Home » , » Για την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Για την συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 | 8:00 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι τρέχει; Έλληνες και Τούρκοι πλούσιοι τσακώνονται για το ποιος θα καταστρέψει το Περιβάλλον κερδίζοντας από την υπερεκμετάλλευση του.
Η ΑΟΖ είναι μια εφεύρεση σχετικά νέα. Το 1982 οι homo malakes σκαρφίστηκαν την ΑΟΖ, ώστε να ρημάξουν οι πλούσιοι και το βυθό της θάλασσας, που είναι πέρα από τα χωρικά ύδατα. Κι άρχισαν νέοι τσακωμοί.

Η επιφάνεια είναι διεθνή ύδατα, επομένως σουλατσάρει όποιος γουστάρει. Άρα έχουν δικαίωμα οι Τούρκοι να στέλνουν πλοία. “Η διαφορά χωρικών υδάτων και ΑΟΖ είναι πως τα χωρικά ύδατα αφορούν σε πλήρη κυριαρχία, ενώ η ΑΟΖ αποτελεί απλό "κυριαρχικό δικαίωμα", το οποίο αναφέρεται στη δικαιοδοσία του παράκτιου κράτους μέχρι και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας”. “Εκτείνεται πέραν των χωρικών υδάτων μιας χώρας... στα 200 ναυτικά μίλια από την ακτογραμμή”.
Ευχαριστούμε Εγκυκλοπαίδεια. “Στην περίπτωση που οι ΑΟΖ αλληλοεφάπτονται, έγκειται στις χώρες που τις διεκδικούν να ορίσουν από κοινού θαλάσσια σύνορα”. Δηλαδή πρέπει να συμφωνήσουμε με τη γείτονα και σύμμαχο Τουρκία.

“Αν δεν συμφωνήσουμε”; Τότε ή το αφήνουμε, ή κάνουμε πόλεμο. Να το ξεχάσουμε, δεν χάνουμε τίποτα, ούτε εμείς, ούτε αυτοί, άσε που κερδίζει το Περιβάλλον.
Έλα όμως που κάποιοι είναι άπληστοι και πολεμοχαρείς. Οι ίδιοι βέβαια δεν πρόκειται να πολεμήσουν, θα στείλουν εμάς.

Για αυτό το ενδεχόμενο ακούγονται πολλά. “Θα πάρουμε την Πόλη” (και στην κορφή κανέλα), “θα τους φάμε”, (μη βαρυστομαχιάσουμε) κλπ. Προτιμώ το σεξ από τον πόλεμο, αλλά ας δούμε τι θα γίνει στην περίπτωση που κάποιοι ηλίθιοι παγιδευτούν από τις ίδιες τις δηλώσεις τους.
Ειδικά στην Ελλάδα, που κυβερνάν δυο πρωθυπουργοί. Ένας στα κανάλια, που παίρνει πίσω τα μέτρα εμπιστοσύνης με την Τουρκία και ο Κυριάκος, που δεν τα παίρνει.
Επικίνδυνο; Προφανώς! Γελοιότητα + εξουσία = μεγάλος κίνδυνος. Αυτή η εξίσωση ισχύει πάντοτε και παντού.

Ο Μητσοτάκης ξέρει πως θα τον πιούμε, οπότε δεν νομίζω πως θέλει να βρεθεί στη θέση του Ιωαννίδη, του Παπαδόπουλου και των άλλων προδοτών πραξικοπηματιών.
90% λέει φούμαρα για να κάνει το κομμάτι του στο εσωτερικό, να αποπροσανατολίσει και να αρπάξουν οι γαλάζιοι κάποιες μίζες από τα εξοπλιστικά.
Φρεγάτες από τη Γαλλία, αεροπλάνα από τις ΗΠΑ, άρματα από Γερμανία κλπ. Μη μείνει κανένας παραπονεμένος. Εκτός από όσους έπαιρναν το Κοινωνικό Μέρισμα. Ποιος τους λογαριάζει όμως αυτούς; “Οι εκλογές πέρασαν κορόιδα”!

“Θα τον πιούμε είπες”; Εννοείται. Θα χάσουμε πανηγυρικά! Γιατί έχουμε ένα φανερό όπλο εναντίον μας, που εγγυάται την καταστροφή μας: Το ευρώ.
Φαινομενικά είμαστε πολύ ισχυροί. Έχουμε 187 μαχητικά με εξαιρετικούς πιλότους ίσως και λίγο καλύτερα από τα 207 Τουρκικά.
Έχουμε 13 φρεγάτες με έμπειρα και ικανότατα πληρώματα εναντίον 16 καθώς και 11 υποβρύχια έναντι 12. Στο στρατό έχουμε 1.254 άρματα έναντι 3.200 των Τούρκων, όμως ο Έβρος και το στενό μέτωπο αντισταθμίζει τη διαφορά. Υπάρχει βέβαια το διπλάσιο πυροβολικό της γείτονος με 2.586 πυροβόλα διαφόρων τύπων έναντι 1.162 Ελληνικών αλλά και πάλι δεν αρκεί να δώσει αποφασιστικό πλεονέκτημα.

Το πρόβλημα όμως θα αρχίσει, όταν τελειώσουν τα πυρομαχικά και τα καύσιμα. Ακόμα κι αν νικάμε στην αρχή στα σημεία, θα βγούμε στη γύρα για οβίδες, πυραύλους, πετρέλαιο, βενζίνη κλπ. Και τότε θα ανακαλύψουμε με τρόμο, πως δεν έχουμε χρήματα.

“Οι Τούρκοι δεν θα βγουν”; Μάλιστα. Αλλά παράγουν τα 2/3 που χρειάζονται για το στρατό τους. Ο οποίος θα μπορεί να κινηθεί λόγω της υποτίμησης του νομίσματος τους, για να καλυφθούν οι ανάγκες του πολέμου. 
Εμείς δεν έχουμε Ευρώ, το έχουν οι Γερμανοί. Περαστικά μας.

Χωρίς οπλισμό και καύσιμα, αεροπλάνα θα μείνουν στο έδαφος, πλοία στα λιμάνια, άρματα και οχήματα δεν θα μπορούν να κινηθούν και να ρίξουν. Θα έχουμε τότε, ακόμα κι αν εξαφανίσουμε πριν την Τουρκική Αεροπορία, πράγμα δύσκολο, σχεδόν 9:1 εις βάρος μας την αναλογία σε προσωπικό και φυσικά τα βαριά όπλα που θα απομείνουν, τα οποία όμως θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι Τούρκοι σε αντίθεση με μας. 

Οι πέτρες και τα δόρατα αγαπητοί βλάκες των συλλαλητηρίων, δεν διαπερνούν άρματα μάχης. Οπότε, κάντε σεξ τώρα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger