Home » , » Η "αρπαχτή" του Πρετεντεράκου, σαν ...συντονιστής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Η "αρπαχτή" του Πρετεντεράκου, σαν ...συντονιστής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020 | 1:47 μ.μ.


Αλλο πάλι τούτο! Ξέραμε ότι ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, «ένας γλοιώδεις τύπος, υπηρέτης όλων των αφεντάδων, ένας «γυμνοσάλιαγκας του εκσυγχρονισμού» όπως ευφυώς τον είχε χαρακτηρίσει ο «Ριζοσπάστης», έχει "ειδίκευση" σε πολλούς τομείς.
Να παραπληροφορεί, να συκοφαντεί εργατικές κινητοποιήσεις, να παρουσιάζει το μαύρο, άσπρο ανάλογα τις επιθυμίες του κάθε φορά εργοδότη του.

Το ότι όμως έχει και άλλα "προσόντα" πέρα των "δημοσιογραφικών επιδόσεων του", το αγνοούσαμε.
Το πληροφορηθήκαμε σήμερα από δημοσίευμα που υπογράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, στην "ΕφΣυν".

Σύμφωνα, λοιπόν, μ' αυτό, ο Γιάννης Πρετεντέρης στις 8 Γενάρη θα είναι... συντονιστής στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Δήμου Κηφισιάς στο Μέγαρο «Παλλάς Αθηνά» στο Κεφαλάρι

Και αναρωτιέται ο συντάκτης του κειμένου: "Τι σημαίνει άραγε συντονιστής σε κόψιμο πίτας; Θα κρατάει το μαχαίρι; Θα μοιράζει τα κομμάτια; Θα πηγαινοφέρνει τα πιάτα; Θα ξεσκονίζει τον δήμαρχο; Θα προλογίζει τα κομμάτια; Ειλικρινά το έχω απορία...".

Το καλύτερο πάντως ο Δ. Κανελλόπουλος το κρατάει για την κατακλείδα του κειμένου του. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας γράφει ότι ο Πρετεντεράκος κάνει αυτό που ορισμένοι "καλλιτέχνες" ονομάζουν "αρπαχτές" με κάποιες εξτρά εμφανίσεις τους.

"Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή πάντως, νέα επαγγέλματα εν όψει. Συντονισμός σε κοπές πίτας.... Και υπάρχουν πολλοί εξωραϊστικοί σύλλογοι σε όλη την Ελλάδα", καταλήγει το κειμενάκι στην "ΕφΣυν".. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger