Home » , , » Γκαντεμιάς συνέχεια.

Γκαντεμιάς συνέχεια.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 | 11:28 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούλη, κάθε φόρα που κάνεις διάγγελμα αυξάνονται οι ασθενείς. Μήπως είναι ώρα να το βουλώσεις; Δες το σαν πείραμα: Μη μιλάς μερικές μέρες, να δούμε μήπως τη σκαπουλάρουμε.

Μένουμε μέσα γιατί είσαι άχρηστος. Γιατί αφήσατε τους φορείς του ιού από το εξωτερικό να μπαίνουν χωρίς εξετάσεις, χωρίς ενημέρωση.

Θυμίζω πως το πούλμαν από το Ισραήλ πέρασε χωρίς κανείς να ελέγξει κανένα. Οι ανεκδιήγητοι του ΕΟΔΥ αρνήθηκαν να κάνουν εξετάσεις παρά τις προτάσεις των γιατρών. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε.
Ακόμα άταφος ο πρώτος νεκρός, που αν δεν είχε φιλοτιμηθεί να πάει μόνος του, θα είχε κολλήσει άθελά του πολύ περισσοτέρους.

Όταν παραδέχεστε πως έχετε 2.000 με 3.000 κρούσματα, σημαίνει πως δεν ξέρετε τι σας γίνεται. 2.000 ή 3.000; Υπάρχουν 1.000 άνθρωποι διαφορά. Τα “ορφανά” αυξάνονται. Κι αντί να κατασκευάζονται τεστ ή έστω να παραγγέλλονται, ακούγονται βλακείες.

Να αφιερώσω το τραγούδι “σου τον βάζω” Que te la pongo, στους ηλίθιους, που έβριζαν τους καρναβαλιστές στην Πάτρα. Δεν κόλλησε κανείς. Δεν λέμε να βγούμε έξω χωρίς προφυλάξεις, αλλά ο ιός μεταδίδεται από λάθη του ΕΟΔΥ. Και εξ αιτίας των περικοπών.
Εξηγώ: Όταν φοράς σωστά μάσκα, όταν έχεις γάντια, γυαλιά να προφυλάξεις τα μάτια και ταυτόχρονα τηρείς όλες τους κανόνες καθαριότητας, πλύσιμο χεριών, απολύμανση κλπ δεν θα κολλήσεις.

Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχουν τα απαραίτητα. Πως πας στην ουρά στριμώχνεσαι για ένα μπουκάλι οινόπνευμα. Το οποίο, αν βρεις, το καταθέτεις στην Τράπεζα. Όπως πάει θα αξίζει περισσότερο από χρυσό. Αν σκεφτείς το χάλι που επικρατεί έξω, καλύτερα να μείνεις μέσα.
Να μείνουμε μέσα μέχρι να φτιαχτούν τα απαραίτητα δεκτό. Αλλά να πεθάνουμε μέσα στα σπίτια μας, ξεχάστε το.
Υπάρχει ακρίβεια, για την οποία η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα. Και πως να κάνει όταν ο ίδιος ο υπουργός είναι της νοοτροπίας “πουλάω στους βλάκες νανοβιονικά γιλέκα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες”; 
Πιστεύετε εσείς, πως αν δεν ήταν στη Βουλή, δεν θα πουλούσε γιλέκα κατά του κορονοϊού;

Ακρίβεια, Έλλειψη και Ανεργία. Αυτά έφερε η Νέα Δικτατορία. Και μπάτσους. Δήθεν μας φυλάνε. Θα προτιμούσαμε μάσκες. Και το πόσο μας φυλάνε, το είδαμε. Χθες κανένας θάνατος από κορονοϊό, δυο όμως από μπάτσο! Ποιος είναι χειρότερος;

94 νεκροί από γρίπη. Ρεκόρ! 4 σε μια βδομάδα! Φυσικά η πνευμονία είναι χειρότερη. Όμως κανένα ουσιαστικό μέτρο δεν πήραν για την Υγεία.
Ο Κούλης έδιωξε συνολικά 5.500 ιατρούς και θα πάρει 2.000!

Βρήκαν όμως να βρίσουν οι υπάλληλοί του. Τώρα βρίζουν τους εκπαιδευτικούς γιατί δήθεν κάθονται! Χωρίς τους εκπαιδευτικούς δεν θα υπήρχαν γιατροί, ρε κούτσουρα! Ποιος τους δίδαξε γράμματα; Εσείς, που χωρίς να διαβάσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, φοράγατε τις περικεφαλαίες;
“Θα παίρναμε την Πόλη, αλλά μένουμε σπίτι”! Γελοίοι! Και δεν έκλεισαν τα σχολεία οι δάσκαλοι, αλλά η κυβέρνηση.

800 ευρώ θα πάρουν οι εργαζόμενοι. Αλλά για 45 μέρες. Δηλαδή για 30 θα πάρουν 533,33. Και με τις 41.000 που απολύθηκαν, τι θα γίνει; Κι αυτά τα κρούσματα ανεργίας είναι τα επίσημα. Γιατί υπάρχει κι η ανασφάλιστη εργασία. Άρα πολύ περισσότερα τα θύματα.

Πόση γελοιότητα! Έκλεισε τα σύνορα η Αλβανία και άλλες χώρες. Βγήκαν τα ΜΜΕ και πανηγύριζαν λέγοντας πως τα κλείσαμε εμείς!!! Κάνουμε τον κλόουν του πλανήτη;
Κατεδαφίστηκε η ΕΕ και η Ελλάδα στην κοσμάρα της. Δίνει κάτι ψίχουλα ό,τι περίσσεψε από τους τοκογλύφους.

Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο να μειώσει το πολιτικό και οικονομικό κόστος. Η νοοτροπία είναι του ανθρωποφάγου.

“Όταν προχωρήσει η αρρώστια είναι αργά” λένε οι γιατροί. Αλλά κάποιοι επιμένουν να κάνουν τα τεστ την τελευταία ώρα. Κυριολεκτικά. Σύμφωνα με καταγγελίες πρώτα βγήκε η ψυχή και μετά το αποτέλεσμα της εξέτασης στον έκτο νεκρό.
Αν γίνονταν πιο νωρίς στα πρώτα συμπτώματα, δεν θα έδιναν και τα φάρμακα νωρίτερα; Δεν φταίνε οι γιατροί, αλλά αυτοί που διέταξαν.

Μείνετε σπίτι να πεθάνετε; Μέχρι το Μάη. Μετά “περάστε έξω”, γιατί θα αρχίσουν οι πλειστηριασμοί.
Και με την Οικονομία σε Ύφεση πάμε μετά για νέο Μνημόνιο. Ευρώπη δεν θέλατε;
Εγώ θέλω Ασία. Βόρειο Κορέα συγκεκριμένα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Μαρτίου 2020 στις 10:03 π.μ.

Παρα πολυ ενδιαφερον και σωστο το αρθρο σου χωρις καμμια δοση χιουμορ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger