Home » , » Εντυπωσιακότατο! Η Βρετανία "κοστολογεί" την ζωή φτωχών πολιτών στα 4/000 ευρώ για να γίνουν πειραματόζωα, σαν φορείς του κορονοϊού " !

Εντυπωσιακότατο! Η Βρετανία "κοστολογεί" την ζωή φτωχών πολιτών στα 4/000 ευρώ για να γίνουν πειραματόζωα, σαν φορείς του κορονοϊού " !

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 | 10:13 μ.μ.

Οχι δεν είναι απίστευτο. Είναι στα πλαίσια της λειτουργίας του καπιταλισμού, όπου τα πάντα έχουν ανταλλακτική αξία. Πουλιούνται και αγοράζονται.
Αν κάτι έχει αξία σ' αυτή μας την ανάρτησή, είναι το πόσο φτηνά κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή των φτωχών ανθρώπων ακόμα και στα λεγόμενα "αναπτυγμένα" κράτη. 

Την είδηση που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Times και ανακυκλώνεται στο διαδίκτυο είναι συγκλονιστική. Μας λέει ότι το Βρετανικό ερευνητικό εργαστήριο Hvivo δημοσίευσε μια ανακοίνωση με την οποία ζητάει 24 άτομα να τα χρησιμοποιήσει σαν πειραματόζωα (!!!) ώστε οι επιστήμονες του να προσπαθήσουν να "δημιουργήσουν ένα εμβόλιο ικανό να θεραπεύει το COVID-19" !!!. (Υπάρχει δημοσιευμένη σχετική πλατφόρμα το Ιντερνέτ)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση όλοι οι "εθελοντές" θα πρέπει να "εμβολιαστούν οικειοθελώς με το SARS-CoV-2, τον ιό που είναι υπεύθυνος για την ασθένεια" να παραμείνουν στο εργαστήριο για 15 μέρες σαν πειραματόζωα και -αν ζήσουν τελικά, λέμε εμείς- τελικά θα αμειφθούν με "3.500 λίρες - στερλίνες ή λίγο πάνω από 4.000 ευρώ"!!!

Πολλά θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε, αλλά όσο σάπιο, ανήθικο και διεφθαρμένο να είναι το καπιταλιστικό σύστημα, το να διαβάζεις ότι δυτικό, πολιτισμένο, υποτίθεται κράτος επιτρέπει να μπαίνει σε "διατίμηση" η ζωή των φτωχών πολιτών του είναι κάτι που δεν μπορεί να το προσπεράσεις.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger