Home » , » Χλευάζουν και ειρωνεύονται την στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στις Τουρκικές προκλήσεις, οι χρήστες του twitter.

Χλευάζουν και ειρωνεύονται την στάση της ελληνικής κυβέρνησης, στις Τουρκικές προκλήσεις, οι χρήστες του twitter.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαΐου 2020 | 3:27 π.μ.

Συζητήσιμο είναι αν τέτοιο "θαύμα" θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ο "άγιος" Παϊσιος.
Να εξαφανιστούν δηλαδή ως δια μαγείας, οι τόσο πολυγραφότατοι θαμώνες του διαδικτύου υποστηρικτές της Ν.Δ.
Και δεν μιλάμε μόνο για τους γνωστούς "υπόπτους", Γεωργιάδη, Κύρτσο, κλπ.
Αφαντα έχουν γίνει και τα νεοδημοκρατικά τρολ απ' το twitter, γιατί το συγκεκριμένο θέμα είναι τόσο ξεκάθαρο, που τους στερεί κάθε δυνατότητα παραπληροφόρησης.

 Οτι δηλαδή η κυβέρνηση που ήταν τόσο "σταθερή" και έδρασε "αστραπιαία" κατορθώνοντας τον "θρίαμβο" όπως μας έλεγε ο Μπογδάνος, "να μην εισβάλλουν οι υποκινούμενοι από τον Ερντογάν μετανάστες στην χώρα μας", σήμερα παρουσιάζεται εντελώς ανίκανη να αποτρέψει την εγκατάσταση τουρκικών στρατευμάτων σε "αμφισβητούμενο όριο" των Ελληνοτουρκικών συνόρων, όπως είπε ο Ν. Δένδιας.

Ακόμα κι έτσι να είναι, δεν γίνεται να επιτρέπεις εισβολή ξένων στρατιωτικών δυνάμεων σε εδάφη σου που τα θεωρείς "αμφισβητούμενα". 

(Ολες οι σχετικές αναφορές κάνουν λόγο ότι σύμφωνα με τους χάρτες του 1923 στους οποίους εμφανίζονται η χάραξη των συνόρων, τα εδάφη στα οποία τώρα αναρτήθηκε η Τούρκική σημαία από τους στρατιώτες του γειτονικού κράτους, παρουσιάζονται να ανήκουν στην ελληνική επικράτεια).

Μπορεί ο υπουργός Εξωτερικών να ψελλίζει κάποιες γελοιότητες του τύπου: "Δεν μ’ αρέσει να δημιουργώ εντάσεις ανάμεσα σε δυο χώρες, οι οποίες είναι σύμμαχοι. Αυτά τα πράγματα λύνονται χωρίς να γραφεί ούτε μονόστηλο σ’ εφημερίδα", τα πράγματα όμως είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνα.

Ο Ερντογάν και με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα του, αλλά και εξ' αιτίας της εξέλιξης που υπάρχει στα εξωτερικά πολεμικά μέτωπα που έχει ανοίξει, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Δεν αποκλείεται να θελήσει να "εξάγει την κρίση", που αντιμετωπίζει, για να συσπειρώσει στο πρόσωπο του τον Τουρκικό λαό, δημιουργώντας στην Ελλάδα προκλήσεις με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Και μπορεί οι χρήστες του twitter να χλευάζουν και να ειρωνεύονται την στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη -καθώς και τα προπαγανδιστικά της φερέφωνα- αυτή όμως η εξέλιξη εγκυμονεί πολύ άσχημες εξελίξεις.





















Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Μαΐου 2020 στις 12:38 μ.μ.

μπα .. δεν μπλοφαρει ο ερντογαν , τι μου λετε..Και βεβαια , οι δικοι μας μας εχουν πουλησει εναντι "μιζας" μεχρι εξαφανισεως , ομως μην ανησυχειτε , ετσι ειναι ο καπιταλισμος , παλι με χρονια με καιρους..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger