Home » , » Εδώ Λονδίνο!

Εδώ Λονδίνο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 | 8:56 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ακόμα και δεξιά site ρίχνουν αιχμές στο θέμα της διαχείρισης από την κυβέρνηση της επιστροφής των Ελλήνων από το Εξωτερικό.
“Επικοινωνιακό σόου για τα μάτια της κοινής γνώμης και μόνο” βλέπει το antinews.
Και ρίχνει τις μπηχτές. Προς τι ο ειδικός απεσταλμένος; Δεν αρκούν οι διπλωμάτες;

“Γιατί έχει καθυστερήσει έως τώρα η αναχώρηση των Ελλήνων από τη Βρετανία; Δεν βρέθηκε αεροπορικό μέσον, αρνήθηκαν οι Βρετανοί, ή κανείς, εδώ στην Αθήνα, δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη του ερχομού τους στην Ελλάδα, επειδή προέρχονται από μια χώρα "υψηλού κινδύνου"”
Εδώ να προσθέσουμε πως από άλλες χώρες της ΕΕ κυρίως την Ιταλία ήρθαν χιλιάδες με αεροπλάνα και βαπόρια αλλά “στη ζούλα”.

“Άραγε, οι περί τους εκατόν πενήντα Έλληνες που περιμένουν για να φύγουν, θα υποβληθούν σε τεστ όταν έλθουν στην Ελλάδα, ή θα μπουν σε καραντίνα; Και σε αυτή την περίπτωση, έχουν ληφθεί οι σχετικές πρόνοιες, καθώς και κάποιο ξενοδοχείο, για παράδειγμα, για να μείνουν”;

Και η ερώτηση διατυπωμένη αλλιώς. Έχουν τεστ για όλους, όσους φτάνουν απ' έξω ή μόνο για κείνους που θα τους χρησιμοποιήσει η προπαγάνδα; Πως έφτασε ο ιός στην Ξάνθη πχ την Ικαρία και ποιος ξέρει που αλλού;

Ίσως μας πει ο Μητσοτάκης που δίνει εκατομμύρια σε κομματόσκυλα και ψεύτικα γκάλοπ, αντί να πάρει τα απαραίτητα. Δεν φταίει αυτός που ήρθε από το εξωτερικό, καρδιά μου. Αυτός που δεν έκανε τα απαραίτητα φταίει, μην την πατάς την πεπονόφλουδα.
Τεστ σε όλους προτείνει ο ΠΟΥ. Προφανώς στην Ελλάδα δεν γίνεται. Αντί για τεστ, πεθαίνουμε σπίτι.

Κι αν υποψιαστούμε πως επίτηδες δεν ελέγχουν τον κόσμο που πάει σε κάποιες περιοχές στις οποίες είναι πολλοί Κομμουνιστές ή Μουσουλμάνοι, κάποιοι εγκληματίες θα κρεμαστούν.

Μια και μιλάμε για νεογιδοκράτες, το βράδυ η Μαρέβα απαιτεί ένα θερμό χειροκρότημα για τη διεύρυνση του ΝΑΤΟ με την εισδοχή της Βορείου Μακεδονίας. Στεναχωρήθηκε που την προηγούμενη φορά την είχαμε χεσμένη. Μην επαναληφθεί, γιατί θα βάλουν υποχρεωτική άδεια και μέσα στο σπίτι. Όταν πάμε από το ένα δωμάτιο στο άλλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger