Home » , » “Σεμιναρίζονται”

“Σεμιναρίζονται”

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Απριλίου 2020 | 11:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο Μάιος μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ
Νέο Μνημόνιο θα 'χουμε, εξώσεις οι φτωχοί.

Συνεχίζεται το άγριο πλιάτσικο και η φοβερή εκμετάλλευση των εργαζομένων από την κυβέρνηση. Η λεηλασία θα ενταθεί τους επόμενους μήνες, ώστε να θελήσουμε μόνοι μας να πεθάνουμε από Κορονοϊό, παρά από αργό βασανιστικό θάνατο από πείνα.

Το Άγιο Φως ανατράπηκε από την Άγια Μάσκα που τώρα είναι ο νέος αρχηγός κράτους. Της “Κολομβίας των Βαλκανίων” όπως λέει κι ένα διαπλεκόμενο φερέφωνο.
Μόνο που η Κολομβία έχει με τα ίδια κρούσματα λιγότερους από τους μισούς νεκρούς. Οπότε σε σύγκριση με μας μια χαρά είναι. Το πολύ – πολύ, αν δεν προσέξει να γίνει Ελλάδα της Λατινικής Αμερικής.

Νέες απαγορεύσεις. Κάποιος να πει στην κυβέρνηση, πως ο ιός δεν ξέρει γράμματα. Οπότε χέστηκε για τους νόμους. Όταν ο δήθεν επιστήμονας σου λέει πως δεν χρειάζεται μάσκα, σε δουλεύει. Όπως είπαμε, όταν έρχονται μάσκες απ' έξω γίνονται δεκτές με όλες τις τιμές, για να νιώσουν ευχαριστημένες και να μας ξανάρθουν, όπως οι τουρίστες.

Κανείς μας δεν είπε, πως χρειαζόμαστε μόνο μάσκες. Τα μέτρα παίρνονται σε συνδυασμό για να αποδώσουν. Αλλιώς κάνουμε μια τρύπα στο νερό. Σταματάμε τα τεστ και λέμε χαρούμενοι πως δεν υπάρχει πρόβλημα κρύβοντας τα κρούσματα και τα πτώματα κάτω από το χαλί των καναλιών.

“Για το άνοιγμα των σχολείων θα ακούσουμε τους ειδικούς”. Αν η υπουργός Παραπαιδείας και Ταλιμπανισμού εννοεί γιατρούς κι εκπαιδευτικούς, είμαστε σύμφωνοι. Μέχρι τώρα όμως άκουγε το παπαδαριό. Και ποιος φωστήρας την έπεισε πως μια ιστοσελίδα κοστίζει πάνω 70.000; 
Ποιόν ειδικό άκουσε; Το Γιάννο, που μόλις αποφοίτησε από το “Κολέγιο”;

Τη σκαπούλαρε ο Γιάννος. Έτσι είναι: Άμα είναι κάποιος φτωχός απατεώνας είναι απατεώνας, άμα είναι πλούσιος απατεώνας, είναι πλούσιος. Κι οι πλούσιοι πάνε διακοπές, όχι φυλακές. Μια και το φερε η κουβέντα, πότε θα βγάλετε μερικούς φουκαράδες; Μέσα στις φυλακές υπάρχει το αδιαχώρητο.

Οι δικηγόροι ζητάνε συνέχεια αποσυμφόρηση των φυλακών αλλά η κυβέρνηση θα τους στείλει να κάνουν σεμινάρια. Όσο αυτοί “σεμιναρίζονται” κάποιοι αετονύχηδες θα 'κονομούν εκατομμύρια.
Και οι καναλόρχεις, που τσεπώνουν τα περισσότερα, κάνουν δωρεές.
Να σου βουτήξω ένα καρβέλι ψωμί, να σου πετάξω δυο ψίχουλα, να που πεις κι ευχαριστώ. Αυτές είναι δουλειές. Βρωμάνε λιγάκι, αλλά αποδίδουν.

Αφού δεν θα το πάρουμε το Άγιο Φως στα σπίτια μας, τι το κουβαλάτε; Αναπτήρας καρδία μου. Άγιος Αναπτήρας, τα έχουμε πει και δικαιωνόμαστε. Βρε δώστε θαύμα στο λαό. Και σανό στα ζωντανά. Δεν το τρώμε όμως. Το κουτόχορτο της Εκκλησίας χάλασε με τον Κορονοϊό και το ποίμνιο λάκισε.

Μα να μην πιστεύουν τόσους παπάδες κι “επιστήμονες” που λένε “δεν κολλάτε στην Εκκλησία”; Και καλά οι άθεοι. Οι νεοδημοκράτες; Μαζί δεν κατέβαιναν μασκαρεμένοι στα συλλαλητήρια; Που είναι ο ξεβράκωτος με τη σαγιονάρα δίπλα στον παπά με την εικόνα της Παναγίας;
Που είναι οι οπλίτες να τσακίσουν τον ιό; Κρυμμένοι στα σπίτια τους, αγκαλιά με τα κωλόχαρτα.

Εμείς στο όροφο δεν θέλουμε να βγούμε έξω. Ένα πάρτι με ούζα θέλουμε να κάνουμε, όπως βλέπουμε στο ίντερνετ. Θέλουμε άδεια;
Μάλλον όχι, εφόσον το αποφασίσουμε. Αλλά δεν έχουμε μάσκες, για να γίνει σωστή η φαντασίωση, όπως είδαμε στα site για ενήλικες.

Αν υποψιαστώ, πως πουλάνε μάσκες, που μας δωρίζει η Κίνα, στη μαύρη αγορά, θα αρχίσω να πηδάω χωρίς προφυλάξεις το μοναδικό νεοδημοκράτη, που απέμεινε στη γειτονιά. Αυτόν που χειροκρότησε τη χούντα της Μαρέβα και που σημαιοστολίστηκε. Τόσες μάσκες λένε πως έχουν, που πήγαν; “Δεν χρειάζονται” μας λέει ο Τσιόρδας. Άμα δεν τις θέλετε, δώστε τις σε μας.

Ακρίβεια. Τέλειωσαν τα φράγκα και τώρα τι θα φάω; Να κάνω ένα ντου στο πλούσιο νεοδημοκράτη, που έχει απόθεμα; Θα το έκανα, αλλά φοβάμαι μην κολλήσω. Ο τύπος γλείφει πισινούς σε γραφεία της ΝΔ. Έχει διορίσει μέχρι και τον παπαγάλο του. Σε γνωστό κανάλι.
Αλλά, αν πεινάσω περισσότερο, θα τον φάω, δε θα τη γλυτώσει. Βραστό θα τον κάνω, σούπα. Να μάθει να είναι κανίβαλος, να θέλει το κακό των άλλων.

Πάω τώρα να κανονίσω για το όργιο. Θα το πούμε Νέα Διαστροφή, ΝΔ. Βέβαια αυτοί έχουν κάνει τόσα όργια, αλλά που θα πάει, θα μάθουμε κι εμείς...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger