Home » , » Ανθέλληνες.

Ανθέλληνες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 | 11:22 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σήμερα δίνουμε έξτρα πόνο στους ανθέλληνες φασίστες. Ασχολούμαστε με τις πανάκριβες φιέστες.
Πρώτα όμως να πούμε γιατί κάθε ακροδεξιό παλιοτόμαρο, είναι ανθέλληνας.
Την Κατοχή, η γιαγιά τους έπαιρνε πίπες στους Γκεσταπίτες για μια μπομπότα. Ο παππούς τους, ο γερμανοτσολιάς, τα χρυσά δόντια από τους πατριώτες που εκτελούσαν.
Ο θείος τους, ο μαυραγορίτης, αντάλλαζε ένα ψητό σκύλο με διαμέρισμα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Κοψοχρονιά τον έδινε τον Αζόρ.

Οι Γερμανοί έφυγαν, οι προδότες μείνανε. Δεν είχαμε δυστυχώς πολλές κονσέρβες άρα και κονσερβοκούτια. Και τι να κάνει μια πηγάδα;

Τα παιδιά τους ήταν δήμιοι στη Χούντα. Όταν είχαμε τις πόρτες ανοικτές και τα στόματα κλειστά. Ξύλο, κλέψιμο, ψέματα, εξορίες, φυλακίσεις, φόνοι ήταν η καθημερινότητα. Και το κερασάκι η Προδοσία της Κύπρου.
Δεν ξεχάσαμε, μαλάκες. Δυστυχώς ήρθε ο Καραμανλής και τη γλύτωσαν.
Αντί για κρεμάλα λίγο φυλακή. Μέχρι να έρθει ο Αποστάτης που τα ξεκίνησε όλα. Την δικτατορία τον Αττίλα κλπ. Μας φόρτωσε και το Μακεδονικό, λες και δεν είχαμε προβλήματα.

Τα χρόνια πέρασαν, οι δεξιοί μας έφεραν Μνημόνια, έγινε δημοψήφισμα. Οι προδότες ψήφισαν ΝΑΙ. Παρόλο που το ΟΧΙ πήρε 60% και βάλε, κυβέρνησε το ΝΑΙ. Και η λεηλασία συνεχίστηκε. Μέχρι που φτάσαμε εδώ. Να μην υπάρχουν τα απαραίτητα ούτε στα Νοσοκομεία.
Μια χώρα εντελώς ρημαγμένη, στημένη λεμονόκουπα, για να τα πάρουν οι τοκογλύφοι.

Και τώρα σπάμε πλάκα με κάτι ναζίδια που τους τσούζει ο πισινός από το πολύ τρίψιμο με κωλόχαρτο. Δεν περνάει έτσι ο ιός! 
“Μείνε σπίτι” μας λένε όσοι στριμώχνονταν στην Εκκλησία για να Κοινωνήσουνε. Εγώ σας το είπα: Αφήστε τους να πάνε. Θα τους σώσει ο Θεός.

Γιατί δεν βγήκαν για παρέλαση, όπως έλεγαν, δεν καταλαβαίνω. Έτσι ορέ θα διώξουμε τους Τούρκους; Η προέλαση αναβάλλεται λόγω ίωσης. Στο Μουσολίνι ήταν λόγω κακοκαιρίας.

Είπε λοιπόν ο κόσμος το αυτονόητο. Αντί να βγάλετε 5-6 αεροπλάνα να κάνουν θόρυβο, σαν τους τύπους με τα μηχανάκια που γκαζώνουν για άγνωστο λόγο, αντί να ξοδέψετε τόσα λεφτά, δώστε τα να πάρουμε αντιδραστήρια. Να έχουμε υλικό στα Νοσοκομεία.
Οι πτήσεις είναι πεταμένα λεφτά στην κυριολεξία. Και δε μας περισσεύουν. Πολύ σωστό και λογικό αυτό που είπαν οι περισσότεροι. Πάνω από όλα είναι μια πρόταση που βοηθά. Αντί να σπαταλάτε για να κάνετε απλά θόρυβο για φιγούρα, δώστε τα εκεί που θα πιάσουν τόπο: Στο ΕΣΥ!

Λύσσαξαν οι φασίστες! Περιμέναμε τέτοιες αντιδράσεις πόνου και πανικού από τους ανθρωποφάγους. Εμείς χαιρόμαστε, που δεν γίνονται παρελάσεις. Την άποψη μας την έχουμε πει. Επιτέλους κατάλαβαν όλοι, πλην ηλιθίων με περικεφαλαίες, πως τέτοια σόου είναι εντελώς άχρηστα.

Δεν θα χαθούμε, αν δεν πάμε στις Εκκλησίες, αν δεν γίνονται παρελάσεις. Ξέρω πόσο υποφέρουν από αυτή τη διαπίστωση μερικοί, αλλά τους εύχομαι περαστικά ενώ προτείνω βαζελίνη για τη φαγούρα.

Και φυσικά η κοινωνική μας προσφορά, το μήνυμα μας:
Νεοδημοκράτες, μη γλείφετε τους κώλους των πολιτικών σας. Έχουν κορονοϊό. Θα κολλήσετε! Μεταδίδεται και από τα κόπρανα εκτός από τα σταγονίδια. Τουλάχιστο έτσι λένε τα δικά σας site.

Προχωρούμε λοιπόν στο πόσα λεφτά που θα μπορούσαν να πάνε στην υγεία χάθηκαν.
Εγώ είδα από το μπαλκόνι τουλάχιστο 6 αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο. Το ελικόπτερο θα το θεωρήσω “προσφορά”.

6 επί 10.000 η πτήση = 60.000. Με 0,15 τη μάσκα, τόσο έχει η παραγωγή της στην Ταϊβάν, έχουμε πετάξει 400.000 μάσκες μόνο σε μια πόλη! Σε ελάχιστη ώρα!
Ή αν το κάνουμε σε κλίνες 6Χ407= 2.442!
Πόσο εθνικά υπερήφανοι πρέπει να νιώθουμε γι αυτό;

Να πω άλλα; Για τους περισσότερους δε χρειάζεται. Για τους φασίστες δεν αξίζει τον κόπο.
Το θέμα λοιπόν είναι να αφήσουμε τα πανάκριβα πανηγύρια, να κάνουμε υποδομές. Που θα βοηθήσουν πραγματικά τη δύσκολη ώρα.
Γιατί οι πλούσιοι έχουν απόθεμα. Εμείς θα την πατήσουμε. Και κάτι νεογιδοκράτες που μας κάνουν τους υπερπατριώτες πριν λίγες μέρες μας έκαναν τις θεούσες.
Μείνετε στις τρύπες σας και μετά την καραντίνα. Γιατί έχει να πέσει φάπα από τον κόσμο.

Ξεσκιστήκαμε στο χειροκρότημα και τις σημαίες σήμερα. 3 σε 30 πολυκατοικίες και η μία δημόσιας υπηρεσίας. Αυτό είναι μήνυμα.

Αφήστε τις μαλακίες, δώστε λεφτά για την Υγεία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger