Home » , , » Κυβέρνηση εγκληματιών.

Κυβέρνηση εγκληματιών.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 | 2:16 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νέο video (αλήθεια, πόσο πάει;) προσπαθεί να κουκουλώσει το έγκλημα στα σχολεία. Και μάλιστα το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Σ' αυτό διακρίνεται κάποιος να λέει στους μαθητές, πως τάχα είναι δική τους ευθύνη που θα κολλήσουν τους παππούδες και τους γονείς στο σπίτι!

Δεν με ενδιαφέρει, ποιος είναι ο συγκεκριμένος, που μάλλον είναι ηθοποιός και απλώς παπαγαλίζει το κείμενο που του έχουν γράψει άλλοι.

Θυμάστε τι έλεγαν οι άσχετοι τηλεφωνητές του ΕΟΔΥ σε κάποιους ασθενείς από τον κορονοϊό που προσέφευγαν στις "γνώσεις" τους για βοήθεια; Η απάντηση που έπαιρναν συνήθως ήταν: “Μείνετε σπίτι, θα σας περάσει”.
Το αποτέλεσμα ήταν κάποιοι που είχαν προσβληθεί από τον ιό να αποδεχθούν την συμβουλή τους με κατάληξη να πεθάνουν. Κάτι ανάλογο και τώρα.

Επανέρχομαι στο βίντεο που ανάρτησε ο Μητσοτάκης. (Λάθος κάνω που νομίζω ότι υπάρχει ένας υφυπουργός αρμόδιος σε τέτοια θέματα, ονόματι Χαρβελιάς;)

Το πρώτο που ρωτάω είναι γιατί μιλάει για 1,5 μέτρο όταν οι ίδιοι στο σήμα τους μένουμε ασφαλείς γράφουν τουλάχιστο 2 μέτρα απόσταση.
Το βάζουν και στο τέλος του προπαγανδιστικού video τρολάροντας έτσι τους εαυτούς τους

Φυσικά λένε τη μπαρούφα, για να χωρέσουν όσο το δυνατό περισσότεροι μαθητές στην τάξη, πράγμα που δείχνει την αδιαφορία, την ανευθυνότητα και το σαδισμό τους.

Επίσης κάτι μου λέει πως τα “40αρια του καύσωνα” θα εμφανίζονται μόνο Σαββατοκύριακο, ώσπου να κλείσουν τα σχολεία, καθώς με 40 βαθμούς δεν μπορεί να γίνει μάθημα.

Ακούσαμε πως στην Κύπρο κόλλησαν 4 Κορονοϊό με το άνοιγμα των σχολείων. 2 μαθητές, 1 εκπαιδευτικός, 1 μέλος βοηθητικού προσωπικού.

Ακόμα και δικοί τους, μέλη της ΝΔ, βαμμένοι Μητσοτακικοί, τους λένε “μην ανοίγετε τα σχολεία".
Αλλά ο Κούλης δεν ακούει κανένα!

Δεν θα αναφερθούμε σε αυτό το άρθρο στα άλλα εγκλήματα που θα γίνουν για να έρθουν οι τουρίστες οι ζουμπουρλούδικοι.
Θα επαναλάβουμε πως με την Υγεία των παιδιών δεν μπορούμε να παίζουμε.

Ευτυχώς οι γονείς στη συντριπτική τους πλειοψηφία (πάνω από 90%)! δεν στέλνουν τα παιδιά να κολλήσουν τον ιό.

Αυτό είναι μήνυμα προς την κυβέρνηση, Και, κατά την άποψη μου, η ΝΔ θα συντριβεί αν επιλέξει να κάνει πρόωρες εκλογές και ας λένε ότι θέλουν οι "έγκυροι" πολιτικοί αναλυτές.

Παρόλα αυτά φαίνεται η υποκρισία και η νοοτροπία του ανθρωποφάγου που έχει αυτή η κυβέρνηση των εγκληματιών.
Για να δημιουργούσουν κλίμα δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Και βεβαίως ευθύνη έχουν και οι δήθεν επιστήμονες που κάνουν ό,τι τους πει το κόμμα, όπως έκαναν οι Ακαδημαϊκοί επί Παπαδόπουλου.

Σήμερα πχ αποφάσισε ο δικτάτορας Μητσοτάκης να ανοίξουν τα εστιατόρια. Οι ίδιοι που μέχρι χτες μιλούσαν για τρομερούς κινδύνους σήμερα κάνουν κωλοτούμπες.

Βέβαια ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που θα έρχονται από το Εξωτερικό γεμάτα! Με τους ταξιδιώτες σα σαρδέλες σε κονσέρβα. Κι ενώ στο εσωτερικό θα έχουμε υποτίθεται άπλα από το εξωτερικό θα γίνεται κυριολεκτικά χαμός.

Στα αεροπλάνα απ' έξω προφανώς δεν κολάει. Στις πλατείες (πλην Ομονοίας) να προσέχουν μόνο.
Αλλά όπως είπαμε ένα ένα τα εγκλήματα που θα καταγγείλουμε.

Θα πούμε κείνο που δεν μας λέει το video καθώς το κόβει ο χτύπος του ντραμ. Κάτι σα το “μπιπ” της λογοκρισίας.
Τα πήγαμε πολύ καλά μέχρι αυτό το σημείο και μπράβο μας”.
Μετράμε 163 νεκρούς οι πιο πολλοί συνταξιούχοι ενώ από λάθη του ΕΟΔΥ έχουμε 2.834 κρούσματα ως τώρα. Τώρα θέλουμε κι άλλες συντάξεις για να φάνε επιδόρπιο οι κουμπάροι και τα βαφτιστήρια.

“Δεν αγγίζουμε ποτέ μάτια μύτη στόμα, όσο κι αν νυστάζουμε την πρώτη ώρα”.
Γιατί θα φανούμε στις κάμερες που θα μας βάλουν στις τάξεις και θα πληρώσουμε πρόστιμο!

“Κρατάμε αποστάσεις τουλάχιστο 1,5 μέτρο. Τώρα θα μου πεις μεζούρα θα έχουμε; Ε τι να κάνουμε”;

Εδώ θα κάθεστε ώρες χωρίς μάσκες. Στο 1,5 μέτρο θα κολλήσουμε; Θα κολλήσετε που θα κολλήσετε, οπότε όλοι μέσα στις τάξεις για μάθημα!
Κι αν δεν χωράτε, εσείς φταίτε, όχι η κυβερνησάρα μας, που δεν έχει αίθουσες, εκπαιδευτικούς και πάνω από όλα φιλότιμο”.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger