Home » , » Ο Αδωνις διαψεύδει τον Γεωργιάδη (Βίντεο) - Δυο λόγια για το Mega

Ο Αδωνις διαψεύδει τον Γεωργιάδη (Βίντεο) - Δυο λόγια για το Mega

Από giorgis , Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 | 9:24 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Αν δεν ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός και αντιπρόεδρος του κυβερνητικού κόμματος, μόνο κανένα παραπολιτικό σχολιάκι θα άξιζε για τον τηλέμπορα, πατριδοκάπηλο και αντικομμουνιστή, κατά δήλωση του, Αδωνι Γεωργιάδη.

Το πρεζόνι αυτό της δημοσιότητας -αν οι ώρες που έχει καταναλώσει στα ΜΜΕ μεταφραζόταν σε ένσημα θα αρκούσαν για να συνταξιοδοτηθεί μια ολόκληρη κωμόπολη- έχει πει τόσα πολλά που προφανώς τα έχει λησμονήσει και διαρκώς αυτογελοιοποιείται
(Το ότι ΄χει ασυλία από τα ΜΜΕ και οι κυβιστήσεις του περνάνε ασχολίαστες και απαρατήρητες είναι μια άλλη ιστορία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε ένα αστικό κράτος που διέθετε ίχνη σοβαρότητας, ένας τέτοιος τύπος μόνο σαν κλητήρας υπουργείου θα μπορούσε να διοριζόταν).

Ας δούμε το σημερινό του κατόρθωμα. Παρουσιάζεται σε εκπομπή στο κανάλι που άνοιξε ο Μαρινάκης για να μας πει ότι  «το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας ... Το ότι το MEGA εκπέμπει είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα».
Ελα ντε όμως που ο ίδιος, πριν κάποιο καιρό σε άλλη τηλεοπτική του παρουσία, ισχυριζόταν -και σωστά- ότι το Mega έκλεισε με ευθύνη των ιδιοκτητών του, τους οποίους μάλιστα κατονόμαζε. Δείτε το παρακάτω βίντεο στο οποίο ο Αδωνις διαψεύδει τον Γεωργιάδη.


Και με την ευκαιρία να θυμίσουμε τι γράφαμε εμείς όταν έβαλε λουκέτο το  Mega:

Τα αφεντικά του Mega είναι όλοι τους εξέχοντα μέλη της ντόπιας οικονομικής ελίτ. Μπόμπολας Ψυχάρης και Βαρδινογιάννης, βλέπουν όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις τους να τους αποφέρουν αστρονομικά κέρδη. 

Η «αποστολή» που είχε να επιτελέσει ο τηλεοπτικός τους δίαυλος τέλειωσε. Το Mega αποτέλεσε για χρόνια την «ναυαρχίδα» του στόλου των ΜΜΕ, ταξίδεψε τον ελληνικό λαό στα νερά της τυφλής  παράδοσης και καθυπόταξης της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας στις εντολές της ντόπιας αστικής τάξης, της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ. 

Σήμερα καταχρεωμένο και εντελώς αφερέγγυο είναι άχρηστο για τα αφεντικά του.

Οι «αντικρατιστές» πλουτοκράτες ιδιοκτήτες του, θα φορτώσουν τα χρέη του καναλιού στο κράτος, και όσους/ες είχαν για να κάνουν την δουλειά της «λάντσας» θα «εκτελέσουν» με τις σφαίρες της ανεργίας. Αχρηστοι τους είναι τώρα πια.

Τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Mega, Τρέμη, Πρετεντέρης κ.α  -πέρα ότι έχουν κάνει την καβάτζα τους  και δεν θα αντιμετωπίσουν βιοποριστικό πρόβλημα ούτε τα εγγόνια τους- σύντομα, με τα "προσόντα" που έχουν θα βρουν άλλο εργοδότη. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger