Home » , » Η λύση για το πρόβλημα των κλειστών ναών.

Η λύση για το πρόβλημα των κλειστών ναών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 | 5:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Υπάρχει λύση και οι πιστοί, όσοι απέμειναν, να πάνε στην Εκκλησία και οι υπόλοιποι να είμαστε ασφαλείς.

Είναι πολύ απλό και απορώ πως δεν το σκέφτηκαν οι παπάδες.
Δεν θα μείνουν σπίτι τους οι χριστιανοί, θα μείνουν συνέχεια στην Εκκλησιά! Μένουμε Εκκλησία λοιπόν. Δε θα βγουν έξω παρά μόνο, όταν λήξει η καραντίνα.

Και οι υπόλοιποι θα είμαστε ασφαλείς κι αυτοί θα χορτάσουν προσευχή. Θα ξυπνάνε με προσευχές, θα κοιμούνται με προσευχές, θα τρώνε με προσευχές. Να πάρουν τα πράγματα που αγόρασαν και βουρ για το ναό. Οι παπάδες να βάλουν κρεβάτια, αντί για καρέκλες (που είναι και πιο αναπαυτικά) και μερικές χημικές τουαλέτες στο προαύλιο.

Να δούμε και πόσοι από αυτούς θα τηρήσουν τη νηστεία. Χώρια που είναι και επιστημονικό πείραμα. Αν δεν κολλήσουν πουθενά κορονοϊό, θα είναι θαύμα. Αλλά και να κολλήσουν, μην ανησυχούν, Αγιασμό θα 'χουν.
Φαΐ κλπ έτσι κι αλλιώς τους φέρνουν σπίτι. Ε θα το πάνε στο ναό.

Κάποιοι θα πουν πως τρολάρω τους παπάδες και μάλιστα άγρια. Λίγο πλάκα παραδέχομαι πως κάνω.

Ακούστε όμως. Πολλοί μιλάτε για Ελευθερία. Έχουν ή δεν έχουν δικαίωμα οι Χριστιανοί να πάνε στον Παράδεισο;
Έχουν δικαίωμα να θέλουν να πάνε στο ναό;
Ας πάνε λοιπόν με αυτή την προϋπόθεση! Γιατί κι εμείς έχουμε δικαίωμα, να μην μας κολλήσουν. Εφόσον θέλουν ευθανασία, ας κάνουν! Τι θα κάνουμε δηλαδή;

Γιατί αύριο οι τράγοι θα λένε πως τους φύλαξε ο Θεός! Πως η Εκκλησία πέρασε μια δοκιμασία και άντεξε! Ενώ κανείς δεν τολμά να πάει στο ναό πέρα από μερικούς γραφικούς. Αλλά όλοι έχουν δικαιώματα.

Επιτέλους πρέπει να τελειώνουμε με τις θρησκείες. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο! Φυσικά η συγκεκριμένη επιδημία τις σκότωσε. Είναι πρώτη φορά στην Παγκόσμια Ιστορία που οι άνθρωποι δεν τρέχουν σε ναούς, αλλά περιμένουν από τους επιστήμονες. Πρόκειται για θρίαμβο!

Είναι ώρα να απαιτήσουμε χωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Είναι ώρα να εξαφανίσουμε όλα τα κατάλοιπα της πλάνης. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Οι απαγορεύσεις; Όχι βέβαια. Να τους αφήσουμε να γελοιοποιηθούν μόνοι τους. Να στρέψουμε τον Ταλιμπανισμό εναντίον τους. Να εκμεταλλευτούμε τη βλακεία τους!

Κι οι ζωές; Όταν οι ίδιοι δεν τις θέλουν, τι μπορούμε να κάνουμε εμείς;
Λέμε και ξαναλέμε την άποψη μας. Είμαι κατά και της αυτοκτονίας, για οποιονδήποτε λόγο και της ευθανασίας. Αλλά άμα θέλει να κάνει κάτι ο άλλος, θα το κάνει. Θα βρει τρόπο.
Πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση σιγοντάρει.

Η είδηση που έκρυψαν επιμελώς. Είπαν πως τάχα έγινε δικογραφία, για τον παπά που έκανε λειτουργία στην Πάτρα. Τρίχες! Με κλειστά τα πάντα; Από που έκαναν δικογραφία, από το σπίτι; Ο ίδιος ο κληρικός είπε σε τοπικό κανάλι, πως δεν τον ενόχλησε κανείς! Ούτε πρόστιμο έφαγε.
Και εκείνους που έλεγαν πως πρέπει να τον τιμωρήσει η Εκκλησία, τους γλένταγε!
“Τι παράπτωμα έκανα; Επειδή έκανα λειτουργία”;

Πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε, πως υπάρχουν δυο μέτρα και σταθμά. Άλλα ισχύουν για τους φίλους της κυβέρνησης και άλλα για τους υπόλοιπους. Η ΝΔ χρωστά στους Ταλιμπάν. Μαζί κάνανε τα συλλαλητήρια, αυτοί φέρανε την πληγή που λέγεται Μητσοτάκης.
Και αυτούς τους χουντικούς με ράσα πρέπει να τους συντρίψουμε αμέσως και να φροντίσουμε, να μην ξανασηκώσουν κεφάλι!

Δεν μπορεί να το κάνει αυτό δική τους κυβέρνηση. Θα το κάνουμε εμείς έξυπνα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger