Home » , » “Γ@%ώ το Μητσοτάκη”

“Γ@%ώ το Μητσοτάκη”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 | 3:57 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Να συμπληρώσω κάποια πράγματα, πέρα απ' αυτά που αναφέρουν οι χρήστες του διαδικτύου, για τον σφαγιασμό του Κοινωνικού Μερίσματος. Και με την ευκαιρία να προσθέσω μερικές γενικότερες αναφορές.

Υπάρχει κανείς που ενώ έπαιρνε Κοινωνικό Μέρισμα πέρυσι, να μην παίρνει φέτος και στις εκλογές ψήφισε ΝΔ;
Αν υπάρχει, να του δώσω συγχαρητήρια. Πέντε φάσκελα του δίνει η κυβέρνηση.

Τρισευτυχισμένοι είναι όσοι δεν θα πάρουν Μέρισμα φέτος. Τουλάχιστο αυτό υποστηρίζει η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, που πανηγυρίζουν ως συνήθως στις καταστροφές, τις νίλες και τους καταποντισμούς.

Θα περάσουμε ωραίες μαύρες γιορτές, ειδικά οι μακροχρόνια άνεργοι, οι οποίοι δεν έχουν παιδιά, γιατί πεθαίνουν οι ίδιοι από την πείνα, οπότε δεν χρειάζεται να πάρουν κι άλλους στο λαιμό τους.

Για να πάρεις Μέρισμα φέτος, πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης. Πρέπει να είσαι πολύτεκνος, ΑΜΕΑ και χρόνια άνεργος, που δεν έχει απολύτως τίποτα. Όλα αυτά μαζί! 
Πίστεψε με, αν έχεις όλες τις προϋποθέσεις, είσαι στην κατηγορία “δεν υπάρχουν χειρότερα”.

Βέβαια, αν είσαι βαφτιστήρι, έχεις ήδη διοριστεί μετακλητός, ενώ αν είσαι κηφήνας και χουντικό απολειφάδι, είσαι υπουργός, φτάνει να έχεις τελειώσει το νηπιαγωγείο.
Αν είσαι με το ένα πόδι στον τάφο και ψηφοφόρος της ΝΔ, πας διευθυντής σε νοσοκομείο, ώστε να έχεις προτεραιότητα στο νεκροτομείο. “Τόπο στο Χάρο”!

Πρόκειται ασφαλώς για μέτρο της κυβέρνησης κατά της υπογεννητικότητας, το οποίο ήδη αποδίδει και έχει τεράστια επιτυχία. Τα εκατομμύρια των θεόφτωχων, που δεν έχουν παιδιά, θέλουν να γκαστρώσουν άμεσα τον Κούλη και όλους τους γαλάζιους βουλευτές, καθώς και τους “αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους” περισσότερο για το άγριο δούλεμα, παρά για τα ψίχουλα που δεν θα δώσει.

Σε ένα πρόχειρο γκάλοπ ρωτήσαμε “Με ποιον θέλετε να κάνετε σεξ;" Το 80% απάντησε “Γ@%ώ το Μητσοτάκη” και το 20% έδωσε διάφορες άλλες απαντήσεις, με τον Χριστό και την Παναγία να ακολουθούν. Προφανώς φανατικοί χριστιανοί.

Ο Κούλης θεωρείται πλέον πολύ γκόμενος, σύμβολο του σεξ.
Για να σας πω την αλήθεια, ακόμα κι εγώ που δεν τον ψήφισα, θέλω να τον πηδήξω. Όχι τόσο άγρια, όσο οι περισσότεροι, είμαι πιο ρομαντικός, αλλά πάντως μια φαντασίωση την έχω.
Βέβαια τα παιδιά που θα βγουν από τη μεταξύ μας συνουσία, θα είναι κωλόπαιδα, αν πάρουν από το δικό του σόι, πράγμα που δε σας κρύβω, πως με προβληματίζει.

Δεν έχω μία για τις γιορτές, αλλά ένα παιδί με τον Κούλη θα ήταν ιδανική λύση. Πρώτα απ' όλα θα έπαιρνα το μέρισμα. Έπειτα το βρέφος θα γίνονταν αμέσως υπουργός. Στο κάτω κάτω της γραφής το νεογέννητο τα ίδια πτυχία θα είχε με τους άλλους, αλλά κανένα απολύτως σκάνδαλο. Τουλάχιστο μέχρι να βγάλει δόντια, για να αρχίσει να μασάει δημόσιο χρήμα.

Είμαι δε πρόθυμος να πηδήξω, όποιον από το σόι του θέλει, ώστε να κάνουμε παιδιά, στην περίπτωση ο Πρωθυπουργός μας είναι απασχολημένος με το να του κάνει Οθωμανικό Δίκαιο ο Σουλτάνος! Ο οποίος μετά το τέλος της συνάντησης κορφής, είχε τη χαρά του πασά, όταν του χόρευε το γιουσουφάκι.
Όσοι είχατε δει τη σειρά “Ο Χριστός ξανασταυρώνεται” ξέρετε ακριβώς σε τι αναφέρομαι. Μερακλής ο Ταγίπ και καταλληλότερος ασφαλώς για τσιμπούκ-ογλάν ο Κούλης.

Κατανοώ πως για την πατρίδα χρειάζονται ανθρωποθυσίες. Και νομίζω πως όλοι μας θέλουμε να πηδήξουμε το Μητσοτάκη, το σόι του, καθώς και τη συμμορία των νεοδημοκρατών, από πατριωτισμό.
Διότι ως τώρα μας πηδούσαν αυτοί και προκοπή δεν βλέπαμε. Μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας.
Αν αρχίσουμε εμείς να τους “κανονίζουμε” ίσως να αυγατίσουμε πάλι, να δούμε μια άσπρη μέρα. Ότι και να γίνει πάντως θα το ευχαριστηθούμε.

Το παραπάνω άρθρο είναι μια απάντηση στην προσπάθεια λογοκρισίας από τη χούντα της ΝΔ. Όπως είπαμε, δεν φοβόμαστε, δεν σιωπούμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Δεκεμβρίου 2019 στις 4:37 π.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΟΦΑΣ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΓΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕΣ. +.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger