Home » , , » Μεγαλοϊμπεριαλιστές κεφαλαιοκράτες, τύραννοι του πλανήτη Γη

Μεγαλοϊμπεριαλιστές κεφαλαιοκράτες, τύραννοι του πλανήτη Γη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαΐου 2020 | 1:12 π.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Ο αμερικάνικος λαός πεθαίνει καθημερινά κατά χιλιάδες, ενώ μια δράκα αδίστακτοι κανίβαλοι αυξάνουν τα κέρδητά τους, μέσα κυριολεκτικά από τους σωρούς των πτωμάτων, μέσα από τον ιδρώτα, τον πόνο, το δάκρυ, ακόμη και από τους ομαδικούς τάφους των Αμερικάνων προλεταρίων... 

Και βέβαια οι βρικόλακες αυτοί έχουν όνομα. Λέγονται μεγαλοϊμπεριαλιστές κεφαλαιοκράτες, τύραννοι του πλανήτη Γη στον 21ο αιώνα της νεότερης χρονολογίας.

Η διαρκώς αυξανόμενη περιουσία του Μπέζος,του Ζάκερμπεργκ, του Γκέιτς, του Τραμπ και του κάθε παρόμοιου αποτελεί προϊόν κοινωνικής εργασίας εκατομμυρίων ανθρώπων, την οποία εξαργυρώνουν ο Μπέζος,ο Ζάκερμπεργκ, ο Γκέιτς, ο Τραμπ και ο κάθε παρόμοιος.

Χωρίς τη συνδυασμένη κοινωνική εργασία, σωματική και διανοητική, των Αμερικάνων, αλλά και όλων της Γης των εργατών, αυτός ο πλούτος θα ήταν ανύπαρκτος.
Επομένως, πρέπει -το συντομότερο- να γίνει περιουσία του αμερικάνικου λαού και ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Το καλώς νοούμενο δίκαιο και συμφέρον της Ανθρωπότητας επιβάλλει η κολοσσιαία αυτή περιουσία να γίνει κτήμα εκείνων των παραγόντων που με τη δική τους τη μαζική και συνδυασμένη κοινωνική εργασία τη δημιούργησαν, τη συντηρούν και την επαυξάνουν, για να τη λυμαίνονται δυστυχώς,ακόμη και στον 21ο αιώνα, μερικά τέτοια αχόρταγα τρωκτικά του ξένου ιδρώτα σαν τους προαναφερόμενους αρχιλήσταρχους του πλανήτη.

Ο αμερικάνικος λαός, αυτός που σήμερα πεθαίνει αβοήθητος από έναν ...ιό πρωτοξάδερφο της γρίπης, επειδή, αν και δουλεύει σαν χαμάλης, δεν έχει τα δολάρια για να γιατρευτεί ή να προλάβει, και του λείπει κάθε σοβαρή δομή κοινωνικής πρόνοιας, ο αδερφός εργαζόμενος λαός των ΗΠΑ έχει πολλή και δύσκολη δουλειά να κάνει, για να τελειώνει με την εις βάρος του κτηνώδη αυτή ληστεία. Mια ληστεία που βλάπτει και τον ίδιον κι όλα τα ταξικά του αδέρφια, σε όλη τη Γη.

Στις ΗΠΑ ένας τερατώδης μηχανισμός προσπαθεί με κάθε τρόπο, εδώ κι έναν αιώνα τώρα και παραπάνω, να αναβάλει ή να ματαιώσει αυτό το ξεκαθάρισμα της κοινωνίας από τη ληστεία των λίγων. 

Όταν όμως αρχίσει να ξηλώνεται από κάπου το ... πουλόβερ των λήσταρχων στην τεράστια αυτή υποήπειρο της Βόρειας Αμερικής, τότε οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες σε όλο τον κόσμο.
Στις ΗΠΑ η προλεταριακή επανάσταση μπορεί να αργήσει, όταν όμως ξεσπάσει κι επιβληθεί, θα είναι πρωτόφαντη η ταχύτητα και το βάθος του κοινωνικού μετασχηματισμού που άμεσα και χωρίς ζιγκ ζαγκ θα προκύψει στην κοινωνική αυτή πραγματικότητα, της κορωνίδας του καπιταλιστικού-ιμπεριαλιστικού συστήματος.

Κάθε λαϊκός, αντιιμπεριαλιστικός, δημοκρατικός και σοσιαλιστικός αγώνας κάθε προοδευτικός ξεσηκωμός, όπου γης, είναι μια μεγάλη βοήθεια στην εργατική τάξη και στον εργαζόμενο λαό των ΗΠΑ, για να αρχίσει κι αυτός με αξιώσεις να ξηλώνει το πουλόβερ που κρύβει τη γύμνια και τη σαπίλα της εκεί εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

Κάθε κερδισμένος λαϊκός αγώνας, παντού στον κόσμο,είναι σα να λέμε, η συνεισφορά όλων μας στα αδέρφια μας των ΗΠΑ, είναι το δικό μας το "Δόγμα των Λαών" προς την εργατική τάξη της Ουάσιγκτον, της Νέας Υόρκης, της Μπόστον, του Σικάγου και της Καλιφόρνιας, για να λογαριαστεί νικηφόρα με τα κτήνη που προστατεύουν τους αρχιλήσταρχους Μπέζος, Ζάκερμπεργκ, Γκέιτς, Τραμπ και δε συμμαζεύεται.

Δόγμα Τρούμαν σκάρωσαν το 1947 τα τότε αρπακτικά της Ουάσιγκτον,(για να θυμηθούμε και τη σημερινή μαύρη επέτειο); Δόγμα των Λαών να διακηρύξουμε και να εφαρμοσουμε εμείς,όλοι οι απλοί εργαζόμενοι άνθρωποι του πλανήτη!
Θα δούμε τότε ποιος είναι η πραγματική Υπερδύναμη στην κοινή πατρίδα όλων των ανθρώπων! Αν το κάνουμε, με συνέπεια, με ενότητα δυνάμεων και αποφασιστικότητα, τότε και ο αμερικάνικος λαός θα πει πολύ πιο αποφασιστικά το δικό του επιβεβλημένο και πραγματικά αναγεννητικό λόγο, σαρώνοντας τα θεριά που στοίχειωσαν τη ζωή του.

Απάντηση στα τρωκτικά, απάντηση στα κτηνώδη δόγματα των ανθρωποφάγων του πλανήτη ,από τον Τρούμαν ως τον Τραμπ κι από τον Ροκφέλερ ως τον Μπέζος είναι και παραμένει μία και καλή:
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΙ, Ε Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Μαΐου 2020 στις 7:19 π.μ.

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά σίγουρος για την Νίκη των Λαων

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger