Home » , » Δεν υπάρχουν. (Βίντεο)

Δεν υπάρχουν. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαΐου 2020 | 9:57 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Η ΝΔ είναι συμμορία απατεώνων, εγκληματιών, προδοτών... Όλα τα αποβράσματα, τα παράσιτα μπορεί να τα βρει κάποιος στο γαλάζιο μαντρί. Το ψέμα είναι η φύση τους.

Στον Έβρο οι Τούρκοι πήραν Ελληνικό έδαφος. Ο Δένδιας, υπουργός εξωτερικών, μίλησε για λίγες δεκάδες μέτρα!

Δεν θα πούμε αν ήταν 16 στρέμματα ή 240. Η δήλωση έγινε και αυτό σημαίνει πέρα από την υποχωρητικότητα, ΑΠΟΔΟΧΗ του γεγονότος.

Ο κλαψιάρης Λοβέρδος μάλιστα σχολίασε τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ και προσπάθησε να στηρίξει το Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση βρέθηκε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Αν αντιδρούσε, θα ξεκινούσε στην καλύτερη περίπτωση μια νέα ένταση με την Τουρκία, πολύ μεγαλύτερη από το θέατρο στον Έβρο, ανάλογη ή χειρότερη από τα Ίμια. Δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση, αφού ετοιμάζονται να δεχτούν τους άρρωστους τουρίστες.

Αν όμως δεν αντιδράσει, θα κατηγορηθεί από την αντιπολίτευση για Εσχάτη Προδοσία και απώλεια εδάφους.

Έτσι διέψευσε τα πάντα! Θυμίζει μια κωμωδία (δεν θυμάμαι τον τίτλο) όπου η σύζυγος μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και βλέπει το σύζυγο να την απατά. Όταν του ζητά εξηγήσεις, ο σύζυγος αρνείται τα πάντα κάνοντας την να πιστεύει πως είναι της φαντασίας της!

Η ΝΔ έχοντας όλα τα ΜΜΕ δικά της προσπαθεί να μας βγάλει τρελούς!

Δεν είναι μόνο για τον Έβρο που μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο κατόπιν συμφωνίας ή διαταγής των ΗΠΑ, για όλα τα θέματα ακολουθεί την ίδια τακτική.

“- Δεν υπάρχει τίποτα”!

“- Μα πάμε προς τον γκρεμό”!

“- Δεν υπάρχει γκρεμόοοος...”


“Δεν υπάρχει κορονοϊός”. Έχουν αρρωστήσει 2.874. Πάνω από 1.300 είναι ακόμα άρρωστοι. 750 περίπου δεν ξέρουμε καν πως κόλλησαν. 171 είναι οι νεκροί. Αλλά γι αυτούς δεν τρέχει τίποτα!

Ανοίγουν λοιπόν τα πάντα χωρίς κανένα έλεγχο, λέγοντας πράγματα που οι ίδιοι πριν δυο μήνες έλεγαν πως είναι ψέματα. “Θα μας σώσει ο ήλιος”! Ηλίαση να πάθουμε, άμα βήχει ο άλλος πάνω μας, θα κολλήσουμε, τι δεν καταλαβαίνετε, ρε ηλίθιοι;

Ετοιμάζονται λοιπόν να ανοίξουν τα δημοτικά για τον ίδιο ακριβώς λόγοm που δεν κάνουν τίποτα στον Έβρο. Και που κάνουν όλα τα υπόλοιπα: Δεν άφησαν τίποτε στα Ταμεία, τα έκλεψαν όλα! Δεν υπάρχει λέπι και τώρα χρειάζονται χρήματα.

Φάγανε – κι αυτό πρέπει να ρεκόρ στο πλιάτσικο τουλάχιστο σε καιρό Ειρήνης – το “μαξιλάρι” του ΣΥΡΙΖΑ σε λίγους μόλις μήνες!

Βαράνε οι μπάτσοι χωρίς λόγο; Το διαψεύδουν!

“- Και τα τραύματα”;

“- Έπεσε στη ζαρτινιέρα, σκόνταψε, πήγαινε γυρεύοντας, πέταγε μολότοφ”.

“- Αφού ποτό είχε στο χέρι!”

“- Μπόμπα ήταν το ποτό, άρα είναι τρομοκράτης!”

“- Ξέρετε, ψήφισε ΝΔ!”

“- Ε τότε είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό”!

Κλέβουν οι κουμπάροι και βαφτιστήρια;

“- Δεν υπάρχει κλεψιά”!

“- Μα λείπουν χρήματα, τους πιάσαμε με τσουβάλια γεμάτα λεφτά που είχαν στην πλάτη τους”!

“- Δεν είναι τσουβάλια με λεφτά”!

- Και τι είναι τότε”;

“- ΓΙΔΑ”!!!

Δεν είναι μόνο ψεύτες, δεν είναι μόνο απατεώνες, μόνο εγκληματίες, δολοφόνοι ή προδότες. Είναι όλα αυτά μαζί κι ακόμα περισσότερα και χειρότερα. Με μια λέξη είναι φασίστες. Οπότε δεν κάνει εντύπωση ό,τι και να πούνε, ό,τι και να κάνουν.


Το μόνο που μένει είναι να τους διώξουμε μια για πάντα, να πάνε στα τσακίδια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger