Home » , » Ενα 17χρονο τσιγγανάκι ήταν ....

Ενα 17χρονο τσιγγανάκι ήταν ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Απριλίου 2020 | 11:13 μ.μ.


Ηταν μόλις στα 17 του. Ένα παιδί που έτυχε να γεννηθεί από τσιγγάνους γονείς. 
Διέμενε στον καταυλισμό των Ρομά που βρίσκεται στην περιοχή  Κολοκυνθού της Καστοριάς. 

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, θέλησε να κάνει μια «παρανομία». Να συνδέσει  ρεύμα  στον χώρο που έμεινε. Να περάσουν αυτός και η οικογένεια του, το Πάσχα κάπως πιο ανθρώπινα, και όχι κάτω απ’ το φως των κεριών. 
Αυτή όμως η «αποκοτιά του», είχε κατάληξη να χάσει την ζωή του.

Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν στην ειδησεογραφία: «Ένας 17χρονος Ρομά που διέμενε σε καταυλισμό της Καστοριάς, κατέληξε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου από ηλεκτροπληξία. Ο νεαρός διέμενε στον καταυλισμό στην Κολοκυνθού και υπέστη ηλεκτροπληξία κάτω από άγνωστες συνθήκες, Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οπού διαπιστώθηκε ο θάνατος του», μας λένε τα πανομοιότυπα δημοσιεύματα.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σχολιάσουμε σ' αυτή την είδηση. Μπορεί για τα ΜΜΕ το καινούργιο θύμα αυτών των εγκληματικών πολιτικών να μην έχει όνομα, 
Παρακολουθούμε αυτό το τραγικό γεγονός, του θανάτου του μικρού παιδιού, να έχει ελάχιστη δημοσιότητα εν αντιθέσει αν υπήρχε "είδηση" που να ανέφερε ότι ένας τσιγγάνος, έκλεψε μια κότα, ενός "νοικοκυραίου". 

Ομως και στην προκειμένη περίπτωση έχουμε ένα έγκλημα, άσχετα αν οι θύτες βρίσκονται πάντα στο απυρόβλητο. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger