Home » , » Απίστευτο. Ο Μιχαλολιάκος ομολογεί -χωρίς ξύλο- ότι τα στελέχη της Χ.Α αποτελούταν από "τομάρια που σιτίζονται από σκοτεινά ταμεία, τρόφιμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών"!

Απίστευτο. Ο Μιχαλολιάκος ομολογεί -χωρίς ξύλο- ότι τα στελέχη της Χ.Α αποτελούταν από "τομάρια που σιτίζονται από σκοτεινά ταμεία, τρόφιμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 | 2:05 μ.μ.


Του  Σ. Λ

Αυτό που συμβαίνει με τον ναζί Μιχαλολιάκο είναι άκρως εντυπωσιακό. Ομολογεί μόνος του, όλα όσα κατά καιρούς τους απέδιδε τον αντιφασιστικό κίνημα.
Δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις και μπαίνεις στον πειρασμό να σκεφτείς αν τα ναζιστικά του μυαλά κλάταραν εντελώς.

Παραδέχεσαι δημόσια, χωρίς να υπάρχει κανένας εμφανής λόγος κάποιες απ' τις πιο κύριες κατηγορίες που αποδίδουν στο ναζιστικό μόρφωμα του.

Παραδέχεται επίσημα δηλαδή, ότι τα στελέχη της Χ.Α αποτελούταν από "τομάρια που σιτίζονται από σκοτεινά ταμεία, τρόφιμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών", που βρέθηκαν στο ναζιστικό μόρφωμα του για να παίρνουν τον μισθό τους!!!.

Δεν είναι απίστευτο; Δεν χρίζει ψυχιατρικής εξέτασης ο Μιχαλολιάκος, ο οποίος ομολογεί -χωρίς ξύλο- όλα όσα χρόνια γράφουμε και όχι μόνο εμείς για την ναζιστική εγκληματική του συμμορία;

Και για να μην θεωρηθεί ότι υπερβάλουμε παραθέτουμε ολόκληρο το δημοσίευμα από την ιστοσελίδα της ναζιστικής συμμορίας:


 Κάποιοι “φίλοι” της Χρυσής Αυγής που είναι στην πραγματικότητα εχθροί της

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πρόσφατο παρελθόν “πουλούσε” πολύ, αλλά ακόμη και τώρα “πουλάει”… Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και συνεχίζουν να το εκμεταλλεύονται κάποιοι επιτήδειοι, οι οποίοι όχι απλά έβγαλαν το ψωμί τους, αλλά το παντεσπάνι τους κάνοντας μεροκάματο το να εμφανίζονται σαν υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μάλιστα, όταν υπήρχαν ακόμη λίγα χρήματα από την κρατική επιδότηση που γρήγορα κόπηκε, είχαμε δώσει σε αυτούς αρκετά χρήματα, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις τους.
Όταν σταματήσαμε να τους δίνουμε λεφτά γιατί δεν είχαμε, τότε άρχισαν να μας υβρίζουν είτε άμεσα, είτε το χειρότερο με ύπουλο τρόπο, δηλώνοντας ότι είναι μεν υπέρ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά κάνουν κριτική για το “καλό” μας…
Αναφερόμαστε σε κάποια πουλημένα τομάρια, τρόφιμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών, οι οποίοι πράγματι έκαναν ζημιά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και μπορούν να απολαμβάνουν την πρόσκαιρη -ελπίζουμε- νίκη τους με το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών.

Πρέπει επίσης να λεχθεί ότι κανένας από αυτούς τους “φίλους” μας, που είναι στην πραγματικότητα ορκισμένοι και πληρωμένοι εχθροί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν έχει προέλευση εθνικιστική. Πρόκειται για κοινούς γυρολόγους των κομμάτων, που σιτίζονται από σκοτεινά ταμεία και τους οποίους δυστυχώς αρκετοί αφελείς εθνικιστές πιστεύουν για τον απλούστατο λόγο ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχει αμάθεια, το χειρότερο ημιμάθεια και αμορφωσιά!
Πριν κάποια χρόνια αυτοί οι γελοίοι ρουφιάνοι δεν θα είχαν κοινό. Στην ψωρο-ελλάδα όμως του τίποτε έχουν ακόμη και αυτοί λόγο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους γνωρίζει πολύ καλά και θα φροντίσει να τους μάθουν και όλοι οι Χρυσαυγίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
18 Φεβρουαρίου 2020 στις 3:40 μ.μ.

Λολ

18 Φεβρουαρίου 2020 στις 6:31 μ.μ.

Ειναι παραμονες που προκειται να ανκοινωθει η αποφασηβ της δικης της
ναζιστικης οργανωσης και μ αυτη την ομολογια του ο φυρερισκος ισως θε
λει να μετριασει την ποινη του Ειναι μια ομολογια που εχει και αλλες
παραμετρους που ο αρωστος εγκεφαλος του αρχιναζι μπορει να μας δωσει
περισσοτερς εξκηγησεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger