Home » , » Δεν είναι ιός, είναι μπαμπάς, οι Κινέζοι κλωνοποίησαν τον Επίτιμο!

Δεν είναι ιός, είναι μπαμπάς, οι Κινέζοι κλωνοποίησαν τον Επίτιμο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 | 7:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πιάσε 2.000 κρούσματα. - Βγήκαν 3.000. Να τ' αφήσω; Τι είναι τα κρούσματα, να είναι στο περίπου; Φέτα βαρελίσια;

Κλείνει λένε τις εισπρακτικές ο Άδωνις για δυο μήνες. “Σωθήκαμε”. Όταν έπρεπε να τις κλείσει δια παντός!

Προσέχετε, γιατί οι γιατροί λένε πως τα λεφτά έχουν κοροναϊό. Απόδειξη; Ο Μαρινάκης, οι βουλευτές της ΝΔ, οι τραπεζίτες, οι δημοσιογράφοι κλπ. Έπιασαν όλοι τις ίδιες δεσμίδες; Αν είναι έτσι, δεν θα κολλήσουμε ποτέ.

Κι άλλοι γιατροί κόλλησαν. Δεν έμειναν σπίτι γι αυτό. Το ότι δεν έχουν ούτε μάσκες τα Νοσοκομεία από τις περικοπές, είναι απλή “σύμπτωση”.

Σύμφωνα με την τελευταία κυβερνητική ανακοίνωση έχουμε 6 νεκρούς και 46 νέα κρούσματα.
464 είναι τα συνολικά κρούσματα όπως ανακοινώθηκαν σήμερα. 78 συνάνθρωποι μας νοσηλεύονται, με 16 απ' αυτούς να βρίσκονται διασωληνωμένοι  στην εντατική.
540 – 16 = 524 ΜΕΘ.
Συμφέρει δηλαδή να αρρωστήσουμε τώρα, παρά αργότερα, που δε θα βρίσκουμε θέση! Φυσικά δεν το εννοώ. Να μην αρρωστήσουμε καθόλου!

Στην Ελλάδα ζούμε. Θα μας πούνε “εσείς φταίτε που θα χάσετε τη σύνταξη”! Το έχουν ξαναπεί με το Μνημόνιο. Τώρα από το Μνημόνιο πάμε στο Μνημόσυνο. Και τα μέτρα για τους εργαζόμενους τα παίρνει ο Μπούκουρας, όχι η Τρόικα. Ίδιο αποτέλεσμα: Μόνο το χρέος θα μείνει.

“Για τον π()+#0 τα ιδιωτικά εργαστήρια”! Αυτό υπονόησε ο Τσιόρδας. Γιατί όταν λες, πως εκεί κινδυνεύουμε να κολλήσουμε ή να εξαπλώσουμε τον ιό, τι μου λες;
Πως δεν παίρνονται μέτρα προφύλαξης, οπότε δημόσιο και πάλι δημόσιο! Να το πεις στον Κούλη, αλλά με τρόπο. Ξέρεις εσύ, γιατρός είσαι.

46 νέα κρούσματα. Μας διαβεβαίωσε πως υπάρχουν τεστ για όλους. Τον πιστέψαμε; Περαστικά. Και σε όσους έχουν, αλλά δεν το ξέρουν.
 .
Ρ'ε σεις, δεν είναι ιός, είναι μπαμπάς, οι Κινέζοι κλωνοποίησαν τον Επίτιμο!

Αυξάνονται τα “ορφανά” κρούσματα. Που δεν τα λένε πια ορφανά, αφού τα υιοθέτησε ο Κούλης.
300 εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία σε καραντίνα!

Πόλεμος! Είχαμε βαριές απώλειες. Χάσαμε μάχη; Αφού πηγαίναμε άοπλοι! Να βάλουμε τα F-35 να βομβαρδίσουν τον ιό. Και τα ΜΑΤ να τον δείρουν.
Πόσο μακρινά και πόσο ανούσια φαίνονται τώρα αυτά, έτσι;
2 δις είναι δυο Γαλλικές φρεγάτες. Όλος ο προϋπολογισμός της Υγείας είναι 10 F-35! Καταλάβετε τώρα, γιατί θέλουμε νοσοκομεία και όχι όπλα;
500.000 ο πλωτός φράκτης. Πάνω από 3.300.000 μάσκες. Καμιά εικοσαριά κινητές μονάδες.

Απαγορεύονται οι συναθροίσεις πάνω από 10 άτομα! Νταξ, 6 είμαστε στον όροφο, κάνουμε μια παρτούζα χωρίς άδεια. Οι υπόλοιποι την έκαναν για τα χωριά.
“Μην έρχεστε” τους λένε οι συγγενείς. Ποιος είπε πως θέλουν να τους δούνε; Το επόμενο βήμα του Κούλη Παπαδόπουλου θα είναι απαγορεύονται οι συναθροίσεις πέραν του 1 ατόμου!

Άμα θέλουμε να πάμε με τη γυναίκα μας; Αν σε πέτυχε η καραντίνα στο σπίτι της γκόμενας, όπως εμένα, μην ξαναπατήσεις στο δικό σου. Θα πας από βάζο, όχι από ιό.

Να δείτε που γίνονται επίτηδες όλα αυτά. Όταν θα μας πετάνε στο δρόμο με τους πλειστηριασμούς, θα μας λένε “Δε χορτάσατε ρε, να μένετε σπίτι”; Καραντίνα λοιπόν ως το Μάη. Μετά “όξω”!

Θα απαγορεύσει και στο τσούρμο των δημοσιογράφων να πάνε, όπου μιλά ο Άδωνις; Ένας λόχος παπαγάλοι ήτανε στο σούπερ μάρκετ. Άδωνι, τσίμπα ένα πρόστιμο!
Είχε η ΝΔ μπάτσους περίσσευμα και δεν ήξερε τι να τους κάνει!

Οι χουντικοί είναι τρισευτυχισμένοι. Αν κοιμόνταν και με τις πόρτες ανοικτές...
Βέβαια δεν πάνε Εκκλησία. Εγώ σας το είπα. Αφήστε τους να πάνε. Αφού θέλουν να πέσουν στο γκρεμό, γιατί τους εμποδίζετε;

Το φαινόμενο της πεταλούδας: Βγήκατε βόλτα στη Θεσσαλονίκη και κόλλησαν οι γιατροί στην Αθήνα ρε! Σα δε ντρέπεστε... Πάντα κάποιος άλλος φταίει.
Έτσι έκαναν και με τα Μνημόνια, τώρα θα αλλάξουν;

Δεν έχουμε γιατρούς, μένουμε μέσα. Δεν έχουμε μάσκες, απαγορεύεται η κυκλοφορία. Δεν έχουμε τεστ, λένε κουταμάρες. Δεν έχουμε μυαλό, μας κυβερνούν φασίστες.

Φοράτε προφυλακτικό στην κάλπη. Σέρνονται αρρώστιες. Χουντοϊοί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger