Home » » Ηλίας Παναγιώταρος: Οταν οι παγανιστές και σατανιστές μεταμφιέζονται σε πιστούς χριστιανούς

Ηλίας Παναγιώταρος: Οταν οι παγανιστές και σατανιστές μεταμφιέζονται σε πιστούς χριστιανούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 17 Απριλίου 2020 | 11:30 μ.μ.

Για τον υπόδικο τραμπούκο χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρο δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα.
Το ναζιστικό κατακάθι, όσο άθλιος και αποκρουστικός είναι σαν γενικότερη παρουσία άλλο τόσο καλός υπήρξε σαν έμπορας, «ενδυματολόγος» της Χρυσής Αυγής, και των σωμάτων ασφαλείας.

Οπως μας πληροφορούσε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το στέλεχος του Μιχαλολιάκου, εκτός από "εθνικισμό" και "εθνικοφροσύνη" πουλούσε στο κατάστημα του «Φάλαγγα» στον Κολωνό, στρατιωτικά και αστυνομικά είδη, καθώς και σύμβολα και στολές για χρυσαυγίτες, τα οποία τα έκανε εισαγωγή από το Πακιστάν με αποτέλεσμα να θησαυρίσει κερδίζοντας πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Απ' ότι μας γνωστοποιεί σήμερα η ειδησεογραφία, ο πρώην βουλευτής του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος, βρέθηκε επικεφαλής κάποιων δεκάδων ομοϊδεατών του,  έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικόλαο στον Κορυδαλλό. απαιτώντας να γίνει περιφορά επιταφίου.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες προκλήθηκε ένταση με την αστυνομία καθώς οι δημόσιες συναθροίσεις απαγορεύονται λόγω κορωνοϊού. Εγιναν ρίψεις κροτίδων και η Αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές.

Ανάξιο αναφοράς θα ήταν το γεγονός, αν για μια ακόμα φορά τα υποπροϊόντα του Χίτλερ, δεν εκδήλωναν την τεράστια υποκρισία που τους διακρίνει. Κι αυτό γιατί είναι αναμφισβήτητο ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής απαρτίζεται από παγανιστές και σατανιστές, όπως αναλυτικά αναφέραμε σε περασμένη ανάρτησή μας. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

18 Απριλίου 2020 στις 9:41 μ.μ.

Δέκα χρυσαλήτες στήσαν σκηνικό
Στου Κορυδαλλού την Εκκλησία
Θελαν Επιτάφιο, θέλουν το Χριστό
Και ας βρίζουνε την Παναγία
Κι όλοι αυτοί ακούγανε τραγούδια σατανιστικά
Μα μπροστά μας βάζουνε ράσα χριστιανικά
Και το βράδυ – βράδυ ήρθε μπατσαριό
Για να παίξουνε στο θέατρό τους.
Σμίξαν οι φασίστες – χαφιεδοτσουρμό.
Οι δεξιοί δεν έχουν το Θεό τους.
Κι όλοι αυτοί ακούγανε τραγούδια σατανιστικά
Μα μπροστά μας βάζουνε ράσα χριστιανικά.
Κι έβαλαν τα μέσα εξαπάτησης
Την αλήθεια για να συσκοτίσουν.
Σ' αυτή την ιστορία τρομοκράτησης
Δεν μπορούν εμάς να εξαπατήσουν.
Κι όλοι αυτοί ακούγανε τραγούδια σατανιστικά
Μα μπροστά μας βάζουνε ράσα χριστιανικά.

Η ναζιστική εγκληματική συμμορία βοηθά τη ΝΔ. Τα ακροδεξιά λυσσασμένα ζώα επέστρεψαν στο γαλάζιο μαντρί. Δεν πα' να τους άδειασε ο Μητσοτάκης με τη Συμφωνία; Είναι ώρα για μάσα και οι μπουκωμένοι δεν μιλάνε.
Μερικοί χρυσαλήτες σκέφτηκαν να βοηθήσουν τον Κούλη. Να δείξουν πως τάχα οι σατανιστές ακροδεξιοί, αυτοί που μισούν τον Εβραίο Ιησού, θέλουν Επιτάφιο.

Ο σκοπός τους πολλαπλός.
Πρώτον να κλείσουν το μάτι στους πρώην συμμάχους τους, τα Ταλιμπανιστήρια. Αυτά που θέλουν να θυσιαστούν για το Χριστό, όπως προτρέπουν κάποιοι τράγοι.

Δεύτερον να βοηθήσουν ακριβώς να θυσιαστούν οι πιστοί. Γιατί τι θα γίνει, αν πάνε μπουλούκια σε κλειστό χώρο; Και μάλιστα αρχίζουν τα φιλάκια στα εικονίσματα; Θα κολλήσουν ιό, και οι περισσότεροι γέροι θα πάνε στον Παράδεισο, αν υπάρχει.
Στους φασίστες θανατικό δώσε τους και πάρε τη μαύρη τους ψυχή. Αυτή που θα πουλούσαν ευχαρίστως στο Διάολο, αν υπήρχε, για να ψοφήσει ο γείτονας, ώστε να αρπάξουν την κατσίκα του.
Εκεί όμως που βοηθούν πολύ το Μητσοτάκη είναι στο άλλοθι.

4 Μαΐου αρχίζουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Όσο μείναμε μέσα, μείναμε. Από Μάη το πλιάτσικο θα γίνεται και μέσα στα σπίτια μας. Όμως φάρμακο δεν βρέθηκε. Στο μεταξύ το καλοκαίρι ίσως κάποιοι Αμερικανοί ή Ευρωπαίοι πουν “δεν πεταγόμαστε την Ελλάδα που έχει ήλιο θάλασσα και λιγότερα κρούσματα”;

Οπότε φαντάζεστε τι θα γίνει, αν αρχίσουν να έρχονται πάλι απ' έξω χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Θα γεμίζουμε κορονοϊό. Κι όσο να προσπαθούν να κρύψουν τα πτώματα τα ΜΜΕ, ο κόσμος θα ζητήσει ευθύνες.
Η περιφορά λοιπόν είναι μια δικαιολογία για την κυβέρνηση, για τα όσα έρχονται.

Η Χρυσή Αυγή είναι σατανιστές. Έχουμε παρουσιάσει πολλές αποδείξεις. Άλλωστε το μίσος για τους αθώους ανθρώπους, που δεν έχουν πειράξει κανένα, δείχνει τον ανθρωποφάγο και τα κόμπλεξ τους.
Με αυτούς συμμάχησαν οι παπάδες. Έκαναν συμφωνία με διαόλους. Κι ως γνωστό σε τέτοιες συμφωνίες κερδίζει ο Διάολος, γιατί είναι τοκογλύφος. Όχι όσο οι Τραπεζίτες, πάντως είναι.

Να χαίρονται λοιπόν το “ποίμνιο” τους οι Αρχιερείς και οι Φαρισαίοι.
Όσο για τους μπάτσους μην ψάχνουν τόσο τους εγκληματίες ακροδεξιούς και χαθούν στους διαδρόμους των σπιτιών τους.
Κάποια πρόστιμα που δήθεν κόβονται είναι για τα μάτια του κόσμου. Ο Κούλης θα δώσει λεφτά στη συμμορία με άλλο τρόπο και μάλιστα πολύ περισσότερα. Μέσω ΚΕΚ ίσως. Με τέτοια Ελληνικά σίγουρα κάτι θα αρπάξουν οι “εγέρθητου”. Τέτοια εκδούλευση πρέπει να πληρώνεται.

mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger