Home » , » Ενα βιντεάκι από την Χιλή, αφιερωμένο στην κυβέρνηση των ΧρυσοΒορήδηδων

Ενα βιντεάκι από την Χιλή, αφιερωμένο στην κυβέρνηση των ΧρυσοΒορήδηδων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 | 4:09 π.μ.

Κάτι που δεν έχει αντιληφθεί -ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει- η κυβέρνηση, είναι ότι με το κρεσέντο άκρατης καταστολής που εφαρμόζει, και την απίστευτη αστυνομική βία που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα, καλλιεργεί το έδαφος για να υπάρξουν νέες δολοφονίες από τις δυνάμεις καταστολής.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα έχουμε νεκρό το επόμενο διάστημα, ακούσαμε σήμερα να προβλέπει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ευχόμαστε φυσικά να μην επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση, όμως είναι χαρακτηριστική η απάντηση που έλαβε από τον νεοδημοκράτη βουλευτή που ήταν στο πάνελ.

Το στέλεχος της Ν.Δ μας είπε ότι το εκλογικό σώμα επιβραβεύει την κατασταλτική πολιτική Χρυσοχοϊδη και για να τεκμηριώσει την άποψη του επικαλέστηκε τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσίευσε πριν 2 μέρες ο Σκάι.
Ξέχασε όμως μια "λεπτομέρεια". Το πόσο αξιόπιστα είναι δηλαδή τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που δίνει αυτή η εταιρεία. Η Pulse.
Αρκεί να αναφέρουμε ότι η μέτρηση της ίδια εταιρείας, στο δημοψήφισμα του 2015 εκτιμούσε ότι στην πρόθεση ψήφου με πιθανή ψήφο των αδιευκρίνιστων το «όχι» θα συγκέντρωνε το 45%, και το «ναι» 45,5%. 
Επεσε έξω στις προβλέψεις της δηλαδή 20%. Ψιλοπράγματα. Η προπαγάνδα να γίνεται.

Αυτή όμως είναι μόνο η μια πλευρά του ζητήματος. Η άλλη και η πιο σοβαρή είναι που μπορεί να οδηγήσει ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία και η βάρβαρη καταστολή. 

Το παρακάτω βιντεάκι μας έρχεται σήμερα απ' την Χιλή. Η αυταρχική κυβέρνηση αυτής της χώρας της Λατινικής Αμερικής -κι αυτή παρουσιάζεται με κοινοβουλευτικό μανδύα- (Ο πρόεδρος της Σεμπαστιάν Πινιέραγια έχει αναλάβει το αξίωμα του επικρατώντας στις εκλογές του 2017), για μήνες τώρα θεωρεί ότι να επιβάλει την αντίληψη του "νόμου και της τάξης" όπως ακριβώς το εννοεί και το επιδιώκει η κυβέρνηση των ΧρυσοΒορήδηδων.

Το αποτέλεσμα το βλέπουμε στο παρακάτω οπτικό αρχείο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger