Home » , , » Σας τα έλεγε ο μητροπολίτης Αυγουστίνος, αλλά εσείς αντί να διαβάζεται Αγία Γραφή βλέπατε τσόντες

Σας τα έλεγε ο μητροπολίτης Αυγουστίνος, αλλά εσείς αντί να διαβάζεται Αγία Γραφή βλέπατε τσόντες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 | 9:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Από το “αγαπημένο” μου site, αυτό που μας απείλησε με μηνύσεις, θα σχολιάσω μερικά άρθρα. Για να περάσει η ώρα.
Πιστοί στη Λάρισα : «Δεν φοβόμαστε τον κορονοϊό μέσα στην Εκκλησία»

“Σύμφωνα με το LarissaPress.gr στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των ανθρώπων ήταν αρκετά μειωμένος σε σχέση με άλλες μέρες λόγω της ανησυχίας από τον κορονοϊό, οι περισσότεροι που ήρθαν επέλεξαν να λάβουν την Θεία Κοινωνία και να παρακολουθήσουν ολόκληρη την λειτουργία... Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι δεν φοβούνται τον ιό εντός του χώρου της εκκλησίας και πως θα συνεχίζουν να πηγαίνουν στους ναούς για να λαμβάνουν την Θεία Κοινωνία. Υπήρξαν βέβαια και ελάχιστες περιπτώσεις που επέλεξαν να ανάψουν μονάχα ένα κερί και να αποχωρήσουν”.

Κοιτάξτε: Μην αφορίσετε όσους ανάψαν μονάχα ένα κερί και δεν εμβολιάστηκαν με τη Θεία Κοινωνία. Δεν είναι ολιγόπιστοι, δεν είχαν χρόνο γι αυτό. Έπρεπε να πάνε στα σούπερ μάρκετ για προλάβουν τα χαρτιά υγείας, ώστε να μην εξαντληθούν. Δείξτε κατανόηση.

Για τους καλούς χριστιανούς, που έλαβαν τη Θεία Ευχαριστία, έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο! Μπράβο, γιατί έχουν εξασφαλίσει θέση στον Παράδεισο. Και ίσως πολύ σύντομα.

Λάρισα ε; Οι βουλευτές της ΝΔ κοινώνησαν; Για κάντε τεστ, να δω κάτι.

Ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο είναι για μια προφητεία. Εμένα προφητείες δώσε μου και το βρακί πάρε. Τρελαίνομαι! Γι αυτό άλλωστε μου αρέσουν κι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας, όχι μόνο θρησκευτικής, που εικάζουν τι θα γίνει στο μέλλον.
“Στην ομιλία που ακολουθεί του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου, που εκφωνήθηκε τη δεκαετία του 1970, γίνεται λόγος για μια φοβερή επιδημία που θα έλθει από την ανατολή”.

Έρχεται επιδημία σύμφωνα με την Αποκάλυψη. Το είπε το 1970 έγινε το 2020. Άργησε λιγάκι γιατί έρχονταν από μακριά κι είχε να περάσει τελωνείο. Θα πείτε “πάντα γίνονταν επιδημίες”.
Η συγκεκριμένη “θα εξευτελίσει τους γιατρούς και τα φαρμακεία”. Μάλλον δεν είναι ο κοροναϊός, πρέπει να περιμένουμε κι άλλο. Γιατί άλλοι εξευτελίζονται όχι οι γιατροί. Πολιτικοί, παπάδες, μαϊντανοί, γλάστρες, δημοσιογράφοι. Μέχρι κι οι φιλελέρες θέλουν τώρα προσλήψεις ιατρών και όχι μπάτσων! Για 4 μήνες, μην το παρακάνουν κιόλας, γίνουν Κομμουνιστές.

Τι να μας κάνει ο Θεός όταν δεν διαβάζουμε Αγία Γραφή αλλά τσόντες; Αν προσέξεις όμως μερικά σημεία στη Βίβλο έχουν βιτσιόζικες ιστορίες. (Απόλαυση το βιβλίο του Aργύρη Tσακαλία "Βίβλος Ακατάλληλη δια ενηλίκους". Μέσα στα “ιερά” κείμενα βλέπεις τους πατριάρχες να επιδίδονται σε, αιμομιξία, παρτούζες και κάθε είδους σεξουαλικό όργιο μαζί με μισογυνισμό ακόμα και φόνους). 

“Έρχεται επιδημία που θα σαρώσει σα σκούπα ηλεκτρική”. Οπότε, όσοι δεν έχουν ρεύμα, θα τη γλυτώσουν;

Ξέρετε, δε δείχνει φάτσα, αλλά νομίζω πως τα λέει με χαρά. “Θα πεθάνετε αμαρτωλοί”! Τι στον κόρακα; Ποσοστά έπαιρνε από γραφεία τελετών; 

“Να 'χαμε τώρα μια επιδημία, να τα κάνουν όλοι πάνω τους”; Αυτό έγινε! Ψάχνουμε για χαρτί υγείας.

“Θα εμφανιστούν μαυροπούλια πάνω από τις πόλεις”! Εγώ είδα κάτι μαύρα πουλιά σε site με τσόντες. Αυτά εννοεί;

“Θα πέσουν ατομικές βόμβες”, αλλά “θα μας σώσει η προσευχή!”!

Και μη εισενέγκεις ημάς εις πλουτώνιο, αλλά ρύσαι ημάς απ' του ραδιενεργού...

Τι να σου κάνει το καταφύγιο, οι στολές και τα ημίμετρα; Αν δεν έχεις προσευχηθεί, την έβαψες!
Εκτενής προσευχή όμως έτσι; Να μην κάνεις τίποτε άλλο. Μόνο προσευχή με τις ώρες.

“Τα νυχτερινά κέντρα φταίνε, που είναι μανιτάρια του Διαόλου”! Κάνουν εκεί “αγρυπνία για το Διάολο”! Αν δεν έχει πάει, που το ξέρει;

Αυτό δεν άλλαξε. Για τους Ταλιμπάν τα κέντρα διασκέδασης είναι πρώτος στόχος. Αν δείτε κανένα παπά στα μπουζούκια κρυφτείτε, καλού κακού κάτω από τα τραπέζια! Αν δεν χορέψει ζεμπεκιά, θα τιναχτεί στον αέρα!

“Σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να τινάξουν στον αέρα την Ελλάδα”! Αυτό, το παραδέχομαι, είναι προφητεία. Είδε το Μητσοτάκη πρωθυπουργό! Να τα λέμε τα σωστά.

Όλα αυτά το 1970 έτσι; όχι το 970. Ούτε το 70. 50 χρόνια πριν. Τα άκουγα, τα πρόλαβα. Μου θύμισαν πολλά. Την προηγούμενη χούντα πχ. Όμως κάποια πράγματα άλλαξαν. Ευτυχώς.
Τώρα οι περισσότεροι γελάνε.

Έχουν ωραίο σόου οι Θεούσες. Πολύ πλάκα. Αρκεί να μην έχουν εξουσία. Γιατί τότε θα κλάψουμε όλοι πολύ, πάρα πολύ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger