Home » , » Κυνικά και χαμογελαστά επαναλαμβάνουν, ότι δεν θα υπάρξει καμιά προστασία για την πρώτη κατοικία (Βίντεο)

Κυνικά και χαμογελαστά επαναλαμβάνουν, ότι δεν θα υπάρξει καμιά προστασία για την πρώτη κατοικία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 | 2:59 μ.μ.

Και αυτό το μεγάλο στοίχημα πρέπει να το κερδίσει οπωσδήποτε το λαϊκό -εργατικό κίνημα για να μην πεταχτούν στον δρόμο οικογένειες των λαϊκών στρωμάτων που έχουν πέσει στα νύχια τραπεζιτών-τοκογλύφων.

Δεν μπορείς να αποδώσεις κυνισμό, ούτε θράσος και αναίδεια, στο τύπο που παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο - πρόκειται για τον ειδικό γραμματέα διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, της κυβέρνησης Μητσοτάκη,Φώτη Κουρμούση-.που επαναλαμβάνει το γνωστό Οτι δηλαδή ο νέος πτωχευτικός νόμος της Ν.Δ., δεν προβλέπει καμιά προστασία πρώτης κατοικίας, στους δανειολήπτες που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εξόφληση των δανείων τους. Τα σπίτια τους θα βγαίνουν σε πληστηριασμούς για να καταλήξουν στα νύχια αρπακτικών και αυτές οι λαϊκές οικογένειες θα μένουν άστεγες.
Είναι μια βάρβαρη ταξική, ανάλγητη πολιτική απόφαση, που πρέπει να μείνει στα χαρτιά.

Θυμηθείτε το κείμενο στο οποίο αναφέραμε τα άθλια προσχηματικά ψέματα που επικαλείται η κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει μια χούφτα κερδοσκόπους, δημιουργώντας στρατιές αστέγων, και ας δώσουμε την υπόσχεση ότι θα βρεθούμε στο μετερίζι του αγώνα για να μην υλοποιηθούν αυτές οι εγκληματικές κυβερνητικές προθέσεις με θύματα ανθρώπου της τάξης μας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger