Home » , , » Εσείς καταδικάζετε την "επίθεση" στον Πορτοσάλτε;

Εσείς καταδικάζετε την "επίθεση" στον Πορτοσάλτε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 | 10:10 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Όπως οι περισσότεροι, έτσι κι εμείς χαιρετίζουμε κάθε πράξη Αντίστασης στο φασισμό.

Ο φασίστας δεν είναι κάτι απρόσωπο. Ο φασισμός έχει πολλά ονόματα και πολλά πρόσωπα.
Όταν λοιπόν οι ανθρωποφάγοι προκαλούν, είναι καθήκον μας να εκδηλώσουμε την αντίθεση μας.
Σε κάθε πλυντήριο του ναζισμού, κάθε φερέφωνο των τοκογλύφων και των πλουσίων απατεώνων λέμε “τις μαλακίες σου να τις πεις αλλού”!

Πως είναι δυνατό να μείνουμε απαθείς, όταν κάποιο απόβρασμα προτρέπει σε δολοφονίες και πνιγμούς προσφύγων;! Ή όταν κάποιο καθίκι ειρωνεύεται ένα παιδάκι που λιποθύμησε από την πείνα;!

Όταν λοιπόν η Ελληνική “δικαιοσύνη” γίνεται ο ορισμός της αδικίας, που κρίνει νόμιμο το κλέψιμο των συντάξεων μας, οι αγωνιστές οφείλουν να πούνε τη γνώμη τους, να δώσουν απάντηση στους συκοφάντες, τους τιποτένιους, τους ανάλγητους, τους ψεύτες.



Το γράψιμο συνθημάτων συνηθίζονταν και στην Κατοχή. Προκαλούσε τότε την ίδια ανησυχία στους κατακτητές και τους προδότες.

Αλλά και στη Χούντα, το γράψιμο συνθημάτων εναντίον του καθεστώτος τρομοκρατούσε τους δικτατορίσκους. Ίσως περισσότερο από τις σφαίρες. Γιατί; Γιατί έδειχνε πως υπήρχε Αντίσταση κι επομένως Ελπίδα.

Κάθε χούντα προσπαθεί να μας πείσει πως έχει μαζί της την πλειοψηφία, ενώ στην πραγματικότητα είναι μια συμμορία καθαρμάτων, όπως ήταν οι προδότες πραξικοπηματίες Παπαδόπουλος και CIA.
Είναι επομένως κρίσιμο να εκδηλώνουμε την αγανάκτησή μας, όταν μάλιστα οι ανοησίες και η προπαγάνδα έχουν στόχο τη ζωή αθώων συνανθρώπων.

Ο φασίστας είναι το παλιοτόμαρο που θα βλάψει με τα λόγια και τα έργα του τους συνανθρώπους μας, χωρίς να του έχουν φταίξει σε τίποτα μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν!
Παρόλο που είναι αθώοι, που μπορεί να είναι παιδιά.

Εμείς οι Κομμουνιστές δεν απορρίπτουμε την Επαναστατική βία, πόσο μάλλον εκδηλώσεις, που δεν έχουν καμία βία, όπως τα συνθήματα στους τοίχους. Πρέπει να τσακίσουμε τους φονιάδες, τους εγκληματίες, τα παράσιτα που ζουν εις βάρος των εργαζομένων.
Και βέβαια να παλέψουμε ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να κάνουμε Επανάσταση, με Λαϊκά Δικαστήρια, όπου τα κτήνη θα τιμωρηθούν, όπως πρέπει και όπως το αξίζουν.
Μέχρι τότε όχι μόνο δεν απορρίπτουμε άλλες τακτικές, αλλά τις επιδοκιμάζουμε, εφόσον προωθούν τα λαϊκά συμφέροντα και τον αγώνα για την Κοινωνία της Ισότητας και της Αλληλεγγύης.

Και μια που μιλάμε για τους αγώνες των εργαζομένων:
“Μήνυμα γενικού ξεσηκωμού για την 24ωρη απεργία στις 18 Φλεβάρη, στέλνουν σήμερα οι διαδηλωτές που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια σε γειτονιές της Αθήνας και δεκάδες πόλεις της χώρας, καταδικάζοντας το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που φέρνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ για να θωρακίσει τον νόμο Κατρούγκαλου του ΣΥΡΙΖΑ και να ανοίξει τον δρόμο στα επόμενα χτυπήματα στα δικαιώματα των εργαζομένων”... (902)

Πράγματι σήμερα πάρα πολύς κόσμος διαδήλωσε την αντίθεση του στην πολιτική λεηλασίας όλων των αστικών κυβερνήσεων.
Για μια ακόμα φορά οι βόθροι που ονομάζονται κανάλια έκαναν λογοκρισία. Η αναφορά στο μεγάλο αυτό γεγονός, που κανονικά έπρεπε να απασχολεί τη σημερινή ειδησιογραφία, ήταν από ελάχιστη έως καθόλου!

Όσον αφορά την απόλυτα δικαιολογημένη διαμαρτυρία του Ρουβίκωνα ο κόσμος έχει τη δική του γνώμη που είναι εντελώς αντίθετη με αυτή των φερέφωνων:

“Κι εμένα απόψε κάτι παλιόπαιδα χτύπησαν το κουδούνι και χάθηκαν γελώντας στα στενά. Δεν θα περάσει η τρομοκρατία Άρη μου”.

“Ούτε λιποθύμησε από πείνα,ούτε πνίγηκε στο Αιγαίο, αλλά βλέπει ότι κινδυνεύει η δημοκρατία του #skai_xeftiles από μπογιές...”

“Μπορεί κάποιος να μην παραδεχτεί ότι στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα είναι όλα αλήθεια 
πάντως?”

“Μια ελάχιστη απάντηση για το ναζιστικό σκουπίδι”.

“Αυτή είναι καλή είδηση”!!

“Και κάτι τελευταίο για την επίθεση στον Άρη Πορτοσάλτε. Έστω ότι οι Ρουβίκωνες είναι εναντίον της δημοκρατίας και φασίστες. Οι υπάλληλοι του #skai_xeftiles που είτε είναι σαν τον Άρη, είτε ανέχονται τον Άρη για τα λεφτά, τι είναι; Άμε και στο διάολο λοιπόν”!

“Εγώ πάλι καταδικάζω την #ΝΔ_ξεφτιλες και αυτούς που τους ψηφίσαν αν με ρωτάτε”...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger