Home » , » "Κι εσείς βασανίζεται τους μαύρους"

"Κι εσείς βασανίζεται τους μαύρους"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 | 9:58 μ.μ.

Το γνωστό ανέκδοτο της ψυχροπολεμικής περιόδου "Κι εσείς βασανίζεται τους μαύρους", θυμίζει η προσπάθεια της Ν.Δ., να απαλείφει τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιούργησε η αποκάλυψη ότι η βασιλόπιτα που έκοψε στο υπουργείο του ο Μάκης Βορίδης, στοίχισε 12.000 ευρώ.

Ετσι, λοιπόν διοχετεύτηκε στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ μια απόφαση του Υφυπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, από την οποία διαπιστώνεται ότι ο υφυπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ -προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ- Βασίλης Κόκκαλης, χρέωσε το ελληνικό δημόσιο με 10.000 ευρώ.
Ηταν το ποσό που πληρώθηκε για να κάνει ο υφυπουργός το τραπέζι σε στελέχη της αµερικανικής κυβέρνησης και στελέχη ιδιωτικών εταιρειών, σε ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, στα μέσα Φλεβάρη του 2019.

Είναι απίστευτο πάντως το "επιχείρημα" των νεοδημοκρατών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι Συριζαίοι δεν δικαιούνται να μιλούν για την "γαλαντομία" του Βορίδη, γιατί κι αυτοί "έχουν λερωμένοι την φωλιά τους".

Τι λέτε ωρέ τσακάλια; Επειδή και οι προηγούμενοι εξουσιαστές, έκαναν τα ίδια με εσάς δεν πρέπει να στιγματίζουμε την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και από την δική σας κυβέρνηση; Πάτε καλά; Και γιατί τόσο ετεροχρονισμένη αυτή η αποκάλυψη;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger