αν τις τελευταίες ημέρες δεν έφταναν στα δημοσιογραφικά γραφεία κι άλλες καταγγελίες για ρουσφετολογικούς και κομματικούς διορισμούς που …βγάζουν μάτι!

Για παράδειγμα σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως …πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα!!

Η αθέατη πλευρά της παραπάνω είδησης είναι και η πιο σημαντική. Ο Β. Χιώτης είναι χρόνια στο δημοσιογραφικό κουρμπέτι. Σ' όλη του την επαγγελματική διαδρομή πάντα λειτουργούσε σαν "φωνή της εργοδοσίας", στα ΜΜΕ που εργαζόταν. 

Προηγούμενα, όλοι στην δημοσιογραφική πιάτσα γνώριζαν ότι όταν ήταν διευθυντής του ραδιοφώνου "Βήμα fm" και επιτελικό στέλεχος του «Βήματος», ότι ήθελε να δημοσιοποιήσει ο Ψυχάρης, το έκανε μέσα από την γραφίδα και την φωνή του Χιώτη. 
Φανταζόμαστε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, στον ίδιο ρόλο θα διαπρέπει και σήμερα άσχετα αν άλλαξε ο εργοδότης του.

Να ζήτησε κάποιες "εξυπηρετήσεις" ο Αλαφούζος απ' την κυβέρνηση κι αυτή άργησε να τις ικανοποιήσει και τώρα μέσω του Β. Χιώτη να της στέλνει μήνυμα; Το πιο πιθανόν.
(Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Β. Χιώτης αποφεύγει να γράψει ονόματα, όπως θα έκανε ένας "κανονικός" δημοσιογράφος, ο οποίος ήθελε να μας παραθέσει μια είδηση).
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger