Home » , , » Συντριβή του παπαδαριού. - Ο κορονoϊός χτύπησε το Χριστιανισμό. Τον ξέκανε!

Συντριβή του παπαδαριού. - Ο κορονoϊός χτύπησε το Χριστιανισμό. Τον ξέκανε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 | 5:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Απόλαυση! Στην προηγούμενη χούντα πηγαίναμε αναγκαστικά Εκκλησία.

“Κατά τας Κυριακάς και μεγάλας εορτάς να τελήται καθολικός εκκλησιασμός των μαθητών και να προτρέπονται ούτοι προς τακτικήν φοίτησιν εις το Κατηχητικό Σχολείον”.
Μια Κυριακή είχαμε εκπαιδευτικοί και μαθητές – δούλευαν όλοι και το Σάββατο – κι έπρεπε υποχρεωτικά να πάμε στην Εκκλησία!
Υποχρεωτικά να πιστεύουμε! Για να διδαχθούμε τα “Ελληνοχριστιανικά Ιδεώδη”! Που Χριστιανισμός και Ελληνισμός ήταν οι χειρότεροι εχθροί.

Κι είχες το ρουφιάνο να παίρνει απουσίες. Να μην μπορείς να ευχαριστηθείς λίγο ύπνο παραπάνω. Πρόσεχαν ακόμα και με ποιο χέρι κάναμε το σταυρό μας! Αν ήταν κανείς αριστερόχειρας τον έπαιρνε ο διάολος! Τότε άρχισαν οι πολλές Χριστοπαναγίες, αλλά από μέσα μας. Μη μας ακούσουν οι θεούσες της ΕΣΑ.

Κι έφτασε η ώρα της γλυκιάς εκδίκησης! Κρύα και νόστιμη σαν παγωτό.
Οι δεξιοί που μας έλεγαν “άθεους”, “δαιμονισμένους”, “αμαρτωλούς” κλπ, κλεισμένοι στα καβούκια τους, μακριά από τις Εκκλησιές! Και το καλό; Το κλείσιμο το εφάρμοσε η γαλάζια συμμορία! Ο Κούλης, που άναβε κερί, έδωσε στο παπαδαριό το πιο καίριο χτύπημα.
Ha ha ha! Finish them!
Τους τσάκισε! Τους έκανε να παραδεχτούν σχεδόν όλα, όσα λέγαμε εμείς!

Βέβαια μόνο η χουντική ΝΔ μπορούσε να διαλύσει χρόνια ακροδεξιάς προπαγάνδας χωρίς αντιδράσεις. Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα γίνονταν δεν περιγράφεται! Καλόγριες και καλόγεροι στο κέντρο να κάνουν συλλαλητήρια, φασίστες να ξεβρακώνονται και δίπλα οι τράγοι με κάτι εικόνες ΝΑ! (με το συμπάθιο).
“Μην παραχαράζετε την Ιστορία, δεν κολλάει η Κοινωνία”!

Και το καρναβάλι θα γίνονταν οπωσδήποτε με τα Ελληνοχριστιανικά συλλαλητήρια.
“Ένα δισεκατομμύριο πιστοί διαδήλωσαν” θα έλεγε ο Σκάει! Κι όλοι φίλησαν το χέρι του παπά, που το έβαζε μπροστά στο στόμα, όταν έβηχε.
Όλοι αυτοί οι υποκριτές, οι θεούσες γιαλαντζί, έβγαλαν το σκασμό! Γιατί ο “ηγέτης” έδωσε διαταγή. Και φάνηκε πως το κόμμα κυβερνά αυτό τον τόπο. Μέχρι κι οι τράγοι λούφαξαν!

Ξέρετε τι μου ανεβάζει τη λίμπιντο; Τα γαλάζια site προκειμένου να στηρίξουν την απόφαση του Μητσοτάκη, βρίζουν το Ιερατείο! Γι αυτό έπαιρναν το κωλόχαρτο οι χριστιανοί; Ήξεραν πως θα πέσει χέσιμο;
Διαβάζω δεξιούς να μιλάν για την Εκκλησία, κι αισθάνομαι σαν να βλέπω τσόντες.
Μπράβο Κυριάκο. Μου έφτιαξες τη διάθεση με την κωλοτούμπα! Μπορεί να είναι χειρότερος από χούντα, να είναι οι 10 πληγές μαζεμένες, αλλά όταν κάνει κάτι καλό, έστω από σπόντα, το παραδέχομαι.

Προτείνω να κάνουμε μια συλλογή. Να μαζέψουμε όσα δυνατό περισσότερα άρθρα από τα γαλάζια site που αφορούν το θέμα. Να τα αποθηκεύσουμε. Γιατί, όταν περάσει αυτή η ιστορία, θα αρχίσουν πάλι τα παλιά. Όποτε να έχουμε, να τους τα τρίβουμε στη μούρη.

Ο κορονoϊός χτύπησε το Χριστιανισμό. Τον ξέκανε! Αν υπάρχει Θεός, σίγουρα έχει πολύ χιούμορ. Και οργή για όλους αυτούς τους υποκριτές θεομπαίχτες, που χρησιμοποιούσαν τη θρησκεία για κομματικούς λόγους. Σας τιμώρησε ρε! Για τα βρέφη που πνίγηκαν στο Αιγαίο!

“Καλό μου παιδί” έλεγαν στη Χούντα. Υπάκουσε στην εξουσία και μην είσαι σαν τους πρωτόπλαστους, που παράκουσαν το θέλημα του συνταγματάρχη... Του Θεού ήθελα να πω. Αλλιώς θα σε πάρει ο διάολος, αμαρτωλό παλιοκομμούνι”!

Αυτό ήταν πάντα. Πάνω από όλα κομματόσκυλα. Ακόμα και δήθεν θρησκευτικά site κατηγορούν τώρα όσους προσκυνούσαν μέχρι χτες.
“Γραφικός ο Αμβρόσιος”. Καλέ τι μου λέτε, σοβαρά; Μα εσείς είχατε τα λόγια του ευαγγέλιο!

Μήπως ήρθε η ώρα να ζητήσει συγνώμη η Ράπτη για τις κουταμάρες που έλεγε για τη μεταλαβιά; Μήπως; Ή συνεχίζεται το δούλεμα και ο εμπαιγμός των γαλάζιων γιδιών;

Κι αφού έκλεισαν οι ναοί προτείνω να τους αξιοποιήσουμε μετά την καραντίνα. Να βάλουμε κρεβάτια να φτιάξουμε κάνα μπάνιο κουζίνα ώστε να βάλουμε μέσα αστέγους. Που δεν μπορούν να μείνουν σπίτι για τεχνικούς λόγους.
Βασικά πολιτικούς, αφού η πολιτική της ΝΔ τους πέταξε στο δρόμο.

Χωρίς, Επιτάφιο, χωρίς Πάσχα. Έμεινε η νηστεία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger