Home » , , » Μια οσμή της μπόχας του αστικού πολιτικού βόθρου

Μια οσμή της μπόχας του αστικού πολιτικού βόθρου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαΐου 2020 | 7:56 π.μ.

Τούτο το στίγμα που λέγεται "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ", δίνει καθημερινά την παρουσία του στο διαδίκτυο, από το 2007.

Εχει κάνει δεκάδες χιλιάδες αναρτήσεις, ενώ την αποδοχή που έχει  απ' το αναγνωστικό στο οποίο απευθύνεται, μπορεί αν την διαπιστώσει κανείς από τις σχετικές μηχανές αναγνωσιμότητας που υπάρχουν.
Οσο για το βαθμό αξιοπιστίας και εγκυρότητας του, είναι κάτι που μόνο υποκειμενικά μπορεί να κριθεί.

Εχουμε κάνει -και αναπόφευκτα θα συνεχίσουμε να κάνουμε- δεκάδες λαθεμένες πολιτικές εκτιμήσεις. Οταν καθημερινά και άμεσα σχολιάζεις την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Δεν υπήρξε όμως ΠΟΤΕ -και ούτε θα υπάρξει, θέλουμε να πιστεύουμε- περίπτωση κατά την οποία να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα λάθη και τις μαλακίες μας.

Και να εστιαστούμε σε τι αναφερόμαστε. Θέλουμε να σχολιάσουμε ένα γεγονός και η όποια επίκληση στον ιστότομο μας. μόνο συμβολική σημασία έχει,
Υποθέτουμε, ότι ανάλογες αντιλήψεις θα υιοθετούν και αρκετοί ιστόποποι,του "χώρου".

Ας μιλήσουμε όμως για πάρτι μας

Το ότι τα μεγέθη απεύθυνσης που έχει μια επαναστατική ιστοσελίδα, όπως θέλουμε να προσδιορίζουμε το "Β.Κ", απέχει διαστημικές αποστάσεις απ' τους 432.000 "ακόλουθους", που έχει στο twitter ο Κ. Βαξεβάνης ,και προφανώς ανάλογη ανταπόκριση από τους χρήστες του διαδικτύου των ιστοσελίδων που διευθύνει, είναι κάτι που δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε.

Αλλο όμως είναι το θέμα. Εγραψε κάτι ατυχέστατο και προφανώς ηλίθιο o συγκεκριμένος δημοσιογράφος και εκδότης Κυριακάτικης εφημερίδας,  στο twitter,
Μετά το κράξιμο που έφαγε, το γύρισε στον ...καλαματιανό!

Αντί να πει το αυτονόητο ότι έπεσε σε μια λεκτική λούμπα, μια παρορμητική έκφραση, τέλος πάντων, άρχισε να μας γράφει κάτι γενικόλογα για τον λόγο του ναζισμού

Το εξ΄ίσου γελοίοι είναι είναι ότι αυτοί που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν, το ατόπημα του Συριζαίου δημοσιογράφου.


Τα στελέχη ενός κόμματος, που όπως έχει αποκαλυφθεί, είχε σαν κοινοβουλευτικό δεκανίκι του, την ναζιστική κοινοβουλευτική ομάδα όσο υπήρχε, πάει πολύ να τα "χώνει" σε ένα δημοσιογραφικό φερέφωνο που εκφράζει σημαντική μερίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:


΅Εχουμε μια οσμή της μπόχας του αστικού πολιτικού βόθρου για το οποίον έχουμε γράψει δεκάδες φορές.

Αυτή είναι η διαπίστωση.Το ερώτημα που εξακολουθεί να παραμένει είναι γιατί τόσες χιλιάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου εξακολουθούν να έχουν την ανάγκη της "ενημέρωσης" που τους προσφέρουν Γεωργιάδης και Βαξεβάνης
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Μαΐου 2020 στις 9:03 π.μ.

Κομματοσκυλο ειναι ο Βαξεβανης.Προτιμαει μια δυνατη ακροδεξια να κοβει ψηφους απο τη ΝΔ ετσι ωστε να ανεβει το κομμα του στην εξουσια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger