Home » , » Αφού ο Μπαλάσκας δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό του για να μην τον ξυλοφορτώσουν άγρια, θα προστατέψει τους "μπαχαλάκηδες";

Αφού ο Μπαλάσκας δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό του για να μην τον ξυλοφορτώσουν άγρια, θα προστατέψει τους "μπαχαλάκηδες";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 | 2:45 μ.μ.

Πιθανόν να θυμάστε την δήλωση που είχε κάνει το ένστολο αρχικάθαρμα που ακούει στο όνομα Σταύρος Μπαλάσκας: "Εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, η οποία θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια".

Σήμερα ο Μπαλάσκας παρουσιαστηκε στην τηλεόραση του Αλαφούζου, να ανησυχεί για την τύχη αυτών των "σκουπιδιών" αφού φαίνεται ότι η μπατσάδικη "σκούπα" μπλόκαρε.
"Θα τρέχουμε να σώσουμε τους μπαχαλάκηδες, από τα χέρια του κόσμου για να μην τους λιντσάρει" μας είπε ο μπατσυσυνδικαλιστής.

Εμείς πάντως δεν γνωρίζουμε να έχει υπάρξει περίπτωση κατά την οποία μερίδα του κόσμος να δείχνει διάθεση να λιντσάρει αυτούς τους νεολαίους που ο Μπαλάσκας ονομάζει μπαχαλάκηδες. Θυμηθήκαμε όμως μια άλλη περίπτωση λιντσαρίσματος, στην οποία τα όργανα της τάξεως δεν έκαναν το παραμικρό να προστατέψουν το θύμα, αλλά αντιθέτως ήταν αυτοί οι θύτες!
Δεν μπορεί να την έχει λησμονήσει το πρόσωπο που δείχνει να ανησυχεί σφόδρα για την σωματική ακεραιότητα των "μπαχαλάκηδων" και μάλιστα δηλώνει την διάθεση του να μην τους αφήσει έρμαια σε χέρια τραμπούκων. Κι αυτό γιατί ήταν ο ίδιος ... πρωταγωνιστής. 

Αναφερόμαστε σε μια μοναδική περίπτωση που αστυνομικοί "έκαναν καλά την δουλειά τους". Ηταν τότε που συνάδελφοι του Μπαλάσκα, λιντσάρισαν τον μπατσυσυνδικαλιστή, τον σάπισαν στο ξύλο για να τον στείλουν στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί. 

Και εδώ προκύπτει το αυτονόητο ερώτημα: Αφού ο Μπαλάσκας δεν μπόρεσε να προστατέψει τον εαυτό του για να μην τον ξυλοφορτώσουν άγρια, θα προστατέψει τους "μπαχαλάκηδες"; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger