Home » , » Συνέντευξη μ' ένα διαβολάκι.

Συνέντευξη μ' ένα διαβολάκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 | 1:07 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κανονικά δεν παίρνω συνεντεύξεις από σατανάδες. Το διαβολάκι όμως αυτό επέμενε. “Δεν έχω που αλλού να δώσω συνέντευξη, τα ΜΜΕ τα έχουν πιάσει οι παπάδες, σε παρακαλώ, θα στο χρωστάω κλπ κλπ”.
Είναι και κουκλάρα, καμιά σχέση με την εικόνα που έχουμε για τους διαόλους, είπα να υποκύψω στον πειρασμό. Σε ακούμε διαβολάκι.

- Καλησπέρα σας, έχουμε εκπληκτικές οικογενειακές προσφορές λόγω Χριστουγέννων. Στις πέντε συμφωνίες με το Διάολο η μία δώρο. Τηλεφωνήστε τώρα στο πενταψήφιο 66666!

- Για στάσου, για διαφήμιση ήρθες, ή για συνέντευξη;

- Για συνέντευξη! Και να καταγγείλω τις κακοήθειες, που διαδίδουν εναντίον μας οι ανταγωνιστές μας! Λένε πχ “μην κάνετε συμφωνίες με το διάολο, γιατί εσείς θα χάσετε”! Είναι συκοφαντία! Εμείς δίνουμε αυτό ακριβώς που μας ζητάνε. Και παίρνουμε σε αντάλλαγμα μια ψυχή. Συμφέρει!

- Κάτσε τώρα, πως λες ότι συμφέρει; Η ψυχή δεν είναι ότι πολυτιμότερο έχουμε;

- Η αξία ενός πράγματος έχει σχέση με την προσφορά και τη ζήτηση. Πχ κάποιος θέλει να παραμείνει νέος. Πουλάει την ψυχή του διάολο και γίνεται νέος.

- Και είναι ευχαριστημένος;

- Όχι, γιατί τον πάτησε αυτοκίνητο! Ήρθε λοιπόν στην Κόλαση και διαμαρτυρήθηκε γιατί -λέει- πέθανε νέος! Ε, στον στείλαμε στο Διάολο! Θέλω να πω, πως πρέπει να ξέρεις, τι ζητάς. 
Ένας άλλος ζήτησε Αθανασία. Του την πήγαμε! Παραπονέθηκε πως ήταν άσχημη! Του είπαμε “άκουσε φίλε, Αθανασία μας είπες, Αθανασία σου φέραμε. Πάρτη τώρα με δόξα και τιμή, μη σε πάρει ο Διάολος! Τελικά δεν ξέρουν τι θέλουν και τους φταίμε εμείς! 
Άσε που και οι άλλες εταιρίες έτσι δουλεύουν. Χωρίς κέρδος, πως θα ζήσουμε; Οι τράπεζες άλλωστε κάνουν χειρότερα. Για λίγα δανεικά σε πετάνε στο δρόμο και σένα και παιδιά σου. Ενώ ο Διάολος παίρνει μόνο όσους έκαναν συμφωνία μαζί του. Κανένα άλλο. Στις τράπεζες όμως κάνουν όλοι την πάπια.

- Όχι όλοι. Οι σύντροφοι αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών...

- Και τους δέρνουν οι μπάτσοι. Με την ευκαιρία έχουμε πακέτα. Με κάθε διορισμό στην αστυνομία μια μόνο ψήφος.

- Όχι ψυχή;

- Εντάξει, μας έπιασες. Άμα ψηφίσεις κάποιους συγκεκριμένους χάνεις και την ψυχή σου. Τα ψιλά γράμματα στα ψηφοδέλτια, που δεν βλέπει κανείς. Γιατί ο συνάδελφος έχει βάλει τους μπάτσους να ξυλοκοπούν, να χουφτώνουν, να βρίζουν, ακόμα και να πυροβολούν. Μεγάλη βρομοδουλειά!

- Ποιος είναι ο συνάδελφος σου;

- Δεν μπορώ να σου πω, αλλά είναι υψηλά ιστάμενος.

- Κάποιο γνώρισμα;

- Είναι ψεύτης, αδίστακτος, διεφθαρμένος, όπως όλοι οι διάολοι. Αυτός έχει επιπλέον προσόν και τη γκαντεμιά!

- Τον βρήκα!

- Μην πεις όνομα. Το χαϊδευτικό του μόνο. “Βρικολακούλης”.

- Εμείς το κάναμε Κούλης.

- Που λες, κατόρθωσε να πείσει τον κόσμο να τον ψηφίσει. Τώρα τους κόβει το μέρισμα, τις συντάξεις, τα επιδόματα, καταργεί τα ανθρώπινα διακαιώματα, αλλά το χειρότερο; Τους δουλεύει κανονικά ακόμα και τώρα! Βγήκε και είπε πως θα καταργήσει την έκτακτη συμφορά!
Στην πράξη όμως θα κάνει ότι με το Μέρισμα. Μεγάλη δουλειά αυτή! Έδωσε στους πλούσιους, πήρε από τους φτωχούς και πανηγύριζε! Ας πρόσεχαν, να μην τον ψήφιζαν!

- Πως μιλάς έτσι; Οι άνθρωποι υποφέρουν!

- Εμ... Το ότι είμαι διαβολάκι, σου λέει τίποτα; Πάντως οι ίδιοι φταίνε. Ήξεραν τι θα πάθουν παρόλα αυτά τον ψήφισαν.

- Μα πως ήξεραν;

- Έλα τώρα, κι εσύ ήξερες. Πόσες φορές τα είπατε προεκλογικά από το site σας; Και ο τύπος που της έφαγε κι αυτός κι οι γιοι του, το ήθελε κατά βάθος. Αν έδερναν πχ Αναρχικούς μέσα στα σπίτια τους οι μπάτσοι, θα κατάπινε αμάσητη την προπαγάνδα των ΜΜΕ. “Καλά τους έκαναν” θα έλεγε. Αλλά όταν συμβαίνει σε σένα η αδικία είναι διαφορετικά έτσι;

- Που θες να καταλήξεις;

- Πως πρέπει να προσέχεις με ποιους κάνεις συμφωνίες και σε ποιους δίνεις εξουσία. Γιατί αν δώσεις δύναμη σε ανθρωποφάγο, θα σε φάει. Μετά όμως μη σου κακοφανεί. Άντε γεια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger