Home » » Γαλαζοπράσινη μαφία

Γαλαζοπράσινη μαφία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020 | 1:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μέσα στου Κούλη το μαντρί μαφιόζοι τριγυρνάνε
Αφρούς βγάζει το στόμα τους και όλο αλυχτάνε.
“Τι να φοβούνται οι μάρτυρες, γιατί δεν λεν ποιοι είναι;”
Ίσως γιατί όλοι ξέρουνε οι δεξιοί τι είναι...

Τι φοβούνται οι μάρτυρες; Καλέ τι να φοβούνται; Την γκαντεμιά Κούλη μου! Την γκαντεμιά. Γιατί όσοι είπαν φάτσα – φόρα εναντίον της συμμορίας σας έπαθαν κάποια “ατυχήματα”.

Στο NOOR 1 πχ. 9 μάρτυρες νεκροί. Πάνε όλοι! Κι αυτό που λέει το Κουλούρι, ότι εκτός από ναρκωτικά το πλοίο μετέφερε 1.500 μάρτυρες του Ιεχωβά, επομένως δικαιολογούνται στατιστικά οι απώλειες, είναι ειρωνεία.

Στο τεράστιο σκάνδαλο Novartis είχαμε επίσης νεκρούς μάρτυρες. 5 νεκροί! Όλοι από την πλευρά των μαρτύρων κατηγορίας! “Διαβολική σύμπτωση” θα έλεγε κάποιος.
Για γούρι δεν λένε ποιοι είναι. Μην τους ματιάσουν και πάθουν κανένα ατύχημα.

Συμφωνώ πως πρέπει αυτοί που κατηγορούν κάποιον να το κάνουν επώνυμα. Αλλά όταν κατηγορείς τη μαφία πρέπει να προσέχεις.

“Καρφιά”, οι μάρτυρες σύμφωνα με τα δεξιά ΜΜΕ.
Αυτοί που καλούν στα τηλέφωνα και δίνουν τους άλλους που καπνίζουν, τι είναι τότε; Κι αυτοί φυσικά δεν φοβούνται μη δολοφονηθούν.
Ο Μπογδάνος τι είναι είπαμε;
Τα τρολ της ΝΔ που συκοφαντούν; Που ολοφάνερα λένε συνέχεια ψέματα;
Οι ακροδεξιοί με τις πλαστές ιστορίες κατά των προσφύγων;

“Αυτοί που χρησιμοποίησαν κουκουλοφόρους μάρτυρες για να δικάσουν νέα παιδιά με τον διαβόητο «αντιτρομοκρατικό» νόμο (187 του Π.Κ. περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης), τώρα τους έπιασε η ευαισθησία να μην υπάρξουν "προστατευόμενοι μάρτυρες" σε ένα καραμπινάτο σκάνδαλο;” Αναρωτιέται το site μας.

Από τη λύσσα της ΝΔ συμπεραίνουμε πως υπάρχουν στοιχεία, τα οποία φοβούνται οι εμπλεκόμενοι.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν διορίσει τους δικαστές. Ελέγχουν τους μπάτσους. Τα ΜΜΕ. Παρόλα αυτά φοβούνται! Άρα κάτι υπάρχει που είναι πέραν κάθε αμφισβήτησης. Που θα δημιουργήσει σεισμό.

Δεν νομίζω πως οι δικοί τους δικαστές θα καταδικάσουν τα βύσματα τους. Το λέω ξεκάθαρα. Ακόμα κι αν πει κάποιος από αυτούς “τα βούτηξα και πολύ το χάρηκα”. Γιατί όλοι είναι διεφθαρμένοι ως το μεδούλι.
Αλλά φοβούνται πως αυτά που θα φανερωθούν και δεν θα μπορούν να τα αντικρούσουν, θα κάνουν τρομερή εντύπωση στον κόσμο. Πως θα βρεθούν στο δίλημμα να κουκουλώσουν ένα ολοφάνερο έγκλημα ή να τιμωρήσουν μερικούς προκειμένου να γλιτώσουν οι υπόλοιποι.

Τη νοοτροπία του δεξιού την είπαμε. Θέλουν να τους αφήσουμε να πλιατσικολογούν ανενόχλητοι, να κάνουν τα εγκλήματα τους χωρίς να φέρνουμε αντιρρήσεις.
Λύσσαξαν για τους μάρτυρες για να τρομοκρατήσουν όσους σήμερα βλέπουν τα αίσχη τους, τα αμέτρητα σκάνδαλα, τις κλεψιές και τις απάτες τους.

Είπαμε πως οι Μπογδάνοι δεν μηνύουν επειδή θίχτηκαν, αλλά επειδή θέλουν να μας εκφοβίσουν. Αυτό δεν θα γίνει, ας το πάρουν απόφαση.

Πάντα οι περισσότεροι θα νιώθουν αηδία με τα περιττώματα της πολιτικής. Θα αισθάνονται άβολα με το βόθρο της διαπλοκής. Θα θέλουν να αναπνεύσουν καθαρό αέρα κι όχι τη μπόχα της γαλαζοπράσινης σαπίλας.

Ο Μητσοτάκης βλέπει το χρόνο να μετρά αντίστροφα και έχει πανικοβληθεί.
Εκείνο που πρέπει να γίνει, όταν πέσει η χούντα του, είναι να τιμωρηθούν όλοι οι μεγάλοι απατεώνες. Όλοι οι εγκληματίες, όλοι οι φονιάδες και οι προδότες.
Αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί ο επίσης διεφθαρμένος ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger