Home » , , » Νέα Τάξη Πραγμάτων & Συνομωσιολογία

Νέα Τάξη Πραγμάτων & Συνομωσιολογία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Απριλίου 2020 | 7:38 μ.μ.

Μας στάλθηκε από Flow Panos

Oι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι πρέπει να είναι οι συνομωσιολογοι. Όχι μόνο τώρα αλλά διαχρονικά. Ξέρουν κάτι που εσύ δεν ξέρεις και βλέπουν αυτά που εσύ δεν μπορείς να δεις. Και το πιο ”ωραίο” και βολικό απ’ όλα είναι ότι εσύ πρέπει να αποδεικνύεις συνεχώς ότι λες, ενώ εκείνοι δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα αφού όλα είναι προϊόν μιας παγκόσμιας, ισως και μιας διαπλανητικής συνωμοσίας.

Άλλωστε η υποψία, η αμφιβολία και το ”ενδεχόμενο”, για τους συνομωσιολόγους αποτελούν αδιάσειστες αποδείξεις. Έτσι,δεν χρειάζεται να αγωνιστούν για τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να διεκδικήσουν τίποτα, δεν χρειάζεται να βγουν καν από το σπίτι τους. Όχι μόνο τώρα με την καραντίνα αλλά γενικότερα και διαχρονικά, από πάντα.

Και ενώ όλος ο κόσμος κοιτάζει με τρόμο τις εξελίξεις και τον θάνατο που καλπάζει, οι φορείς των θεωριών συνωμοσίας ευλογούν τα γένια τους έχοντας την ψευδαίσθηση μάλιστα πως ”επιβεβαιώνονται”.

Με αφορμή τον ιό πραγματικά έχουν ξεσαλώσει και ”κάνουν πάρτι”.

Πραγματικά πολύ ελκυστικό για τους δειλούς και για τους παθητικούς δέκτες των γεγονότων που διαμορφώνονται από τις εξουσίες. Ειδικά τώρα που πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι και να αποδεχτούμε την ”προσωπική μας ευθύνη”, ως αιτία της υπάρχουσας αλλά και της μελλοντικής θνησιμότητας ξεχνώντας φυσικά και ”ράβοντας” το στόμα μας για την εγκληματική πρακτική της εξουσίας ΚΑΙ στο θέμα της υγείας. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger