Home » , » Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης της κυβέρνησης

Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης της κυβέρνησης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 | 8:39 π.μ.


Του  Σ.Λ

«Στο πρώτο σύμπτωμα βήχας ή πυρετός, μένουμε σπίτι και παίρνουμε τηλέφωνο τον γιατρό μας».

Από την κυβερνητική καμπάνια για την αντιμετώπιση της πανδημίας

«Δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα.   Όταν ο τζίρος κατακρημνίζεται είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει μία επιχείρηση να πληρώσει.  Αναστείλαμε φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις και μένει το κομμάτι της εργασίας με εκ περιτροπής απασχόληση για να μειωθεί το κόστος και να μην έχουν απολύσεις.  Δεν γίνεται χωρίς να αναλάβουμε όλοι ένα δίκαιο μέρος της ευθύνης».

Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Εχει λέτε, καμιά σχέση η παραπάνω πρόταση της καμπάνιας, (κάπου διάβαζα ότι θα την πληρώσουμε με 11 εκατομμύρια ευρώ, που φυσικά δεν θα προέρχονται από λεφτόδεντρο, αλλά από τους φόρους μας –καλά μάσες κουμπαράκια και ημέτεροι), με τα όσα είπε η δίποδη ντουντούκα προπαγάνδας της κυβέρνησης;

Μπα, θα πείτε. Εχουν τόση σχέση όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Κι όμως γατάκια.  Αν ξέρατε να διαβάσετε τον αλγόριθμο  κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να περάσει τα μηνύματα που θέλει στους πραγματικούς εξουσιαστές αυτού του τόπου, η συνάφεια είναι ξεκάθαρη.
Να σας το κάνω κέρματα.

Αν διαπιστώσετε συμπτώματα κωρονοϊού παίρνεται τηλέφωνο τον προσωπικό τον γιατρό  σας γιατρό, λέει το διαφημιστικό σποτ της κυβέρνησης.
Και ρωτάω: Πόσοι από σας που μας διαβάζεται έχετε προσωπικό γιατρό; 
Απ’ όσο ξέρω κανένας απ’ το πόποπολο που συχνοτίζομαι δεν έχει. Αφού κι εσείς επιλέγεται να μας διαβάζεται στην ίδια κατάσταση θα είστε.
Οπότε βάση του κώδικα που λέγαμε, αφού δεν έχετε προσωπικό γιατρό , θα είστε «όλοι εσείς που θα αναλάβετε από ένα δίκαιο μέρος της ευθύνης».

Εμείς δηλαδή που δεν έχουμε προσωπικό γιατρό θα πληρώσουμε το μάρμαρο του κορονοϊού. Ενώ όσοι έχουν και μάλιστα ορισμένοι διαθέτουν ολόκληρο ιατρικό τιμ να τους φροντίζει, όχι απλώς απαλλάσσονται από κάθε οικονομικό βάρος αλλά καθιερώνονται και πρωτόγνωροι, πρωτόγονοι ίσως είναι ο σωστός όρος, τρόποι εκμετάλλευσης των εργατών τους.
 
Υ.Γ: Την Καλημέρα μου. Τσατάλια τα νεύρα μου πρωί-πρωί, χωρίς να έχω πιει τον πρώτο μου καφέ. Πιστεύω ότι λιγότερες μαλακίες έγραψα από όσες ακούσαμε στην εκπομπή του Παπαδάκη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger